sperciebonen oudse extra bon ami brie haen blader deegplakjes room- tompouces runder- riblappen 12?8 franse golden delicious drumsticks campina dubbelvla stegeman snijworst weense snijder goudse jong belegen kaas p 1 i! gouase extra belegen kaas DAAR HAAL JE MÉÉR VOOR JE GULDEN VERS VLEES GROENTE/FRUIT BROOD VRIESVERS ZUIVEL H. TROMP t'. VLEESWAREN kilo 800 gram 500 gram 4 stuks kilo literpak SPAR draagtas 2 kilo 500 gram 775 kilo 1250 250 gram NU 500 gram 825'’ ’vers van het mes’ 60% naturel of gemarineerd per pak Rootven 41 Moergestel ’vers van het mes’^^^ KI ’vers van het mes’ 100 gram Een roombrie met een zachte en volle smaak. A Een smeuïge ouderwets lekkere kaas gemaakt van boerenmelk met een volle en pittige smaak. Voor in de keuken geldt: hoe jonger de kaas, hoe gemakkelijker ze smelt. Belegen en oudere soorten laten zich prima raspen. F - PAGINA 12 WOEI\ ■f98 J 098 i i 1?9 3?5 298 KTS ze R; spree Na ii dit ja tiseri trans term Al u midc kant' Vooi ons l 8?5 ■jas I 199 ■f99 8? Uitga' Inleve z' KAAS... 'N ECHTE SMAAKMAKER texelaar ’vers van het mes’ 6?5 6ï5 MOERGESTEL-NIEUWS" - WOENSDAG 18 OKTOBER 1989 martZMF

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad Moergestels Nieuws | 1989 | | pagina 12