Maak er een feest van!
cm
»g
e
Voor al uw dagelijkse boodschappen.
r
I
bij Albert Heijn XL in
de Jan Heijnsstraat
1
■ÈyaiWM'O'ffit^ZOO uur'
Zöïïdag'van^.OO tot 18.00 uur
9
FILBURGSE KOERII TILBURGSE KOERIER DONDERDAG 15 DECEMBER 2011
tilburg.nl
XL
\tuursrecht
De komende weken staat de Albert
Heijn XL in het teken van de feest
dagen. Het thema van dit jaar is:
Maak er een feest van!
24 december van 7.00 tot 19.00 uur
2e kerstdag van 12.00 tot 18.00 uur
Oudjaarsdag van 7.00 tot 18.00 uur
Onze winkel heeft een kerstwensenboom waar klanten kunnen
aangeven welke buurtbewoner zij een warm hart toedragen. Deze
buurtbewoner maakt vervolgens kans op een gratis boodschappen-
pakket.
In Wathandig nummer 4, verschenen op 21 november, is aan
dacht voor de producten voor de feestdagen in het Non-Foodas-
sortiment.
De kersteditie van Allerhande verschijnt op 6 december en telt
220 pagina's met recepten en suggesties voor de aankleding van
de tafel en het huis. In het katern 'Zo doe je daf kunnen onze
klanten lezen hoe je bepaalde producten kunt bereiden. Dit katern
is gekoppeld aan Allerhande Online. Hier zijn onder meer allerlei
instructiefilmpjes te vinden.
'STEL JE EIGEN KAASPLANK SAMEN'.
Een medewerker van onze winkel legt actief aan onze klanten uit
hoe zij een kaasplankje kunnen samenstellen. Ook deze kazen
kunnen worden geproefd.
‘Ctor
PABr„
forden gedaar
idiend. Voor v
nemerszaken,
ÜlUïï
rpanden m
en&merve
d en is afge
natie hoe u
e kamerver
adering op de
l staan. Meer ia
38.
We hebben van alles in huis voor onze klanten om van de genietmo-
menten tijdens de feestdagen iets bijzonders te maken. Centraal
dit jaar staat bij ons het zelf thuis koken en het zelf doen. Van kal
koen vullen en braden tot het huis aankleden met kerstdecoraties.
Wij bieden de klanten de basis: kwalitatieve producten, inspiratie
en hulp. Zo kunnen onze klanten er zelf een feest van maken.
We verkopen niet alleen allerlei feestelijke eet
bare producten, er is ook van alles te vinden op
onder meer de bloemen- en plantenafdeling.
L Zo zijn er diverse kerststukjes verkrijgbaar
van week 49 tot en met week 51.
gratis parkeren voor
de deur
zelf uw boodschappen
scannen
nieuwe non-food
afdeling
óieraden>
en op zaterdag 24 december van 07.00-19.00 uur, en de winkel is
ook op tweede kerstdag open van 12:00-18:00 uur
Wij maken er een feest van!
We hebben dit jaar weer verschillende Speciaal voor December-
producten, zoals AH Bladerdeeghapjes, AH puur&eerlijk biolo
gische gourmetschotel en AH Excellent Volkoren notenstol.
De Speciaal voor c" --
.vorig jaar te herkennen aan het paarse lint op de ver
pakking.
i wel ter aflevering
consumentenvuur-1
de jaarwisseling
[•vergunning kunt u te
Indernemersz
Ingevolge de Z
i eenieder wie
r dit besluit is
i na verschijn!
dit besluit scl
ezwaarschrift
ift dient gericht tt
Beschikking en bijN
:n vanaf 16 decembé
reken ter inzage in
Adres en openings-
inen zes weken na dl
(king is bekendge-
hebbenden tegen dit
artikel 7:1 Algemene
rb), een bezwaarscht f
set zijn ondertekend l
ivatten: - naam en
- de dagtekening; i-
>ezwaar. Bij de voor-
bestuursrechtspraak
.Postbus 20019, 250
itueel een verzoekq
ig worden ingediend,
kan pas worden ge-
chrift is ingediend.
>or adres en opening r
k zijn het ontwerp-w f
gen te bekijken en/o
v.tilburg.ni/ ruimte-
uimtelijkeplannen.
lunnen, gedurende b
schriftelijk dan wel i
djze aangaande het" p
m bij het college van
ouders. Het college] L
wijzigingsplan teve
ie ingebrachte ziens I
enswijzen kunturid^
‘Zienswijze ontwerp-ï
Moord I, le wijziging®
ra spoor)’. Voor het I
delinge zienswijze I
m met de behandelen»
Maas, via telefoon- I'
1. Ook is het mogelijk»
ruimtelijkeplannen
Op 28 november is het Feestdagen-ABC verschenen. In het Feest-
dagen-ABC vinden de klanten het Speciaal voor December-as-
sortiment van A tot Z. Ook worden er (bereidings)tips gegeven.
Daarnaast staat in het Feestdagen-ABC precies aangegeven vanaf
de feestdagen-producten zijn net zoals wanneer de producten in onze winkel liggen.
In onze winkel wordt een kookdemon- Onze openingstijden tijdens de feestdagen: zondag 11 en 18
stratie gegeven, waar een kok laat zien december 12:00-18:00 uur, vrijdag 23 december 07.00-22.00 uur
hoe je een kalkoen kunt bereiden.
Ook kan onze klant deze kalkoen
proeven.