el I en Op le Kerstdag kunt u bij ons voor een feestelijk diner terecht! Roomboter amandelkrans en -staaf Amaretto-taart Soezentaart Kerststol en tulband Slagroomtaart Progrestaart Schwarzwalder kirschtaart Champagne crèmetaart Bretontaart St. Janstaart Zwitserse taart oog aard VELTHOVEN KRUYSSEN vof Schoolstraat 3 5066 EG Moergestel Tel.1284 N< SI II ^5 VIDEO-DISCOTHEEK GEBROEDERS JANSSEN AANNEMERSBEDRIJF B.V. Is J Menu’svanaf ƒ40op aanvraag GASINSTALLATIES SANITAIR WATERLEIDINGEN CENTRALE VERWARMING RIOLERINGEN DAKBEDEKKINGEN ZINK- EN KOPERWERK V. Oisterwijkseweg 32 5066 ZG Moergestel Telefoon 04243 - 3604 Onze zaal is ook uitermate geschikt voor bruiloften en partijen! Kerkstraat 12 - Moergestel - Tel. 04243 -1268 Julianastraat 33 - Diessen - Tel. 04254 - 2392 ZONDAG 18 DECEMBER presenteren wij een wervelende LIGHT- EN SOUNDSHOW in Rootven 43 Moergestel Tel. 04243 -1405 He Bakkerij van Hutten en zijn medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 1989! MOERGESTEL GEOPEND TOT 24.00 UUR Ook DISCO op maandag 26 december: TWEEDE KERSTDAG bungalow- en villabouw machinaal houtbewerking fabrieksbouw verkoop woningen woningbouw vrijblijvend prijsopgave renovatie en verbouw gratis adviezen Het bouwjaar 1988 loopt ten einde... Heeft u soms bouwplannen voor het komende jaar? Wij staan altijd voor u klaar...! EEN VN I-INSTALLATEUR MAAKT HET GOED. Kindermenu f 17,50 A INSTALLATIEBEDRIJF -■ rc*'r'' "Ml PAGINA 4 WOERGESTEL-NIEUWS" - WOENSDAG 14 DECEMBER 1988 lid van de •I» Bereid met roomboter, zuivere amandelspijs en afgewerkt met oranje snippers, biggareaux en kaarsjes Harde wenerbodem, daarop amandelgebak getrempeerd met amandellikeur. Gevuld met Amaretto bavaroise met daarin een garnituur van bitterkoekjes en perzik. Afgewerkt met amandelschaafsel en kerstdecoratie. Harde wenerbodem met daarop 30, door chocolade gehaalde, slagroomsoesjes Bereid met roomboter en rijk gevuld met krenten, rozijnen en zuivere amandelspijs. 8 ons of 12 ons. Tulband 13 ons Moscovische taart, getrempeerd met cointreau-likeur, gevuld met frambozenjam en slagroom. Afgewerkt met slagroomrozetten en kerstdecoratie Gemaakt van Duits schuim, gevuld met slagroom en afgewerkt met nougatine, slagroomrozetten en kerstdecoratie Harde wenerbodem met daarop Moscovisch gebak, getrempeerd met kirschlikeur. Gevuld met chocolade en kirschbavaroise, met daarin garnituur van kersen. Afgewerkt met chocolade schaafsel en kerstdecoraties. Amandelgebak, getrempeerd met champagne, gevuld met banketbakkers room en champagnecrème. Afgewerkt met witte chocolade en bepoederde meringue-staafjes. Bretongebak (chocolade) getrempeerd met rumlikeur, gevuld met luchtige chocoladecrème waarin een garnituur van kersen. De gehele taart is overtrokken met chocolademarsepein. Afgewerkt met chocolade-couverture en kerstdecoratie. Gemaakt van Duits schuim, gevuld met chocolade, slagroom en afgewerkt met chocolade schaafsel, walnoten en kerstdecoratie. Moscovisch gebak getrempeerd met rumlikeur. Gevuld met frambozenjam en banketbakkersroom, met daarin in rum geweekte rozijnen. De taart is in zijn geheel afgewerkt met zuivere amandelspijs, die nog even in de oven van een bruine kleur is voorzien. De T afde don< Op< bijee inlei t/m Men A. v tel. i Plaa chel De i uur. Het Tret Pret 198< Offi liter Del Van op c te ei tem die bed De de t klei De i klei zod; wel de r ’pui nen ken en 1 ken kon Let Bakkerij van Hutten \Kerstbanket van uw Echte Bakker I Aanvang telkens om 19.30 uur Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven ECHTE ri l I BAKKER'L—1 7T7T®J ’s Middags om 14.30 uur en ’s avonds om 19.30 uur.

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad Moergestels Nieuws | 1988 | | pagina 4