VIER SAMEN MET ONS DE OP DONDERDAG 20 APRIL GRATIS BAKKERSTAS GEVULD MEI i 4WITTEPUHTJES 1 BROOD NRRR KEUZE 4 WORSTENBROODJES 4 EIERKOEKEN 2 APPELFLAPPEN BROODHUIS HOOFDSTRRRT 50R, RIJEN, TEL. 016174 50 65 OPENINGSTIJDEN: MA T/M VRIJDAG 8.3D TOT 18.30, ZR 8.00 TOT 16.00, ZO 9.00 TOT 12.00 «ROMBUS)] I k. "BAKKERS-,J i AANBIEDING GELDIG VAN 20 T/M 29 APAIL UITSLUITEND TEGEN INLEVEHING VAN DE FLYER OPENING VRN HET 1V f FAmY&CO X ÏMB “BAKKERS” 'w Ki HOOFDSTRAAT 50A NAAST JUMBO IS b ANN01927 ANN0 1927 DONDERDAG 20- VRIJDAG 21- ZATERDAG 22 APRIL EEN LEUKE VERRASSINGS TRACTATIE VOOR ALLE KINDEREN! Opening a.s. donderdag Broodhuis Rijen F FAM l&CO VROMANS) L\_bakkeas7^ 1 I I Br??» 'I .-fess WEEKBLAD CILZE EN RIJEN - WOENSDAG 19 APRIL 201 7 VAN £19,85 1 Het broodhuis opent in Rijen De naam Vromans is ook geen onbeken de naam in Rijen want ook in de Laverije zit een broodwinkel met dezelfde naam. Hoewel het familie is, hebben beide be drijven een eigen bakkerij met hun eigen producten, wat zich vertaald in het assor timent en kwaliteit. het bedrijf over te nemen. Vanaf 1927 onderscheidt het bedrijf zich in Ambacht en Passie voor het product wat de klant proeft. Op dit moment hebben Noll en zijn vrouw Simone de dagelijkse leiding over de bak kerij, maar ook de vader van Noll is nog vrijwel dagelijks aan de werkbank te vin den en dit betekent dat veel gesprekken in de familie over brood gaat waarin pro ductie verbeteringen en vernieuwing de hoofdonderwerpen zijn. De bakker van het lekkere brood Met water en meel wordt brood gemaakt. In dit gezegde speelt desem een belang rijke rol. Noll gaat weer terug naar de- sembrood. Meestal op een stenen vloer gebakken, vandaar de uitspraak van Noll "dat goed brood naar de oven smaakt". De klant kan dit, bij haar aankopen, zelf proeven. Negentig jaar, vijf generaties. Familiere- cepten en bijzondere nieuwe producten gaan hand in hand. In de winkels in Gil- ze, Oosterhout, Breda en nu ook in Rijen vindt U de broden, worstenbroodjes, ap pelflappen en ook andere specialiteiten. Het eetpatroon van de klant is in de af gelopen jaren veranderd en dit vraagt om deze keuzemogelijkheden. De afgelopen negentig jaar is er bij Vro mans Bakkers veel veranderd, maar de De winkel een plaats van samenkomst Het winkelinterieur kenmerkt zich door een houten uitstraling wat een Franse sfeer oproept waarin de broodpresa tatie volledig tot zijn recht komen, Om staat er een houten bank met een starrl tafel met daarvoor Franse stoeltjes. Ai deze tafel kan de klant een kop koffia nuttigen niet bijv, een worstenbroodjefl een appelflap en even de krant te lezen. De oven die de gehele dag in gebruikil laat het vakmanschap zien. Zo kan iJ klant tot sluitingstijd brood kopen. M eerste maanden zal de winkel, als proef] ook op zondag open zijn zodat U, nel als in België, ook op zondag vers broou waaronder stokbrood, kunt kopen. In de flyer, met de openingsaanbiedingeJ staat dat Vromans Bakkers een same»] werking aan gaat met 't Vermaek en da de klant kans maakt op 1 van de 2 waarl debonnen van 50,- te besteden bijl Vermaek. kwaliteit staat nog steeds als een huis. Dit is mede te danken aan het loyale team van de medewerkers, zowel in de bakkerij als in de winkels. Het assortiment is met de tijd meegegaan, evenals de ovens en de andere apparatuur, maar het ambacht uit 1927 blijft U proeven. BROODHUIS Donderdag 20 april a.s. opent Vromans Bakkers uit Gilze zijn broodhuis, Hoofd straat 50A naast de Jumbo om 8.30 uur de deuren van een nieuwe broodwinkel en daarmee is dit familiebedrijf, na een afwezigheid van een vijftal jaren, weer te rug in Rijen. In het verleden werd brood geleverd aan de supermarkten van Ber- kelmans en de Jumbo Hapers en op dit moment eten de bewoners van de Re gent, op hun verzoek, nog steeds brood van bakker Vromans. Als maatschappelijk betrokken bakker doneert Vromans Bak kers wekelijks brood aan de Voedselbank Gilze-Rijen. Een rijk verleden, een rijke smaak Het bedrijf van Noll Vromans is een fa miliebedrijf wat dit jaar 90 jaar bestaat en waar de vijfde generatie, de beide dochters Efi en Maantje, klaar staan om Naast een Hollands broodassortiment, vindt U, in deze winkel ook Franse, Duitse en Italiaanse broden, zoals de lekkerste ciabatta s en vloerbroden. Goed toMJodsmaakt maat de, oven PACli RiDLims iBtisAst ;m ANNO 1927 JRREN50 HM VBGMM BWratKli™ 1989 JFWWflRHBV «SDlWWilKTjmSO 0PH HOI VECMiWS »3t) 11 j F ■jlSOUti

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Gilze en Rijen - Weekblad Gilze-Rijen en Weekblad Gilze en Rijen samen | 2017 | | pagina 6