el
I
en
Op le Kerstdag kunt u bij ons
voor een feestelijk diner terecht!
Roomboter amandelkrans en -staaf
Amaretto-taart
Soezentaart
Kerststol en tulband
Slagroomtaart
Progrestaart
Schwarzwalder kirschtaart
Champagne crèmetaart
Bretontaart
St. Janstaart
Zwitserse taart
oog aard
VELTHOVEN KRUYSSEN vof
Schoolstraat 3 5066 EG Moergestel Tel.1284
N<
SI
II
^5
VIDEO-DISCOTHEEK
GEBROEDERS JANSSEN
AANNEMERSBEDRIJF B.V.
Is
J
Menu’svanaf ƒ40op aanvraag
GASINSTALLATIES
SANITAIR
WATERLEIDINGEN
CENTRALE VERWARMING
RIOLERINGEN
DAKBEDEKKINGEN
ZINK- EN KOPERWERK
V.
Oisterwijkseweg 32
5066 ZG Moergestel
Telefoon 04243 - 3604
Onze zaal
is ook uitermate geschikt
voor bruiloften
en partijen!
Kerkstraat 12 - Moergestel - Tel. 04243 -1268
Julianastraat 33 - Diessen - Tel. 04254 - 2392
ZONDAG 18 DECEMBER
presenteren wij
een wervelende
LIGHT- EN SOUNDSHOW
in
Rootven 43
Moergestel
Tel. 04243 -1405
He
Bakkerij van Hutten en zijn medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 1989!
MOERGESTEL GEOPEND TOT 24.00 UUR
Ook DISCO op maandag 26 december: TWEEDE KERSTDAG
bungalow- en villabouw machinaal houtbewerking
fabrieksbouw verkoop woningen
woningbouw vrijblijvend prijsopgave
renovatie en verbouw gratis adviezen
Het bouwjaar 1988 loopt ten einde...
Heeft u soms bouwplannen voor het komende jaar?
Wij staan altijd voor u klaar...!
EEN VN I-INSTALLATEUR MAAKT HET GOED.
Kindermenu f 17,50
A INSTALLATIEBEDRIJF
-■ rc*'r''
"Ml
PAGINA 4
WOERGESTEL-NIEUWS" - WOENSDAG 14 DECEMBER 1988
lid van de
•I»
Bereid met roomboter, zuivere amandelspijs en afgewerkt met oranje snippers,
biggareaux en kaarsjes
Harde wenerbodem, daarop amandelgebak getrempeerd met amandellikeur.
Gevuld met Amaretto bavaroise met daarin een garnituur van bitterkoekjes en
perzik. Afgewerkt met amandelschaafsel en kerstdecoratie.
Harde wenerbodem met daarop 30,
door chocolade gehaalde,
slagroomsoesjes
Bereid met roomboter en rijk gevuld met krenten, rozijnen en zuivere
amandelspijs.
8 ons of 12 ons. Tulband 13 ons
Moscovische taart, getrempeerd met cointreau-likeur, gevuld met
frambozenjam en slagroom. Afgewerkt met slagroomrozetten en kerstdecoratie
Gemaakt van Duits schuim, gevuld met slagroom en afgewerkt met nougatine,
slagroomrozetten en kerstdecoratie
Harde wenerbodem met daarop Moscovisch gebak, getrempeerd met
kirschlikeur. Gevuld met chocolade en kirschbavaroise, met daarin garnituur
van kersen. Afgewerkt met chocolade schaafsel en kerstdecoraties.
Amandelgebak, getrempeerd met champagne, gevuld met banketbakkers
room en champagnecrème. Afgewerkt met witte chocolade en bepoederde
meringue-staafjes.
Bretongebak (chocolade) getrempeerd met rumlikeur, gevuld met luchtige
chocoladecrème waarin een garnituur van kersen. De gehele taart is overtrokken
met chocolademarsepein. Afgewerkt met chocolade-couverture en kerstdecoratie.
Gemaakt van Duits schuim, gevuld met chocolade, slagroom en afgewerkt met
chocolade schaafsel, walnoten en kerstdecoratie.
Moscovisch gebak getrempeerd met
rumlikeur. Gevuld met frambozenjam
en banketbakkersroom, met daarin in
rum geweekte rozijnen. De taart is in
zijn geheel afgewerkt met zuivere
amandelspijs, die nog even in de
oven van een bruine kleur is voorzien.
De T
afde
don<
Op<
bijee
inlei
t/m
Men
A. v
tel. i
Plaa
chel
De i
uur.
Het
Tret
Pret
198<
Offi
liter
Del
Van
op c
te ei
tem
die
bed
De
de t
klei
De i
klei
zod;
wel
de r
’pui
nen
ken
en 1
ken
kon
Let
Bakkerij van Hutten
\Kerstbanket van uw Echte Bakker I
Aanvang telkens om 19.30 uur
Vereniging van
Nederlandse
Installatiebedrijven
ECHTE ri l
I BAKKER'L—1
7T7T®J
’s Middags om 14.30 uur en ’s avonds om 19.30 uur.