De opruiming start op donderdag 16 december Le Changement Kinschoten A. Op ’t Hoog Slagroomtaart Hazelnootboltaartje Kersenschuimschelp Advocaat schelp Naranja Omelet-Sibrlenne Kerststol en tulband Truffeltaart De laatste 2 weken van 1993 werken wü graag zoveel mogelijk op afspraak! S Mokka-crèmetaart Progrestaart Schwarzwalder Kirschtaart Christoffel St. Janstaart Roldeursysteem met uniek schroefrail snel geplaatst Roomboter amand^lkrans en -staaf xjj Bereid met roomboter, zuivere amandelspijs en afgewerkt met oranje snippers, frar biggareaux en een laagje heldere gelei. c I ST BURG. BARDOELSTRAAT 32 MOERGESTEL *1 L Kerkstraat 12, Moergestel, Tel. 04243-1268 Julianastraat 33, Diessen, Tel. 04254-2393 Bakkerij van Hutten en zijn medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 1991).. v Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12 tot 6 uur zaterdag van 10 tot 4 uur Doe-Het-Zelf Centrum dinsdagt/mvrijdag 9.00-17.30uur zaterdag 8.00-15.00 uur donderdag en vrijdag op afspraak 1 vi ki la H h( ck ni dt m H dames- en herenkapsalon V E SCHOENEN MOERGESTEL-NIEUWS’ WOENSDAG 15 DECEMBER 1993 M PAGINA 6 4 railprofiel afdekdopje^^5^^ geleidegoot afdekdopje geleidegoot Kerstbanket, van uw Bakker...! ,9 ,9 Bakkerij van Hutten Industrieweg 15, Moergestel Telefoon 04243-3615 Maandag gesloten "'’'3 mm in hoogte verstelbaar tivolistraat 31 5017 HM tilburg tel. 013-420012 Moscovische taart, getrempeerd met cointreau-likeur, gevuld met frambozengelei en slagroom. Afgewerkt met slagroom en kerstdecoratie. rootven 7 5066 AT moergestel tel. 04243-2221 Een zanddeegbodem met daarop hazelnootbavaroise (in de vorm van een bol) en overgoten met chocolade en afgewerkt met een kerstdecoratie. Schelp van bladerdeeg met een laagje chocolade, bezet met grove suiker, gevuld met room en slagroom, daar bovenop gebonden kersen, afgewerkt met schuim en kerstdecoratie. Schelp van bladerdeeg bezet met grove kristalsuiker, gevuld met advocaat-bavaroise. Dichtgespoten met slagroom en afgewerkt met advocaat en kerstdecoratie. Harde wenerbodem met daarop enkele laagjes beslag, gevuld met sinaasappelbavaroise welke bereid is met cointreau. Afgewerkt met afgebrand Italiaans schuim en kerstdecoratie. Ijstaart, ijs bekleed met beslag met frambozengelei opgespoten met Italiaans schuim en daarna afgebrand. Bereid met roomboter en rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en zuivere amandelspijs. Kerstbrood 1000 gram; tulband 1300 gram. Harde wenerbodem met daarop laagjes chocolade-beslag, gevuld met chocolade truffelcrème. Overgoten met ganache en belegd met kerstdecoratie. «i L O, KT Moscovische taart, getrempeerd met rum-likeur, gevuld met mokka- Q crème, afgewerkt met een randje gebruneerde amandelen en TA kerstdecoratie. ff Gemaakt van Duits schuim, gevuld met slagroom en afgewerkt met TK nougatine, slagroomrozetten en kerstdecoratie. Harde wenerbodem met daarop Moscovische laagjes beslag, getrempeerd met kirschlikeur, en gevuld met chocolade en kirschbavaroise met daarin garnituur van kersen. Afgewerkt met chocolade schaafsel en kerstdecoratie. H kt te w te in kt ht h< la w al T d< V8 hi M V ck al n( y le kc bc n« hi ’n m ge O N W hj Gemaakt van Duits schuim, gevuld met chocolade-slagroom en afgewerkt met chocoladeslagroom, chocoladeschaafsel, walnoten en kerstdecoratie.

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad Moergestels Nieuws | 1993 | | pagina 6