(erstinmu's
rd
HORECALETTERPUZZEL
3]
-«f 7
LEKKER ETEN MET KERST
www.chinesemuurrijen.nl
1
KIES VOOR EEN
CULINAIRE KERST
mei fean/tewA,
-2
Kerst 2012
DE TILBURGSE
17
RASSERIE@DE2B0URG0NDIERS.NL^
rstaande bon.
I w 49 2012^
KERSTDINER BIJ AUBERGE DU BONHEUR 1 THUIS GENIETEN VAN BONHEUR
WWW.DE2BOURGONDI ÈRS.NI
TIP Kerstovernachting in ons hotel voor
85 per kamer per nacht inclusief ontbijt.
4- gangenlunch op 1e en 2e kerstdag 57,50 p.p.
5- gangendiner op 1e en 2e kerstdag 87,50 p.p.
Reserveer via [013] 468 69 42
voor kerst-
menu’s zie
onze website
Extra mooie versieringen Cadeautje voor iedereen
Extra lekkere dingen Extra speelplezier binnen
4-gangen traiteurmenu 29,50
Reserveer via [013] 549 96 00
Ophalen op 24 december bij Auberge du Bonheur
DE CHINESE MUUR
Chinees Specialiteiten Restaurant
Rijksweg 112 Rijen 0161-227508
JPENO
inform*^
Op eerste en tweede Kerstdag bieden wij u een 4-
GANGEN KERSTMENU, MAAR KUNT U OOK GEWOON A LA
CARTE ETEN. BINNENKOMST OP BEIDE DAGEN VANAF
16:00U TOT 21:00U GEWOON WANNEER DAT WILT.
NIEUWJAARSBORREL?
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!
?rtentiemogelijkheden
>8805 of 06-53414758.
ca Letterpuzzel.
in deze krant een 1
e op deze pagina j
nen een naam, j
e helpen krijgt u del
Twee amuses van het huis
Geschroeide coquille met Pata Negra, diverse bereidingen van
pompoen en hazelnoot
Gegrilde grietfilet met osso bucco, citroen, taggiasche olijven en
Colatura di Alici
Pot au feu van roodpootpatrijs met wintergroenten en wintertruffel
(dit gerecht vervalt bij de lunch)
Hertenrugfilet met korst van noten en kappertjes, krokante balkenbrij
van slagerij "LeJeune" en saus van rode biet en balsamico azijn
Creatie van citrus, witte Ivoire Valrhona chocolade en Griekse yoghurt
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
of info@bonheurhorecagroep.nl
www.bonheurmetkerst.nl
Huisgerookte zalm met een salade van king crab, gelei
van cedro-citroen crème van doperwten en een krokantje
van zuurdesembrood
Ossenstaartbouillon met Spatzli, dragon, zuurkool
Akkerpaddenstoelen
Strudel van wild, Gandaham, rode kool met vijgen
abrikoos, spruitjes, aardappelmousseline, Belgische
tuinkers en een gevogeltejus
Gepocheerde Gieser Wildeman peer gevuld met spijs
van pistache, snicker met nootkrokant en sinaasappel,
geserveerd met boerenroomijs
De feestdagen staan weer voor de deur.
Hele gezellige, maar ook hele drukke dagen.
Maak het u gemakkelijk en kom lekker bij ons
eten! Maak uw keuze: a la carte of uit onze
kerstmenu’s, maar wij kunnen natuurlijk ook een
menu voor u samenstellen.
1GSE KOERIER DONDERDAG 6 DECEMBER 2012
‘cember 2012
ïfkaart naar:
>00 JA Tilburg
op de voorkant:
luxe k^rstbrunch ^22,95
t 13.00 uur (kinderen aangepaste prijzen) -
e Extralluxe kerstdiner 29,95
W.00 tot 16.00 uur, 16.3Ö'tot 18.30 uur
errvan 19.00 tot 21.00 uur (kinderen1 aangepaste prijzen)ji|
op 2e kerstdag diner vim 1'4.00 tdt16^0'uuiA
voor slechts 24,95 (kinderen aangepaste pnjzS
nsop1vande2 I
chikbaar is gesteld
131 januari 2013
nemingen die
ra's. Verder stelt
iplein 55 in Tilburg,
■r beschikking.
|KoWanJgezé//ig.gn 7ei
(16.30-20.00 uur)
Een uitgebreid buffet dat bestaat uit diverse voor- en hoofd
gerechten (vlees/vis) En afgesloten wordt met een dessert
buffet32.50
Alle buffetten zijn uitermate geschikt om aan deel
te nemen met het hele gezin. Kinderen ei2.so(4-t 2 jr)
Gelieve tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.