i
l
SPAR
SINAASAPPELEN
s
I
II
r
SLAGROOMTAART
e
MET AMBACHTELIJKE SLAGERIJ
ZUIVEL
98
169
98
698
KAAS
98
848
399
169
948
DIEPVRIES
89
493
948
198
129
898
98
179
Uit onze eigen bakkerij
448
249
59
295
295
59
EXTRA AANBIEDINGEN!!!
FIJNE VLEESWAREN
55
295
98
99
192
88
295
198
79
149
149
595
69
VERS VLEES
VERS VAN HET MES
OP DONDERDAG
17 MAART
OM 9 UUR
TUINVERSE GROENTEN
EN FRUIT
FIJNE RIBLAPPEN
BRAADKUIKEN
SPINAZIE la crème
BITTERBALLEN
SCHOUDER-
KARBONADE
RIBKARBONADE
HAASKARBONADE
BOTERMALSE
BIEFSTUK
MAGERE
SPEKLAPPEN
VERSE WORST
GEHAKTDAG
VERSE
KUIKENBOUTEN
per kilo
GOLDEN DELICIOUS
ANDIJVIE
BLOEMKOOL
JONGE SPINAZIE
CHAMPIGNONS
ZUURKOOL uit 't vat
WORTELTJES
RODE KOOL
SCHOUDERHAM
BOERENHAM
RUNDERROOKVLEES
LEVERWORST
SAKS met tuinkruiden
KAAS
TOMPOEZEN
APPELCARREES
MAGERE
RUNDERLAPPEN
om te stoven - 500 gram 495 - per kilo
BANANEN
BLUE BAND
per pak van 69 voor
BECEL
kuipje van 124 voor
SPAR HALVARINE
Sinas, Updrink, Cola
(SPAR)-LET OP! liter
SPAR FRITESSAUS
169
i
DAGMELK
SLAGROOM
MM
!601
FEESTELIJKE HEROPENING
11
□PCECEOE
98
GRATIS
Bij aankoop van f 40,— boodschappen.
A
T
O
O
I
L
EN
SUPERMARKT
GU1ICKX
jor
500 gram 475 - per kilo
(SPAR) - plm. 1000 gram
(SPAR) - 450 gram van 165 voor
(SPAR) - pak 18 stuks van 199 voor
Donderdag 17 t/m zaterdag 19 maart:
500 gram 375 - per kilo
500 gram 445 - per kilo
500 gram 495 - per kilo
250 gram
Maandag 21 maart:
500 gram
Dinsdag 22 maart:
500 gram
Woensdag 23 maart:
half om - 500 gram
Donderdag 17 t/m zaterdag 19 maart:
perl’/z kilo
500 gram
perstuk
per kilo
per 200 gram
Maandag 21 maart:
500 gram
Dinsdag 22 maart:
panklaar - 500 gram
Woensdag 23 maart:
panklaar - 500 gram
100 gram
100 gram
100 gram
(Slagers) - 250 gram
perstuk
jonge volvette - 500 gram
GROTE SORTERING BUITENLANDSE KAAS
5 stuks
5 stuks
WIJ HEBBEN ALLE BROODSOORTEN!!!
Donderdag 17 t/m zaterdag 19 maart:
per kilo
LET OP! kuipje 500 gram
LET OP! emmer
Aanbiedingen geldig van
VRIJDAG 18 EN ZATERDAG 19 MAART
SAPPIGE
10 STUKS
17 t/m 22 maart 1977.
Bij aankoop van f 30,— boodschappen.
literpak
kwart liter
j DONDERDAG 17 MAART:
I OVENVERSE
UIT EIGEN BAKKERIJ