Kkpperpan K.P.J. Esbeek Party-gehaktballetjes Hoi lezers, Ingrediënten Bereiding Groeten, Het bestuur Het heeft even geduurd, maar het zal er nu toch echt van komen. De beleggingsavond! Deze was al een keer geannuleerd vanwege de MKZ, hopelijk kan het 12 december doorgang vinden. Woensdagavond 12 december komen namelijk twee beleggingsadviseurs van Rabobank Hilvarenbeek-Diessen naar ’t Zulderke om alle basisbeginselen van beleggen toe te lichten aan leden .en niet-leden!! Wil je dus een interessante en leerzame avond in ’t Zulderke bijwonen, geef je uiterlijk op voor 5 december bij Stijn (5169347). Er is geen eigen bijdrage en iedereen is dus welkom! De avond start om 20:30 uur. Een paar dagen later staat er weer een geheel nieuwe activiteit te wachten voor onze leden. Op 16 december vindt er namelijk in Den Bosch een theatervoorstelling plaats over varkens en boeren. Deze voorstelling wordt opgevoerd door het Zuidelijk Toneel Hollandia. Heb je zin in een gezellige theateravond, geef je dan voor 8 december op bij Stijn (5169347). De kosten voor leden zijn 10,- en voor aspiranten 7,50. Voor vervoer wordt gezorgd. Nu december al nadert, heeft het bestuur natuurlijk ook gedacht aan de kerstavond. Evenals andere jaren willen we 24 december gezamenlijk kerstavond doorbrengen in ’t Zulderke onder het genot van een hapje én een leuk spel! De avond start om 20:00 uur en verdere informatie wordt later gegeven. Tenslotte willen we oudjaar onder de aandacht brengen. Zoals (waarschijnlijk) bekend gaat het 31 december knallen in ’t Zulderke wegens een gigantisch feest. Kaarten zijn vanaf 1 december voor ƒ50,- te koop bij Schuttershof. Tot ziens! 500 g. (kalfs)gehakt 1 ei beschuitkruim 2 sjalotten 1 tn. Knoflook peper, zout, nootmuskaat boter 2 el. franse mosterd V/z dl. frambozen/bessen dessertsaus sjalotten zeer fijn snijden en met de geperste knoflook door het gehakt mengen het gehakt zonodig op smaak maken met peper, zout, nootmuskaat en aanmaken met ei en beschuitkruim, goed vermengen en balletjes er van vormen ter grootte van een walnoot de gehaktballetjes rondom bruin bakken in boter ze daarna even op keukenpapier uit laten lekken voor de saus mosterd en dessertsaus met elkaar vermengen de gehaktballetjes warm serveren met de saus

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Hilvarenbeek - 't Kleppermenneke te Esbeek | 2001 | | pagina 11