Bioscopen in Tilburg I'^l liddershof BEDDENSTUNT Tilburg WO te OF te(N& l 10 januari W- h RLE iSELAMAT* •4 N ff Si Verrassings- BUFFET wallers \arle! Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar WYxroo.ri 013 - 4$$ 11 18 ZV J Z^ZZZr/zv/./ Feesterij Cateringservice LEÏPING II •CEMBER 2007 - PAGINA 28 DE TILBURGSE KOERIER DONDERDAG 20 DECEMBER 2007 - PAGINA 29 20 cm. hoog :ten. )p.p. vis’ 14 cm. hoog >57 \JURWE{ RESERVËRING GEWENST! Ook a la carte mogelijkheden een verfijnde rookte zalm, 9,50 CS 12,50 12,50 0^ 'anasonic Lumix FZ8 een lustvoor hel |||U Nu: 125,- TEL: 013-5286170 Laat u met Kerst culinair verwennen! 25 EN 26 DECEMBER Nu: 1OO,- Nu: 59,- www.wok-leiping.nl worden!! www.wokofking.nl PIETER VREEDEPLEIN174 TILBURG Wij hebben voor u een Oosters en Westers De kerstbrunch is van 13.00-15.45 uur Kerstdiner 1e zitting is van 16.00-19.00 uur Kerstdiner 2e zitting is van 19.30-22.30 uur MET EXTRA SPECIALITEITEN EN EEN WELKOMSTDRANKJE GRATIS Maandag 24 december is de keuken normaal geopend Maandag 31 december geopend tot 21.00 uur Dinsdag 1 januari 2008 ook normaal geopend wokbuffet koud buffet jf 18/22 n 39 ADVERTEREN? Geef dan nu uw advertentie op: E-mail naar advertentie@tilburgsekoerier.nl of bel 013-5368805 Overtrekken 140/200 6,- 200/200 1O,- 240/200 15,- Dekbedden 700% katoen Anti allergisch 140/200 12,50 200/200 15,- 31 december tot 20.00 uur open Wij serveren dan uiteraard It 107 at 7 b Kerstbrunch Volwassenen 21,50 Kinderen 4 t/m 11 jaar €10,50 Kerstdiner Volwassenen 29,00 Kinderen 4 t/m 11 jaar €13,75 Kerst WOK De prijs voor onze exclusieve kerst-wok-buffet is Volwassenen €20,00 euro p.p. Kinderen onder 12jaar€ 10,00 (•Exclusief dranken) ELIZABETH 5433714 enseweg 7, Hilvarenbeek - Kerst soepen - Kerst warmbuffet - Kerst teppanyaki - Kerst wokbuffet - Kerst dessert w >urg WJ Tilburg Rijksweg 1 5071NH, Udenhout E-mail: info@wok-leiping.nl Drukfouten voorbehouden Met de kerst zijn onze buffetten nog uitgebreider dan u van ons gewend bent. Dit jaar bestaat ons speciale en exclusieve kerst-wok-buffet uit: Kussen 60/70 700% katoen Anti allergisch 2 stuks 1 O,- Beddenstunt Tilburc Koningsplein 217 - 5038 V.. Voor meer informatie en reservering bel: 0416-361946 of06-201137Z7 Fax 0416-362363 Gratis parkeren - 400 zitplaatsen info@wokefking.nl Wok of King Hoge Steenweg 101, Loon op Zand Hotel matras 7-slags Bonell binnenvering: Geen 70/200 geen 301901100 Maar 30/00/200 Kem: 7-slags Bonell binnenvering Tijk: afritsbaar, uitwasbaar en anti allergisch Normaal: 299,- Vanaf 25 personen leveren wij ook prachtige warme en koude bufettc U dient er rekening mee te houder dat over de geleverde set Afhaaltijden tijdens de feestdagen: Maandag 24 december 16.00 -17.00 uur Dinsdag 25 en woensdag 26 december 12.00 -13.00 uur Maandag 31 december 15.00 -16.00 uur Dinsdag 1 januari 2008 12.00 -12.30 U kunt gebruik maken van onze traditionele Chinese en Indische gerechten: warmbuffet «wokbuffet JapansTippanyakibuffet grillbuffet koud buffet dessertbuffet vruchtenbuffet wb I l^ie os Vleesschotel gevulde eieren, meloenpunten en een fijne fauwkosbahde.eC°mp eteefd W°fdt met Bij deze schotel wordt een honingmosterdsaus geserveerd. Prijs per persoon Openingstijden: van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur Visschotel gevulde eieren, meloenpunten en verfijnde rauwkostsalade. Hierbij wordt de huzarensalade en een heerlijke cocktailsaus geserveerd. Prijs per persoon Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2008! I jduceerd I M®. aliteit LET OP: EXTRA KOOPAVOND TOKO/BOETIEK Do./vrij. 20/21 december zijn wij t/m 21.00 uur geopend. Maandag 24 december van 13.00 - 17.00 uur. Maandag 31 december van 9.00 tot 18.00 uur. 1 januari t/m 17 januari 2008 zijn wij gesloten. Tevens willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u ons heeft geschonken. Stationsstraat 23 - Tel. 013-5360175 - Indonesisch eethuis - Toko/boetiek css Hors d'oeuvre Riche Een sublieme schotel waarmee u zelfs bij de meest verwende gasten eer zult behalen. Deze exclusieve schotel wordt samengesteld uit de fijnste ingrediënten: een verfijnde huzarensalade wordt rijkelijk omringd door de fijnste vissoorten zoals paling, gerookte zalm, Hollandse 