G>YG> 3! SHOWROOM UITVERKOOP 11 ^Riddershof E-R Mooitnan Sfe< Th< Deilburgse Koerier Do's mooi voor minder! Uw kerst en nieuwjaars groet Keukens A Piushaven ontmoet ondernemers en bewoners j L - J nü één van voor de gehele regio? LEI PING Sanders Fwsterij CateringSeruice B$ra8raen|Ü Directie en medewerkers wensen u allen mooie kerstdagen en een gelukkig en schadevrij 2008 -“““I BEL 013-5368805 2e KERSTDAG en ZONDAG 50-12 OPEN van 1 1,00 - 17.00 uur F 4 Tevens gezellige e«ndejQQISshow met KNAL kortingen! 013 - 1118 Carnaval Flepsteppers in Theaters Tilburg 3J9OS wwnx). DONDERDAG 13 DECEMBER 2007 - PAGINA 6 DE TILBURGSE KOERIER 19,75 19,50 9,50 De Notenkrake che huzarer omelet, zo verfstraat 12 Tilburg 013 4567890 TYPE A (2kolomx50mm), €45,- excl. BTW ïoensdag 15 Muitte met h Polisstraat 1 Tilburg 013 3333333 TYPE B (2kolomxl00mm), €90,- excl. BTW brengt de regio in beweging ^lekkernijen^ TEL: 013-5286170 Hier een paar voorbeelden: www.wok-leiping.nl Reserveer I.V.M. verbouwplonnen moet de showroom leeg! Eenmalige kans voor super aanbiedingen! De Tilburgse Koerier heeft op 20 december de traditionele kerstspecial. Met zekerheid biedt deze speciale kerstkrant een goede gelegenheid om uw groeten bij velen over te brengen. Verschijnt 20 december in een oplage van 110.400 exemplaren! Ringbaan Oost 98, 5013 CD TILBURG, Tel (013) 583 98 99 www.mooimon.nl Tradit pers i Tilbu: voor leeftij Restaurant er i der en Die detilburgsi Kerst WOK De prijs voor onze exclusieve kerst-wok-buffet is Volwassenen 20,00 euro p.p. Kinderen onder 12 jaar €10,00) (‘Exclusief dranken) Schildersbedrijf wenst een ieder mooie kestdagen en een gezond en gelukkig 2008 Rijksweg 1 5071NH, Udenhout E-mail: info@wok-leiping.nl Drukfouten voorbehouden Koen en Annet Adriaens Korte Hoefstraat 46 5046 DB Tilburg 013-5423104 www.kbs2000.nl KOUD BUFFET SERVICE Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 17.00 uur 29,75 euro p.p. (vanaf 2 personen) de prachtige eindejaars aanbiedingen!* *U kunt deze prijsvast reserveren tot mei 2009. Definitieve kleur en details kunt u bepalen tot 10 weken voor levering. de igmsse, intieme feest- lagen door, maar dan maakt Til- r op voor het uit- ivalsfeest van de .■e zalen en foyers urgzijn dan gevuld s. De kaartverkoop Marianne Weber Hors d'oevre vanaf 6,75 per persoon -Tapas vanaf €2,75 per bakje - Ambachtelijke salades vanaf 3,75 per bakje van 200 gram -Soepen vanaf €4,75 per liter A Warme gerechten vanaf 2,00 per 100 gram K. - Sausen vanaf 3,75 per bakje van 200 gram Ept - IJs vanaf 5,75 per bakje van 350ml j het u graag t02___--- cï Vleesschotel die gecompleteerd wordt met gevulde eieren, meloenpunten en een fijne rauwkostsalade. Bij deze scnotel wordt een honingmosterdsaus geserveerd. Prijs per persoon 12,50 ca Vegetarische schotel Vegetarische huzarensalade, meloenpunten, diverse kaassoorten, groentegarnituur, geveilde Prijs per persoon 9 Saterdag 15 Johan Vermin nar de wereli 1 Van Brussel bhan Vermin: dl zijn dorp ïj van daarui jtreld. Een ve Jit liedjes, w I B op poëti I nklaart. OpnSlners tfyuis Riddershof bied u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een fantastisch kerstdiner te serveren zonder dat u de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vraag de uitgebreide folder aan en verwen u zelf eens. pop cadeau vai bakerpop kon prins, die Ck fascinerende i sneeuwvlokjes alles en ieder fantasierijke m De prachtige Natuurlijk kunt u ook een ander formaat als aangeven plaatsen. en vraag naar de mogelijkheden. Inleveren opsturen voor uiterlijk dinsdag 18 december voor 18.00 uur naar: E-mail: advertentie@tilburgsekoerier.nl Vermeld in uw mail duidelijk uw gegevens en formaat Met de kerst zijn onze buffetten nog uitgebreider