sperciebonen
oudse extra
bon ami brie
haen blader
deegplakjes
room-
tompouces
runder-
riblappen
12?8
franse golden
delicious
drumsticks
campina
dubbelvla
stegeman
snijworst
weense
snijder
goudse jong
belegen kaas
p
1
i!
gouase extra
belegen kaas
DAAR HAAL JE MÉÉR VOOR JE GULDEN
VERS VLEES
GROENTE/FRUIT
BROOD
VRIESVERS
ZUIVEL
H. TROMP
t'.
VLEESWAREN
kilo
800 gram
500 gram
4 stuks
kilo
literpak
SPAR
draagtas
2 kilo
500 gram
775
kilo
1250
250 gram
NU
500 gram
825'’
’vers van het mes’
60%
naturel of gemarineerd
per pak
Rootven 41
Moergestel
’vers van het mes’^^^
KI
’vers van het mes’
100 gram
Een roombrie met een zachte en volle smaak.
A
Een smeuïge ouderwets lekkere kaas gemaakt van
boerenmelk met een volle en pittige smaak.
Voor in de keuken geldt: hoe jonger de kaas, hoe
gemakkelijker ze smelt.
Belegen en oudere soorten laten zich prima raspen.
F
-
PAGINA 12
WOEI\
■f98
J
098
i
i
1?9
3?5
298
KTS
ze R;
spree
Na ii
dit ja
tiseri
trans
term
Al u
midc
kant'
Vooi
ons l
8?5
■jas
I
199
■f99
8?
Uitga'
Inleve
z'
KAAS... 'N ECHTE SMAAKMAKER
texelaar
’vers van het mes’
6?5
6ï5
MOERGESTEL-NIEUWS" - WOENSDAG 18 OKTOBER 1989
martZMF