VIER SAMEN MET ONS DE
OP DONDERDAG 20 APRIL
GRATIS BAKKERSTAS GEVULD MEI i
4WITTEPUHTJES
1 BROOD NRRR KEUZE
4 WORSTENBROODJES
4 EIERKOEKEN
2 APPELFLAPPEN
BROODHUIS HOOFDSTRRRT 50R, RIJEN, TEL. 016174 50 65
OPENINGSTIJDEN: MA T/M VRIJDAG 8.3D TOT 18.30, ZR 8.00 TOT 16.00, ZO 9.00 TOT 12.00
«ROMBUS)] I
k. "BAKKERS-,J i
AANBIEDING GELDIG VAN 20 T/M 29 APAIL
UITSLUITEND TEGEN INLEVEHING VAN DE FLYER
OPENING VRN HET
1V
f FAmY&CO X
ÏMB
“BAKKERS”
'w
Ki
HOOFDSTRAAT 50A NAAST JUMBO
IS b
ANN01927
ANN0 1927
DONDERDAG 20- VRIJDAG 21- ZATERDAG 22 APRIL
EEN LEUKE VERRASSINGS TRACTATIE VOOR ALLE KINDEREN!
Opening a.s. donderdag Broodhuis Rijen
F
FAM l&CO
VROMANS)
L\_bakkeas7^
1
I I
Br??»
'I .-fess
WEEKBLAD CILZE EN RIJEN - WOENSDAG 19 APRIL 201 7
VAN £19,85
1
Het broodhuis opent in Rijen
De naam Vromans is ook geen onbeken
de naam in Rijen want ook in de Laverije
zit een broodwinkel met dezelfde naam.
Hoewel het familie is, hebben beide be
drijven een eigen bakkerij met hun eigen
producten, wat zich vertaald in het assor
timent en kwaliteit.
het bedrijf over te nemen. Vanaf 1927
onderscheidt het bedrijf zich in Ambacht
en Passie voor het product wat de klant
proeft.
Op dit moment hebben Noll en zijn vrouw
Simone de dagelijkse leiding over de bak
kerij, maar ook de vader van Noll is nog
vrijwel dagelijks aan de werkbank te vin
den en dit betekent dat veel gesprekken
in de familie over brood gaat waarin pro
ductie verbeteringen en vernieuwing de
hoofdonderwerpen zijn.
De bakker van het lekkere brood
Met water en meel wordt brood gemaakt.
In dit gezegde speelt desem een belang
rijke rol. Noll gaat weer terug naar de-
sembrood. Meestal op een stenen vloer
gebakken, vandaar de uitspraak van Noll
"dat goed brood naar de oven smaakt".
De klant kan dit, bij haar aankopen, zelf
proeven.
Negentig jaar, vijf generaties. Familiere-
cepten en bijzondere nieuwe producten
gaan hand in hand. In de winkels in Gil-
ze, Oosterhout, Breda en nu ook in Rijen
vindt U de broden, worstenbroodjes, ap
pelflappen en ook andere specialiteiten.
Het eetpatroon van de klant is in de af
gelopen jaren veranderd en dit vraagt om
deze keuzemogelijkheden.
De afgelopen negentig jaar is er bij Vro
mans Bakkers veel veranderd, maar de
De winkel een plaats van samenkomst
Het winkelinterieur kenmerkt zich door
een houten uitstraling wat een Franse
sfeer oproept waarin de broodpresa
tatie volledig tot zijn recht komen, Om
staat er een houten bank met een starrl
tafel met daarvoor Franse stoeltjes. Ai
deze tafel kan de klant een kop koffia
nuttigen niet bijv, een worstenbroodjefl
een appelflap en even de krant te lezen.
De oven die de gehele dag in gebruikil
laat het vakmanschap zien. Zo kan iJ
klant tot sluitingstijd brood kopen. M
eerste maanden zal de winkel, als proef]
ook op zondag open zijn zodat U, nel
als in België, ook op zondag vers broou
waaronder stokbrood, kunt kopen.
In de flyer, met de openingsaanbiedingeJ
staat dat Vromans Bakkers een same»]
werking aan gaat met 't Vermaek en da
de klant kans maakt op 1 van de 2 waarl
debonnen van 50,- te besteden bijl
Vermaek.
kwaliteit staat nog steeds als een huis. Dit
is mede te danken aan het loyale team
van de medewerkers, zowel in de bakkerij
als in de winkels. Het assortiment is met
de tijd meegegaan, evenals de ovens en
de andere apparatuur, maar het ambacht
uit 1927 blijft U proeven.
BROODHUIS
Donderdag 20 april a.s. opent Vromans
Bakkers uit Gilze zijn broodhuis, Hoofd
straat 50A naast de Jumbo om 8.30 uur
de deuren van een nieuwe broodwinkel
en daarmee is dit familiebedrijf, na een
afwezigheid van een vijftal jaren, weer te
rug in Rijen. In het verleden werd brood
geleverd aan de supermarkten van Ber-
kelmans en de Jumbo Hapers en op dit
moment eten de bewoners van de Re
gent, op hun verzoek, nog steeds brood
van bakker Vromans. Als maatschappelijk
betrokken bakker doneert Vromans Bak
kers wekelijks brood aan de Voedselbank
Gilze-Rijen.
Een rijk verleden, een rijke smaak
Het bedrijf van Noll Vromans is een fa
miliebedrijf wat dit jaar 90 jaar bestaat
en waar de vijfde generatie, de beide
dochters Efi en Maantje, klaar staan om
Naast een Hollands broodassortiment,
vindt U, in deze winkel ook Franse, Duitse
en Italiaanse broden, zoals de lekkerste
ciabatta s en vloerbroden.
Goed toMJodsmaakt maat de, oven
PACli
RiDLims iBtisAst ;m
ANNO 1927
JRREN50
HM VBGMM BWratKli™ 1989
JFWWflRHBV «SDlWWilKTjmSO 0PH HOI VECMiWS »3t)
11
j
F
■jlSOUti