Kerstmenu's I 1 J 1 M A «*51 HORECALETTERPUZZEL 013 -455 11 18 I LEKKER ETEN MET KERST r I i www.chinesemuurrijen.nl THUIS GENIETEN VAN BONHEUR www.riddershofschotels.nl koude schotels thuisdiners hapjes buffet KIES VOOR EEN CULINAIRE KERST mei Honlueu^ - GERECHTEN ----- 10 DE TILBURC HORECALETrtRPUZZEL W49 Postcode/woonplaats: 17.00 uur MM -USEU]^ I en voor kerst- menu’s zie onze website Programma 14.00 uur 14.30 uur ^^KOM ERVAREN HOE "MATERIALEN EN VAKMANSCHAP L MUZIEK WORDEN J RESERVEER [013] 549 96 00 of kerst@bonheurhorecagroep.nl Voor meer informatie www.bonheurmetkerst.nl DE CHINESE MUUR Chinees Specialiteiten Restaurant Rijksweg 112 Rijen 0161-227508 KERSTMENU 4-gangen Traiteurmenu 29,50 p.p. OPHALEN Auberge du Bonheur Bredaseweg 441 5036 NA Tilburg O 19.00 uur 20.00 uur De kosten van dit Kessels INieuwjaarsarrangement 4 Januari 2014 Ter introductie van het Kessels Museum aan de Dorpstraat 56 in Riel Ook dit jaar kunt u thuis genieten van ons Bonheurmenu voor de kerstdagen! Een viergangen traiteurmenu dat u vooraf bij ons reserveert en op 24 december op onze locatie ophaalt. U hoeft op eerste of tweede kerstdag alleen de gerechten op te warmen en de borden nog op te maken en dan... genieten! De feestdagen staan weer voor de deur. Hele gezellige, maar ook hele drukke dagen. Maak het u gemakkelijk en kom lekker bij ons eten! Maak uw keuze: la carte of uit onze kerstmenu’s, maar wij kunnen natuurlijk ook een menu voor u samenstellen. DONDERDAG 5 DECEMBER 2013 DE TILBURGSE KOER Zalm geschroeid in tandoori, crème van aardappel en mierikswortel, coulis van komkommer met limoen en Hollandse garnalen Romige soep van cantharellen, met rilettes van eendenbout, eendenlever en zuurkool Hertenbiefstuk met een jus van port en spek, aardappelgratin, rode kool, chutney van winterfruit geglaceerde jonge boontjes Panna cotta van witte chocolade, huisgemaakte spekkoek, ananas met specerijen-siroop en een chocolade scherf Opnieuw in DeTilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste donderdag van de maand treft u in deze krant een speciale horeca-pagina aan. In elke advertentie op deze twee pagina's vindt u een letter. Al deze letters samen vormen een naam, uitdrukking of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing: Wordt vaak in de kerstperiode aan de voordeur gehangen Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans op een cadeaubon ter waarde van 22,50 die beschikbaar is gesteld door DeTilburgse Koerier. Deze bon kunt u t/m 31 januari 2014 vrij besteden bij een van de horecaondernemingen die deelnemen op de horecaletterpuzzel-pagina's. Veel succes! U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon. Stuur deze oplossing vóór vrijdag 13 december 2013 1 in een open enveloppe of op een briefkaart naar: 1 DeTilburgse Koerier, postbus 10001,5000 JATilburg Naam: Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel" Adres: Mailen kan ook naar lezers@tilburgsekoerier.nl Vermeld als onderwerp “letterpuzzel"en daarnaast uiteraard uw oplossing en n.a.w. gegevens. Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Wout Vissers: tel. 013-5368805 of 06-53414758. ïchts: W I Kessels Decemberarrangement: Rondleiding Kessels Museum Erfgoed Depot driegangen diner: 34,95 per persoon Het speciale Kessels menu is de hele maand december verkrijgbaar bij: W Voor meer informatie en het maken van een reservering kijkt u op onze website www.kesselsmuseum.com Kessels Museum Dorpstraat 56 5133 AH Riel T 013-737 02 09 E info@kesselsmuseum.com www.kesselsmuseum.com Ontvangst bij het Erfgoed Depot in Riel met koffie of thee. Korte presentatie Kessels - Passier - Peetere door Eveline Passler met aansluitend een rondleiding door het Erfgoed Depot. Tot slot een Kessels film. Vertrek naar Den Overkant te Riel voor het overheerlijke driegangen diner. Vertrek naar Concertzaal Theaters Tilburg. Nieuwjaarsconcert Verrassende Ontmoetingen. van dit bijzondere arrangement bedragen slechts: 49,50 per persoon

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2013 | | pagina 10