dan u van ons gewend bent. Dit jaar bestaat ons speciale en exclusieve kerst-wok-buffet uit: 1 tb» ca Hors d'oeuvre Riche huzarensalade wordt rijkelijk omringd door de fijnste vissoorten zoals paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen, krabsalade, visterrine, gepocheerde verse zalm, gerookte forel en haring. Dan vindt u er de vlees- en gevogeltespecialiteiten op, zoals gerookte kipfilet, ardennerham met meloen, gevulde varkensrollade, twee soorten fijne paté en eendenrollade. Komkommer gevuld met zalmmousse en gevulde tomaten zorgen voor de bekroning van deze vorstelijke schotel. Hierbij mogen de cocktail- en honingmosterdsaus, Cumberlandsaus en kruidenboter niet ontbreken. Prijs per persoon Kerst soepen Kerst warmbuffet Kerst teppanyaki Kerst wokbuffet Kerst dessert Vrijdag 14 d Alkemade len ook naar k Leo Alkemad bekend van h< pensnellers, Spijkers met 1 Shouf Shouf, 1 gramma Wij i Met hun vori teven toerden tiers of cabarel jaar langs de tl frijdag 14 di «nmerentoer tlemie: Wille H, en Berit C Bossche tengstheater I korte besta «retiers en iracht. Alke tehalie Baartn 1 Jochen Ott opgeleid wkunstacade tit daarom gr teim één vri Op eerste ker telijker dan m genieten van ei ling. Bij Thea keuze uit twee kers: De Notei Sint Petersbur van het Don voorstellingen met een bijzor De Notenkral schotels, oewovvs ^ÉSourmet cs Huzarenschotel Fraai opgemaakte schotel met verfijnde huzarensalade en een krans van fijne rauwkostsalades, eisalaoe, kipsalade, meloenpunten, gevulde eieren, hamrolletjes en een ravigotesaus. Deze schotel is ook pérfect passend bij uw fondue, gourmet of barbecue! Prijs per persoon Best verzekeringen Afhaaltijden tijdens de feestdagen: Maandag 24 december 16.00 -17.00 Dinsdag 25 en woensdag 26 december 12.00-13.00 Maandag 31 december 15.00 -16.00 Dinsdag 1 januari 2008 12.00 -12.30 Maandag 10 I december, vei tijden: Hotel Blote handen Ward is tien j lag van het jat 1 rijn moeder, v en blauw en j j inademen. War beetje buiten vriend Bemie Ze komen stee zelfs op het e zijn plastic har een hart in zit oude eend uit ie spelen. Mat per ongeluk d waak. Nog v< twaalf uur klei I bomen, de boei I de krant van leriaaie. Hotel I «tridngsverbai lieatermakers. leven, Laetitia Haen maken v jen, waarin taa jelijkwaardige Donderdag 13 I hnbie met Tijd was sow dagen. We hac lentijd gelee! t op de hoo; leefden dl len wat we k hier aankwa komst het ee r maakte. E men? En was kleed? Soms tde tijd te mal hien doorheei i het roken bi mbie is de i them Staven Mn. Zij makei tiers fysieke jangspunt is van de m< 1 en driften, rden extreei wen op het wijken. MHk ca Hors d oeuvre Varie De vis/vleescombinatie is tongstrelend en een lust voor het oog, want op schotel vindt u verschillende visspecialiteiten zoals huisgerookte zalm, krabs garnalensalade, gepocheerde verse zalm, haring e»palin k j een variatie van vlees, gevulde fricandeau, ard L soorten paté, kip chaudrroid, ham met asperge F cocktail- en honingmosterdsaus completeren d Prijs per persoon os Gourmet (Totaal 400 gram vlees per persoon) bestaande uit: Gemarineerd mals biefstukje, mini slavinkje, varkenshaasmedallion, chipolataworstie, gemarineerde kalkoenborstfilet, licht gerookte en gepekelde speenvarkenfilet, runder salsareepjes, bourgondische rib, pannenkoekenbeslag, kwarteleitje Met een garnituur van: Heerlijke huzarensalade, diverse rauwkostsalades, fruitsalade, combinatie van verse bakgroente, kruidenboter en diverse sauzen Prijs per persoon van opwarmen si op voetenfist waar kesten en DJ Jc sfeer zorgen. Vo valsvierders is F- cs Visschotel Een schotel die smaakvol is gegarneerd met o.a. gepocheerde verse zalm, gerookte paling, s garnalensalade, makreelfilet, forelfilet, Vissalade, gevulde