Koninklijke Drukkerij Em. Dejong
rC>Oi
uniek
tandprothetiek mondzorg
Dé kunst- en klikgebittenspecialist!
I
I
I
luit sponsorovereenkomst met NAC
•Wni
Optiek Gzqzewski H
heeft OOG voor HOREN ij*-1 z
1
euw evenement trekt veel bezoekers
Vanaf deze week exclusief het nieuws van NAC in uw weekblad
NAC COURANT
Bp
►Pagina 1 7
►Pagina 14
►Pagina 7
1
'J
DRIES BAETEN
LEGT GESCHIEDENIS
SCHOENFABRIEK VAST
BUURTWEGEN
WORDEN INGERICHT
ALS 60 KM WEG
MINICAMPING
KLAVERWEIDE
40 JAAR GASTVRIJHEID
Pagina 12 en 13
VOLGENDE EDITIE
www.ubentuniek.nl
.3'
i
i
FORMULE
gsi - s
Ons Weekblad
A
'oordelijk voor dit nieuw evenement voor Baarle.
Om 12.00 uur ging Baarle Proeft
Drukkerij De Jong is al meer dan
30 jaar sponsor van NAC. Het fa
miliebedrijf zit momenteel in de
vierde generatie en is gevestigd in
het Brabantse Baarle-Nassau. De
afgelopen jaren zat het bedrijf in
een box samen met twee andere
sponsoren. In de nieuwe overeen
komst heeft De Jong nu een box
voor zichzelf, die ze gaat gebrui
ken voor het ontvangen van klan
ten en relaties.
Stijn de Jong is tevreden met de
nieuwe overeenkomst. “Onze
drukkerij is al lange tijd verbonden
aan NAC Breda en met veel ple
zier. Vorig seizoen hadden we een
klantenmiddag in onze box tijdens
NAC-RKC. Toen ontstond het idee
om een box voor ons alleen af te
nemen om onze klanten te ontvan
gen. Ik ben daarom blij dat we deze
overeenkomst hebben getekend.”
Eric Matijsen van NAC is blij dat
het familiebedrijf ook de komende
drie jaar aan de club verbonden
blijft. “Het is mooi om te zien dat
Drukkerij De Jong NAC al zolang
trouw blijft. Toen ze met ons wil
den sparren over het afhemen van
een box voor zichzelf, wilden we
hier natuurlijk graag aan meewer
ken. Het is mooi dat hier een over
eenkomst uit is gerold waar beide
partijen blij mee zijn.”
PORT BETAALD
BAARLE-NASSAU
België- Belgique
PB
2380 Ravels 1
BC 9516
|R. 5437 - Week 32
Kdag 8 augustus 2014
“Er zijn tijdens het evenement al
vier ondernemers naar ons toe
gekomen om zich aan te melden
voor komend jaar” vertelt John
Deze overeenkomst heeft voor u
als lezer een prettige bijkomstig
heid, want in dit weekblad wordt
vanaf heden het exclusieve NAC-
nieuws gepubliceerd. Denk aan
wedstrijdverslagen, voorbeschou
wingen, interviews en foto’s.
Kortom: wilt u wekelijks op de
hoogte blijven van de prestaties
van NAC Breda, raadpleeg dan dit
weekblad!
Alphen 013-508 1413
Baarle-Nassau 013-76 20 200 (NL)
014 - 69 80 02 (BE)
John Martens en
|v<
■ces.
■laken” menen de "heren. Zes restaurants zorgden voor
■es om te proeven, een barista en een bar voor lekkere
■'kjes, samen met een terras dat het hele grasveld van
■Sint Annaplein vulde, en een podium met muziek, ver-
I
E>'
r
Baarle Proeft
I
Star geregistreerd Hoor prof gecertificeerd
Chaamseweg 74, Baarle-Nassau, T. 013-5078792
Koninklijke Drukkerij Em. De Jong en NAC hebben over
eenstemming bereikt over een driejarige sponsorovereen
komst. Het contract werd afgelopen dinsdag ondertekend in
de eigen unit door algemeen directeur Stijn de Jong en Eric
van Dijk, commercieel manager van zusterbedrijf Uitgeverij
De Jong. Namens NAC was commercieel manager Eric Matij
sen aanwezig om zijn handtekening te zetten.
zalm proeven, of een chocolade-
droom. De Lantaern had de eigen
zaak bijna nagebouwd op loca
tie, compleet met levensgrote
foto van het interieur en eigen
meubilair. Het Pleintje bood de
eigen specialiteiten aan, zoals
stoofvlees en hete kip. Barabas
uit Poppel is een wat exclusie
vere aanbieder en zij kwamen
bijvoorbeeld met een Zeeuwse
oester. Den Engel bood zowel Ar
gentijnse entrecote als een vis-
specialiteit aan en een bijzonder
drankje. Den Overkant uit Riel
had streekspecialiteiten en bio
logisch verantwoord vlees ver
werkt in een super hamburger en
k Piek lag tussen 15.00-17.00 uur” denken organisato- een levensgrote ham.
j en Winfried Scherpenzeel. De eerste edi- Het kleine opvallende koffiewa-
[Van Baarle Proeft op zondag 3 augustus was een groot gentje van CasaBarista bood al-
“Een schatting van het bezoekersaantal is moeilijk lerlei koffiespecialiteiten aan.
Van doppio tot cortado.
-ST
De formule van een dergelijk cu
linair evenement is niet nieuw.
Horecabedrijven presenteren
zichzelf, bieden proeverijtjes
aan en maken reclame voor
hun zaak. Elk restaurant bood
drie gerechten aan, er was een
gezamenlijk bonnensysteem.
succes was en of men hiermee
doorgaat daarmee deels beant
woordend. De balans moet nog
worden opgemaakt, maar nog
voor het eind van de avond lie-
glimlach rond. Het evenement
was toen al geslaagd. Ondanks
de bui die om zes uur een beetje
roet in het eten gooide. Figuur
lijk dan, want het eten bleef lek
ker smaken. Veel mensen ver
lieten Baarle Proeft of schuilden
onder de parasols en tentjes. Een
uur later was de bui voorbij, de
bands en zangers en zangeres
sen bleven gewoon door zingen.
Alleen mensen die van plan wa
ren rond het avondeten even
naar het Sint Annaplein te gaan
kijken, bleven misschien thuis...
(Jeanny Wouters)
gevuld met verwachtingsvolle
restauranthouders uit de regio
en hun medewerkers. Het hele
grasveld tussen de kraampjes
in stond vol met zitjes in allerlei
stijlen. Een uitnodigende ambi- pen beide heren al met een brede
ance, met zon- en schaduwplek
ken. Een prachtige zondag voor
dit buitenevenement.
„a,.