h l i 013-54211 53 I iterr BbV! itbreit nnelie www.alpshoarma.nl ALP ©ÖNER KEBAB' E 1 FE 1250 23S0 «..s KEBAB DONDERDAG 15 MAART- 2012 DE TILBURGSE KBTILBURGSE KO 28 Turkse Specialiteitei uur 3.00 4.00 70 9.00 74 3.50 ::S PIZZA’S GR00I 91 6.00 8.00 1.00 1.50 92 6.00 8.00 0.50 8.00 85 86 HAM. CHAMPIGNONS 97 8.00 10.00 87 8.00 10.00 99 10.00 12.00 Alle Pizza’s 6,00 W-5421153 www.atpshoarma.j 71 Kumpir 4,50 Tantuni 450 DE PLEK VOOR DE LEKKERE TRÉÏ ONOPZAI* tomgroep1 ■Pt op zond hstoomdai neel centn g, Weterin jn op Zand Int duurt v< 94 95 96 63 64 f i «dl ♦mu »snmi •wam 8.00 8.00 8.50 8.00 8.00 8.00 8.00 8.00 8.00 SALADES VOORGEI 61 FETA SALADE 4 |j 62 TONIJNSALADE >1 GEMENGDE SALADE DRUIVENBLADEREN (GEVULD MET RIJST. 20 STUKS) 4.50 5.50 5.00 6.50 5.50 6.50. 5.50 7.00 6.00 4.50 4.50 6.00 6.50 4.50 4.00 5.50 3.50 2.50 3.00 4.50 3.00 3.00 3.50 4.00 4.00 3.50 5.00 5,00 EHAKT, SALADE EN SAUS ET KAAS. SALADE EN SAUS tT SHOARMA, SALADE EN SAUS MARGHERITA TOMAAT, KAAS, OREGANO SA1AMI TOMAAT, KAAS SALAMI FUNGHI TOMAAT, KAAS, CHAMPIGNONS BORROMEA TOMAAT, KAAS, HAM HAWAÏ TOMAAT, KAAS, HAM, ANANAS - T, KAAS, TONIJN, UIEN NE SHOARMA .N, KAAS. SHOARMA, GROENTE KAAS. SHOARMA, Kit? GROENTE Oerlesestraat 88 www.alpshÓa'r'ma" KIYMALI PIDE MET GEHAKT PEYNIRLI PIDE MET KAAS GROENTE SUCUKLU PIDE MET TURKSE WORST, KAAS EN GROENTE KUSBASIU PIDE MET STUKJES VLEES SCHOTELS 30 32 34 36 37 38 39 42 44 45 46 47 Ito - Zorgins it haar activitc I per 1 april a< breiden en ven ECIAAL «»URGER •SATÉ (3 STOKJES) ZOND uur euro, euro in Kiel vanaf 17,50; EXTRA’S 134 TURKS BROOD 135 OLIJVEN MET FETA 136 RIJST 137 FRIET STOKBROODJES - KAAS KALKOENHAM KALKOEN HAM-KAAS KALKOENHAM-KAAS-SALAMI GEZOND HAWAÏ SOEPEN MERCIMEK QORBASI LINZENSOEP ISKEMBE QORBASI PENSSOEP KLEIN GROOT 3O6c.88 338c.K8 6.oo r 6.00 I 6.00 I 6.00 I 6.00 I 6.00 I GEHAKT, PAPRIKA, CHAMPIGNONS, UIEN 6.00 I KUMPIR W! KUMPIR KUMPIR MET SHOARMA OF DÖNER NAGERECHT 109 BAKLAVA TURKS ZOET NAGERECHT, 5 STUKS openingstijden dagelijks van 12.00 tot 23.00 op dinsdag gesloten 52 DÖNER SIS KEBAB 53 SHOARMA SIS KEBJ 54 100 CALZONE TOMATEN, K> 101 CALZONE i TOMAAT, K DRANKEN COLA OF FANTA FERNANDES OFI RED BULL SAUZEN DIVERSE SAUZEN CACIK, COCKTAILSAUS, KNOFLOOKSAUS, MAYONAISE, SAMBAL, TOMATENSAUS, UIENSAUS, CHILISAUS, KETCHUP 15.50 20.00 28.00 LAHMACUN (turkse pizza) 65 LAHMACUN MET GEKRUID GEH.‘ 66 LAHMACUN MET I 67 LAHMACUN MET L. -- 68 LAHMACUN MET DÓNER. SALADE EN SAUS Op zaterd. ndelijke Open n plaats. Ook haar deuren ”dit jaar als e •arte welkom n nemen. opent in Til Uss haar deurt heth ziekenhu ■en ziekenhuis ■Thebe, waar u ■en over de die ■erken bij Thebe ■ziekenhuis kun ■to met onze kr ■efen, bekend v. kraamcentrurr ■tTwee Steden ■nd voor belangt ■aamhotel Theb lenden hob kende modell hes in al hun [locomotief z Bonaire machir jepsinstallatie jaardigen ze z Wodelbouwtc kde leidraad, r lijn ook model pen van het oi bouwtijd bedr; ndstof voor di kolen, spiritus [gelang de we toomhobbyisl he clubs of zijn [vereniging, zc Vereniging ve MenStoomgi [Internationale wordt ieder j. ir NVM Stoort bouwers van - buitenland pre hun modeller II graag vertel [model. Er zij Btuurlocomot leeps- en