H o reca I ett e r p u zze I
s= €19,25
I
aili
ItekqenkethelJ
Minos Pallas
o
Horeca
Betoverende
LEKKER ETEN!
DE CHINESE MUUR
'Pca&’ti,
cwietd eetcafé
pKSENKETKLNLl
THEMAFEESTEN
II
BUFFET OP ZONDAG
MAANDAG T/M DONDERDAG
J GANGEN KEUZEMENU
I
26
JRGSE KOER
Resti
In de par
In de m
van woer
Voo
Adres:
Telefoon:
Oplossing:
UDENHOUT
Q
Afhalen
Rookruimte aanwezig!
zondag 13/2, 27/2, 13/3,27/3, 10/4, 24/41
Valentijnsdag geopend
'S-gangen-
wereldvnenu
€H>SO
In ons a la
i van de twee
-!!- gesteld
<cu Lz.v.1 vrij
Veel succes!
U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon.
Chinees Specialiteiten Restaurant
Rijksweg 112 RIJEN 0161-227508
FEESTEN EN TAFELEN METEEN THEMA
013 5111862
Dinsdag/vrijdag vanaPl
Zatadag/zomlagl
Keuken sluit om i
gye*
Torentje van j
fe |Themafeest-Open-Besloten-Bedrijf-Bruiloft
1 Iedere vrij zat open-inschrijf
Vrijdag 44,50 all-in
I Zaterdag 49,50 all-in O
vanaf 16.00 tot 21.00 z-s
2 uur onbeperkt drank nA Kfn) J
‘Live Cooking” met een
vleugje entertainment was c 9,50 j
Voor informatie reserveringen
013 - 54 2.SS Z3
Geopend van dinsdag t/vn
zondag vanaf 17.00 uur.
Stationsstraat 8 Tilburg www.pinos-eetcafe.nl
gi5I5lSl51B15l51515l5l5igiSlSlSlS15igiSl5l5U
SlBl5ISI515I51BlSigiS15lBlB15I515151glSigiSlSlElS15lSlSl5l51BISlSlSnSlSl|
Kantonees - Mongoolse keuken
Lunch Diner Catering
Airconditioning
Grieks Restaurant
Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg
tel. 013-5350035 www.minospallas.net
Stuur deze oplossing voor vrijdag 11 februari 2011
in een open enveloppe of op een briefkaart naar:
De Tilburgse Koerier, postbus 100015000 JA Tilburg
Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant:
"letterpuzzel"
Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentiemogelijkheden
kunt u contact opnemen met Michaël Korthout: tel. 013-5368805 of06-23164819.
Horecaletterpuzzel
I Postcode/woonplaats:
Qnutr-caVé 1
7)e
3 Gangen keuze menu
18,95
Voorgerecht
net truffel, geconfijte kalfsmuis met
rookte eendenborst met venkel 1
of
Pasta aglio e olio e peperoncino,
Pasta met knooflook,spaansepeper,gamba's en parmezaanse h
I gerookte zalmforel en heilbot met aardappelsak
spinazie en tuinkruiden mayonaise I
Hoofdgerecht
Sukade met een stampotje van prei en stoofpeer! p s en truffel)
Entrecote met rode port saus aardappel gratin
Kabeljauw op de huid gebakken met chorizo gestoofde boa
en jus van kreeft en safradB
Nagerecht
Pure chocolade mousse met roangj, -
Passievrucht bavarios met advocaat en passievrucht ije i
of
koffie/thee met een friandae
Dit alles geserveerd met verse seizoen groenten.
'.Virtkecök dejiietz/L y J
Grand Café de Reebok
Duinenweg 4, 5062 TP Oisterwijk
Tel.: 013-5215552
Opnieuw in DeTilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel.
Elke eerste donderdag van de maand treft u in deze krant een
speciale horeca-pagina aan. In elke advertentie op deze pagina's
met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze letters samen
vormen een naam, uitdrukking of woord. Om u een beetje op weg
te helpen krijgt u de volgende aanwijzing:
VRUCHT...
Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans op een
cadeaubonnen ter waarde van 22,50 die beschikbaar zijn gest
door DeTilburgse Koerier. Deze bon kunt u vóór 28 maart 2011
besteden bij een van de horecaondernemingen die
deelnemen op deze pagina.
DONDERDAG 3 FEBRUARI 2011 DE TILBURGSE