1 garnalen, krabsalade rookworstje van kreeft, visterrine, gepocheerde verse zalm, gerookte 1 forel scampi's, rivierkreeftjessalade en komkommer gevulrf met zalmmousse. Dan vindt u er 1 de vlees- en gevogeltespecialiteiten op, zoals gerookte kipfilet, ardennerham met meloen, gevulde varkensrollade, seranoham, fazantpate en eendenmousse, kipchaudfroid, rauwkost, gevulde eieren en gevulde tomaten zorgen voor de bekroning van deze vorstelijke schotel. Hierbij mogen de cocktail- en honingmosterdsaus, Cumberlandsaus en kruidenboter niet ontbreken. Prijs per persoon 19,75 cs Gourmet (Totaal 400 gram vlees per persoon) bestaande uit: Gemarineerde malse biefstukjes, varkenshaasmedaillons, gemarineerde kalkoenborstfilet, mini slavinkjes, bourgondische rib, licht gerookte en gepekelde speenvarkenfilet, rundersalsareepjes, lams-chipolataworstje Met een garnituur van: Heerlijke huzarensalade, diverse rauwkostsalades, fruit, combinatie van verse bakgroente, kruidenboter, diverse sauzen Prijs per persoon 19,50 Z)prst^ners t^uis Rtddershof bied u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een fantastisch kerstdiner te serveren zonder dat u de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vraag de uitgebreide folder aan en verwen u zelf eens. 29,75 euro p.p. (vanaf 2 personen) sdjotets, jSourmet c« Huzarenschotel Fraai opgemaakte schotel met verfijnde huzarensalade en een krans van fijne rauwkostsalades, een goed gevulde pastasalade, eisalade, kipsalade, meloenpunten, gevulde eieren, gevulde chorizo, hamrolletjes, roompaté en een honingmosterdsaus. Deze schotel is ook perfect passend bij uw fondue, gourmet of barbecue! Prijs per persoon Pocketvering matrassen: Geen 70/200 geen 80/00/100 Maar 30/00/200 Kern: 300 veren per m2 Tijk: afritsbaar, uitwasbaar en anti allergisch Normaal: 450,- Koudschuim matras SG 40 Geen 70/200 geen 80/00/100 Maar 80/00/200 Kem: Hoogwaardig soepel KoUdschuim Tijk: afritsbaar, uitwasbaar en anti allergisch Normaal: 189,- Hors d oeuvre Varié De vis/vleescombinatie is tongstrelenc schotel vindt u verschillende visspeciali Hollandse garnalensalade, gepochee rivierkreeftjessalade. Daarnaast vindt u seranoham, kipsalade, ardennerham m ham met asperges, gevulde eieren, r Jwzarensalade. Een cocktail- en honingmosterd J>rijs per persoon SHOW COOKING RESTAURANT diverse speciaal 5-gangen kerstmenu's v.a. 27,50 p.p. soto soep pangsit nasi kuning (gele rijst) met diverse bijgerechten cocktail ijs met slagroom qq qq koffie of thee 1 e kerstdag gesloten 2e kerstdag v.a. 13.00 uur open vant daar krijg je nog een jgen de scherpste prijs! ikoop van de allernieuwste vooral veel mooiere foto’s en vooral een veel hogere leuke kleuren tw.v. 29,95 7,2 miljoen pixels 12x optische zoom Leica opt. beeldstabilisatie 2,5” LCD en zoeker Camera v/h. jaar 2007 Multi-program etc. incl. accu/lader etc. van 369,- nu: 299, Kerstmenu Exclusief 5 gangen kerstdiner Soep: Haaisen soep (zeekomkommer soep) Voorgerecht: i voorgerecht (gepaneerde visfilet gevuld met fijn gehakte garnalen en diverse groenten) Hoofdgerechten: Tiajian kal (kipfilet met boomoren, verse rode pe pers en knoflook in lichte pikante saus) Yen da ha (gamba's gevuld met vis, garnalen, kipfilet in pikante Chili-saus Peking eend (geroosterde Peking eend met pruim saus) Ta hui nyau yuk (diverse groenten met rundhaas in lichte oestersaus) Dessert IJs met diverse fruits Koffie «r Vegetarische schotel Vegetarische huzarensalade, meloenpunten, groentegarnituur, diverse kaassoorten oevütde eieren en omelet zorgen er voor dat zelfs de verwende vegetariër geniet van deze schot» Prijs per persoon e 11,2g «s Hors d'oeuvre Vis Rond een verfijnde huzarensalade vindt u een krans van de fijnste vissoorten, zoals gepocheerde verse zalm, krabsalade, Hollandse garnalen, paling, haring, huisgerookte zalm, rivierkreeftjessalade, filets van gerookte forel en makreel, salade van tonijn, stijlvol aangéyuld met heerlijk gevulde eieren en tomaten, meloenpunten en rauwkostsalades. w j, Deze schotel wordt geserveerd met cocktailsaus. L Prijs per persoon TALE CJ Zetfouten en prijswijzigingen bw. voorbehouden. (ll.'Lnlh i(j,

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2007 | | pagina 20