stati fes, model vert B£10RsGLlJNA:Np/3-542 II 53 Shoarma Pizzeria aW S412 J J -j-j - 810 S3 55 *erelatie ieuwe locaties winkel Noord, KIPGRILL 138 KIP VAN DE GRILL (HELE KIP) 141 KIPPENBOUT VAN DE GRILL TURKSE WORST, FETAKAAS, I, CHAMPIGNONS Oerlesestraat 88 5»21 BV Tilburg justeatnl ■nieuwe klemsc in StokhasseH ling gaan bied en mensen m werkplaats, rant in Stokha een eetvoor; werkplaats var Suppéstraat. die daar plaat litgesplitst en drillende loca werkplaatsbeg »n van Ama is er grote beh plekken voor indelijke hanc I moment ho< 'graag uitdac ineen norma KLEIN GROOT 8.00 9.50 8.50 10.00 8.50 10.00 6.00 8,00 7.00 9.00 8.50 10.00 9.00 11.00 9.00 12.00 10.00 8.00 8.00 7.00 TURKSE PIDE EEN TURKSE PIDE IS EEN DUN, SMAL BROOD VAN WEL 70 CM. LANG, MET BELEG NAAR KEUZE: PASTA’S 58 SPAGHETTI BOLOGNESE 59 SPAGHETTI POLLO 60 SPAGHETTI TONNO fax OI 3 ALP MIX SCHOTELS 48 SHOARMA DÖNER KEBAB -iR. 49 SHOARMA KIPFILET 50 DÖNER KÖFTE 51 SHOARMA KÖFTE ALP SPECIAAL (VOOR 2 PERSONEN) 3 SOORTEN VLEES NAAR KEUZE 4 SOORTEN VLEES NAAR KEUZE 5 SOORTEN VLEES NAAR KEUZE (2 3 PERSONEN) NAAR KEUZE: DÖNER KEBAB, SHOARMA, KIPFILET, KIP DÖNER, KÖFTE, LAMSKOTELET, ADANA KEBAB, SIS KEBAB, KIPSCHNITZEL 82 TONNO TOMAAT, I 83 PEPPERONI TOMAAT, KAAS. PAPRIKA, SALAMI, SPAANSE I TOMAAT, KAAS, SICILIANA TOMAAT, KAAS, ANSJOVIS, KAPPERTJES, OLIJVEN SHOARMA 6.00 TOMAAT, KAAS, SHOARMAVLEES, UI, PAPRIKA QUATTRO FORMAGGI 6.00 MARINARA 6.00 TOMAAT, KAAS, DIVERSE SOORTEN ZEEVRUCHTEN KINDER MENU 104 SHOARMA MET FRIET 105 HAMBURGER MET FRIET 106 KIPSCHNITZEL MET FRIET 107. DÖNER MET FRIET 108 KIPFILET MET FRIET POLLO SPECIAAL 6.00 °8?00 TOMAAT, KAAS, HAM. SALAMI, UIEN FANTASTICA TOMAAT, KAAS, HAM, CHAMPIGNONS TOMAAT, KAAS, DÖNER, PAPRIKA, UIEN CARBONARA TOMAAT, KAAS, HAM, SALAMI FAVORITA TOMAAT, KAAS, KIP ANANAS CAPRICCIO =aT' SXST VERRASSING VAN DE CHEF bezorgtijden ^'■jXsvan 15.00 tot 23.00 uur; In T m 6 Van 13 00 tot 23 00 n Tilburg bezorgen we vanaf 9 in ri u Tllbur8-Noord vanaf 12 in Ree?hOifte T' eUr°’ •n Reeshof en Berkel-Enschot vanaf 20 Onder in rek^- wijbezS^ GÖZLEME 69 GÖZLEME TURKS DUN YUFKA BROOD GÖZLEME MIX MET TWEE INGREDIËNTEN NAAR KEUZE: GEHAKT OF FETA KAAS OF AARDAPPELEN OF El OF SPINAZIE SHOARMA SHOARMA-KAAS SHOARMA SPECIAAL KAPSALON KAPSOLON-MIX (DÖNER-SHOARMA) KIPFILET KIPFILET SPECIAAL ADANA KEBAB SIS KEBAB KIPSCHNITZEL DÖNER KEBAB HAMBURGER KIPSATEO/6 STOKJES) ISKENDER KEBAB LAMSKOTELET LAMSSPARERIBS ALP HOTWINGS (6 10 STUKS) SU2I TWTilbu™ --NL PITA BROODJES 1 SHOARMA 2 SUPER SHOARMA 3 SHOARMA KAAS 4 SHOARMA SPECIAAL 5 SHOARMA HOT SHOARMA HOT SPECIAAL ADANA KEBAB 8 SIS KEBAB 9 KÖFTE TURKS BROOD 10 DÖNER KEBAB TURKS BROOD 11 DÜRÜM DÖNER 12 TANTUNI KEBAB DÜRÜM MET LAMSVLEES 13 KIPFILET 14 KIPFILET SPECIAAL 15 KIPSCHNITZEL 16 HAMBURGER 17 KIPSATÉ (3 STOKJES) 18 GEZOND 19 KAAS llw HAWAÏ KIP DÖNER TURKS BROOD U KUNT UW PIZZA OOK ZELF SAMENSTELLEN: 102 EXTRA GROENTE 103 EXTRA VLEES ALLE SCHOTELS ZIJN MET SAUS EN NAAR KEUZE FRIET OF AARDAPPELEN OF RIJST (KLEINE SCHOTELS EEN PITA BROODJE, GROTE SCHOTEL TWEE BROODJES) EN SALADE. EXTRA PITA BROODJE 0.50 EXTRA SAUS 0.50

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2012 | | pagina 28