De opruiming
start op
donderdag
16 december
Le Changement
Kinschoten
A. Op ’t Hoog
Slagroomtaart
Hazelnootboltaartje
Kersenschuimschelp
Advocaat schelp
Naranja
Omelet-Sibrlenne
Kerststol en tulband
Truffeltaart
De laatste 2 weken
van 1993
werken wü
graag zoveel mogelijk
op afspraak!
S Mokka-crèmetaart
Progrestaart
Schwarzwalder Kirschtaart
Christoffel St. Janstaart
Roldeursysteem
met uniek schroefrail
snel geplaatst
Roomboter amand^lkrans en -staaf
xjj Bereid met roomboter, zuivere amandelspijs en afgewerkt met oranje snippers,
frar biggareaux en een laagje heldere gelei.
c
I
ST
BURG. BARDOELSTRAAT 32 MOERGESTEL
*1
L
Kerkstraat 12, Moergestel, Tel. 04243-1268
Julianastraat 33, Diessen, Tel. 04254-2393
Bakkerij van Hutten en zijn medewerkers
wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 1991)..
v Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 12 tot 6 uur
zaterdag
van 10 tot 4 uur
Doe-Het-Zelf Centrum
dinsdagt/mvrijdag 9.00-17.30uur
zaterdag 8.00-15.00 uur
donderdag en vrijdag op afspraak
1
vi
ki
la
H
h(
ck
ni
dt
m
H
dames- en herenkapsalon
V
E
SCHOENEN
MOERGESTEL-NIEUWS’ WOENSDAG 15 DECEMBER 1993
M
PAGINA 6
4
railprofiel
afdekdopje^^5^^
geleidegoot
afdekdopje
geleidegoot
Kerstbanket, van uw Bakker...!
,9
,9
Bakkerij van Hutten
Industrieweg 15, Moergestel
Telefoon 04243-3615
Maandag gesloten
"'’'3 mm in hoogte
verstelbaar
tivolistraat 31
5017 HM tilburg
tel. 013-420012
Moscovische taart, getrempeerd met cointreau-likeur, gevuld met frambozengelei en
slagroom. Afgewerkt met slagroom en kerstdecoratie.
rootven 7
5066 AT moergestel
tel. 04243-2221
Een zanddeegbodem met daarop hazelnootbavaroise (in de vorm van een bol) en
overgoten met chocolade en afgewerkt met een kerstdecoratie.
Schelp van bladerdeeg met een laagje chocolade, bezet met grove suiker,
gevuld met room en slagroom, daar bovenop gebonden kersen, afgewerkt
met schuim en kerstdecoratie.
Schelp van bladerdeeg bezet met grove kristalsuiker, gevuld met
advocaat-bavaroise. Dichtgespoten met slagroom en afgewerkt met
advocaat en kerstdecoratie.
Harde wenerbodem met daarop enkele laagjes beslag, gevuld met
sinaasappelbavaroise welke bereid is met cointreau. Afgewerkt met
afgebrand Italiaans schuim en kerstdecoratie.
Ijstaart, ijs bekleed met beslag met frambozengelei opgespoten met
Italiaans schuim en daarna afgebrand.
Bereid met roomboter en rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en zuivere amandelspijs.
Kerstbrood 1000 gram; tulband 1300 gram.
Harde wenerbodem met daarop laagjes chocolade-beslag, gevuld met chocolade
truffelcrème. Overgoten met ganache en belegd met kerstdecoratie.
«i
L
O,
KT Moscovische taart, getrempeerd met rum-likeur, gevuld met mokka-
Q crème, afgewerkt met een randje gebruneerde amandelen en
TA kerstdecoratie.
ff Gemaakt van Duits schuim, gevuld met slagroom en afgewerkt met
TK nougatine, slagroomrozetten en kerstdecoratie.
Harde wenerbodem met daarop Moscovische laagjes beslag,
getrempeerd met kirschlikeur, en gevuld met chocolade en
kirschbavaroise met daarin garnituur van kersen.
Afgewerkt met chocolade schaafsel en kerstdecoratie.
H
kt
te
w
te
in
kt
ht
h<
la
w
al
T
d<
V8
hi
M
V
ck
al
n(
y
le
kc
bc
n«
hi
’n
m
ge
O
N
W
hj
Gemaakt van Duits schuim, gevuld met chocolade-slagroom en afgewerkt met
chocoladeslagroom, chocoladeschaafsel, walnoten en kerstdecoratie.