eieren, meloenpunten en verfijnde j rauwkostsalade. Hierbij wordt de huzarensalade en een heerlijke cocktailsaüs geserveerd. Prijs per persoon €12,50 itiegetrouw brengen De Flepstep- in samenwerking met Theaters nlburg een gevarieerd programma vnnT carnavalsvierders van alle itv.rijden. Carnaval 2007 gaat start met het Seniorenspektaokel vrijdag 1 februari vanaf 13.30 uur. Diverse camavalsorkesten, tonpraoter Cees Coolen en de koningin van het Als afsluiting van een onderzoek naar de toeristisch-recreatieve mogelijk heden van de Piushaven wordt er een evenement gehouden op vrijdag 14 december van 12.30 tot 15.00 uur. Bewoners, ondernemers en bezoekers van de Piushaven ontmoeten elkaar dan. Het informatiecentrum aan de Hoevense- weg 2 in de Piushaven is startpunt van het evenement om inspiratie en ideeën uit te wisselen. Het onderzoek is uitgevoerd door studenten van de NHTV internationale hogeschool in Breda en netwerkorganisatie Colin. Aanmelden is mogelijk via piushaven@colin.nl. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2008! Nog even de knusse, intieme feest- levenslied, Marianne Weber, brengen dagen door, maar dan maakt Til- het publiek in de ultieme camavals- burg zich weer op voor het uit- sfeer. Op zaterdagavond 2 februari is bundige carnavalsfeest van de het tijd voor het Flepstepper-Schouw- Flepsteppers. Alle zalen en foyers burgfist met live muziek van Zappco- van de Schouwburg zijn dan gevuld de (soul/disco/funk), Nederlandstali- met feestgedruis. De kaartverkoop ge live-muziek (van KAAS), en feest start maandag 17 december, want entertainers Marc van Alphen, Bart carnaval valt lekker vroeg dit jaar. Schuermans, Denans, Jack Elmondo en Henry Huijsmans. Natuurlijk zijn ook diverse camavalsorkesten van partij, zo komen Zuma, So What! i Die Original Oberelfpilskapelle. Na de optocht'op zondagmiddag 3 februari kan iedereen zich gezellig nmvormen tijdens het gratis Kouw- r diverse camavalsor- Joost voor een prima Voor de jongste cama- vaiörierders is het op dinsdag 5 febru ari vanaf 14.00 uur feest tijdens het Kènderfist. Ook hier is live muziek door verschillende camavalsorkesten en kunnen de jongsten swingen op de vrolijke muziek van DJ Joost. Boven dien vermaken ze zich ook bij het koeken versieren, schminken of de slagwerk- en break danceworkshops. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. Alle Flepstepperfees- ten zijn rookvrij, maar er wordt wel een rokersplek gecreëerd. Kaarten voor de Flepstepper Carnavalsfeesten (behalve het gratis Kouwvoetenfist) zijn te koop bij Theaters Tilburg. Dit kan via website www.theaterstilburg. nl, telefonisch via 013- 5432220 of aan de balie van maandag t/m zater dag tussen 10.00 tot 18.00 uur. es Hors d oeuvre Vis Rond een verfijnde huzarensalade vindt u een krans van de fijnste vissoorten, zoals gepdeh verse zalm, salades van krab en garnalen, paling, haring, huisgerookte zalm, vissalade van gerookte forel en makreel, stijlvol aangevuld met heerlijk gevulde eieren en ti meloenpunten en rauwkostsalades. Deze schotel wordt geserveerd met cocktailsai Prijs per persoon Kerstmenu Exclusief 5 gangen kerstdiner Soep: Haaisen soep (zeekomkommer soep) Voorgerecht: Ip-P- Vis voorgerecht (gepaneerde visfilet gevuld met fijn gehakte garnalen en diverse groenten) Hoofdgerechten: Tiajian kai (kipfilet met boomoren, verse rode pe pers en knoflook in lichte pikante saus) Yen da ha (gamba’s gevuld met vis, garnalen, kipfilet in pikante Chili-saus Peking eend (geroosterde Peking eend met pruim saus) Ta hui nyau yuk (diverse groenten met rundhaas in lichte oestersaus) Dessert IJs met diverse fruits Koffie uur uur uur uur

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2007 | | pagina 6