(erstinmu's rd HORECALETTERPUZZEL 3] -«f 7 LEKKER ETEN MET KERST www.chinesemuurrijen.nl 1 KIES VOOR EEN CULINAIRE KERST mei fean/tewA, -2 Kerst 2012 DE TILBURGSE 17 RASSERIE@DE2B0URG0NDIERS.NL^ rstaande bon. I w 49 2012^ KERSTDINER BIJ AUBERGE DU BONHEUR 1 THUIS GENIETEN VAN BONHEUR WWW.DE2BOURGONDI ÈRS.NI TIP Kerstovernachting in ons hotel voor 85 per kamer per nacht inclusief ontbijt. 4- gangenlunch op 1e en 2e kerstdag 57,50 p.p. 5- gangendiner op 1e en 2e kerstdag 87,50 p.p. Reserveer via [013] 468 69 42 voor kerst- menu’s zie onze website Extra mooie versieringen Cadeautje voor iedereen Extra lekkere dingen Extra speelplezier binnen 4-gangen traiteurmenu 29,50 Reserveer via [013] 549 96 00 Ophalen op 24 december bij Auberge du Bonheur DE CHINESE MUUR Chinees Specialiteiten Restaurant Rijksweg 112 Rijen 0161-227508 JPENO inform*^ Op eerste en tweede Kerstdag bieden wij u een 4- GANGEN KERSTMENU, MAAR KUNT U OOK GEWOON A LA CARTE ETEN. BINNENKOMST OP BEIDE DAGEN VANAF 16:00U TOT 21:00U GEWOON WANNEER DAT WILT. NIEUWJAARSBORREL? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN! ?rtentiemogelijkheden >8805 of 06-53414758. ca Letterpuzzel. in deze krant een 1 e op deze pagina j nen een naam, j e helpen krijgt u del Twee amuses van het huis Geschroeide coquille met Pata Negra, diverse bereidingen van pompoen en hazelnoot Gegrilde grietfilet met osso bucco, citroen, taggiasche olijven en Colatura di Alici Pot au feu van roodpootpatrijs met wintergroenten en wintertruffel (dit gerecht vervalt bij de lunch) Hertenrugfilet met korst van noten en kappertjes, krokante balkenbrij van slagerij "LeJeune" en saus van rode biet en balsamico azijn Creatie van citrus, witte Ivoire Valrhona chocolade en Griekse yoghurt Koffie of thee met huisgemaakte friandises of info@bonheurhorecagroep.nl www.bonheurmetkerst.nl Huisgerookte zalm met een salade van king crab, gelei van cedro-citroen crème van doperwten en een krokantje van zuurdesembrood Ossenstaartbouillon met Spatzli, dragon, zuurkool Akkerpaddenstoelen Strudel van wild, Gandaham, rode kool met vijgen abrikoos, spruitjes, aardappelmousseline, Belgische tuinkers en een gevogeltejus Gepocheerde Gieser Wildeman peer gevuld met spijs van pistache, snicker met nootkrokant en sinaasappel, geserveerd met boerenroomijs De feestdagen staan weer voor de deur. Hele gezellige, maar ook hele drukke dagen. Maak het u gemakkelijk en kom lekker bij ons eten! Maak uw keuze: a la carte of uit onze kerstmenu’s, maar wij kunnen natuurlijk ook een menu voor u samenstellen. 1GSE KOERIER DONDERDAG 6 DECEMBER 2012 ‘cember 2012 ïfkaart naar: >00 JA Tilburg op de voorkant: luxe k^rstbrunch ^22,95 t 13.00 uur (kinderen aangepaste prijzen) - e Extralluxe kerstdiner 29,95 W.00 tot 16.00 uur, 16.3Ö'tot 18.30 uur errvan 19.00 tot 21.00 uur (kinderen1 aangepaste prijzen)ji| op 2e kerstdag diner vim 1'4.00 tdt16^0'uuiA voor slechts 24,95 (kinderen aangepaste pnjzS nsop1vande2 I chikbaar is gesteld 131 januari 2013 nemingen die ra's. Verder stelt iplein 55 in Tilburg, ■r beschikking. |KoWanJgezé//ig.gn 7ei (16.30-20.00 uur) Een uitgebreid buffet dat bestaat uit diverse voor- en hoofd gerechten (vlees/vis) En afgesloten wordt met een dessert buffet32.50 Alle buffetten zijn uitermate geschikt om aan deel te nemen met het hele gezin. Kinderen ei2.so(4-t 2 jr) Gelieve tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2012 | | pagina 17