H o reca I ett e r p u zze I s= €19,25 I aili ItekqenkethelJ Minos Pallas o Horeca Betoverende LEKKER ETEN! DE CHINESE MUUR 'Pca&’ti, cwietd eetcafé pKSENKETKLNLl THEMAFEESTEN II BUFFET OP ZONDAG MAANDAG T/M DONDERDAG J GANGEN KEUZEMENU I 26 JRGSE KOER Resti In de par In de m van woer Voo Adres: Telefoon: Oplossing: UDENHOUT Q Afhalen Rookruimte aanwezig! zondag 13/2, 27/2, 13/3,27/3, 10/4, 24/41 Valentijnsdag geopend 'S-gangen- wereldvnenu €H>SO In ons a la i van de twee -!!- gesteld <cu Lz.v.1 vrij Veel succes! U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon. Chinees Specialiteiten Restaurant Rijksweg 112 RIJEN 0161-227508 FEESTEN EN TAFELEN METEEN THEMA 013 5111862 Dinsdag/vrijdag vanaPl Zatadag/zomlagl Keuken sluit om i gye* Torentje van j fe |Themafeest-Open-Besloten-Bedrijf-Bruiloft 1 Iedere vrij zat open-inschrijf Vrijdag 44,50 all-in I Zaterdag 49,50 all-in O vanaf 16.00 tot 21.00 z-s 2 uur onbeperkt drank nA Kfn) J ‘Live Cooking” met een vleugje entertainment was c 9,50 j Voor informatie reserveringen 013 - 54 2.SS Z3 Geopend van dinsdag t/vn zondag vanaf 17.00 uur. Stationsstraat 8 Tilburg www.pinos-eetcafe.nl gi5I5lSl51B15l51515l5l5igiSlSlSlS15igiSl5l5U SlBl5ISI515I51BlSigiS15lBlB15I515151glSigiSlSlElS15lSlSl5l51BISlSlSnSlSl| Kantonees - Mongoolse keuken Lunch Diner Catering Airconditioning Grieks Restaurant Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg tel. 013-5350035 www.minospallas.net Stuur deze oplossing voor vrijdag 11 februari 2011 in een open enveloppe of op een briefkaart naar: De Tilburgse Koerier, postbus 100015000 JA Tilburg Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel" Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Michaël Korthout: tel. 013-5368805 of06-23164819. Horecaletterpuzzel I Postcode/woonplaats: Qnutr-caVé 1 7)e 3 Gangen keuze menu 18,95 Voorgerecht net truffel, geconfijte kalfsmuis met rookte eendenborst met venkel 1 of Pasta aglio e olio e peperoncino, Pasta met knooflook,spaansepeper,gamba's en parmezaanse h I gerookte zalmforel en heilbot met aardappelsak spinazie en tuinkruiden mayonaise I Hoofdgerecht Sukade met een stampotje van prei en stoofpeer! p s en truffel) Entrecote met rode port saus aardappel gratin Kabeljauw op de huid gebakken met chorizo gestoofde boa en jus van kreeft en safradB Nagerecht Pure chocolade mousse met roangj, - Passievrucht bavarios met advocaat en passievrucht ije i of koffie/thee met een friandae Dit alles geserveerd met verse seizoen groenten. '.Virtkecök dejiietz/L y J Grand Café de Reebok Duinenweg 4, 5062 TP Oisterwijk Tel.: 013-5215552 Opnieuw in DeTilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste donderdag van de maand treft u in deze krant een speciale horeca-pagina aan. In elke advertentie op deze pagina's met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze letters samen vormen een naam, uitdrukking of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing: VRUCHT... Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans op een cadeaubonnen ter waarde van 22,50 die beschikbaar zijn gest door DeTilburgse Koerier. Deze bon kunt u vóór 28 maart 2011 besteden bij een van de horecaondernemingen die deelnemen op deze pagina. DONDERDAG 3 FEBRUARI 2011 DE TILBURGSE

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2011 | | pagina 26