G>YG>
3!
SHOWROOM
UITVERKOOP
11
^Riddershof
E-R
Mooitnan
Sfe<
Th<
Deilburgse Koerier
Do's mooi voor minder!
Uw
kerst
en
nieuwjaars
groet
Keukens
A
Piushaven ontmoet
ondernemers en bewoners
j
L
-
J
nü één van
voor de gehele regio?
LEI PING
Sanders
Fwsterij CateringSeruice
B$ra8raen|Ü
Directie en
medewerkers
wensen u allen
mooie kerstdagen
en een gelukkig en
schadevrij 2008
-“““I
BEL 013-5368805
2e KERSTDAG en ZONDAG
50-12 OPEN van 1 1,00 - 17.00 uur
F 4
Tevens
gezellige
e«ndejQQISshow
met KNAL
kortingen!
013 - 1118
Carnaval Flepsteppers
in Theaters Tilburg
3J9OS
wwnx).
DONDERDAG 13 DECEMBER 2007 - PAGINA 6
DE TILBURGSE KOERIER
19,75
19,50
9,50
De Notenkrake
che huzarer
omelet, zo
verfstraat 12 Tilburg 013 4567890
TYPE A (2kolomx50mm), €45,- excl. BTW
ïoensdag 15
Muitte met h
Polisstraat 1 Tilburg 013 3333333
TYPE B (2kolomxl00mm), €90,- excl. BTW
brengt de regio in beweging
^lekkernijen^
TEL: 013-5286170
Hier een paar voorbeelden:
www.wok-leiping.nl
Reserveer
I.V.M. verbouwplonnen moet de showroom leeg!
Eenmalige kans voor super aanbiedingen!
De Tilburgse Koerier heeft
op 20 december de
traditionele kerstspecial.
Met zekerheid biedt deze
speciale kerstkrant een
goede gelegenheid om uw
groeten bij velen over te
brengen.
Verschijnt 20 december in een
oplage van 110.400 exemplaren!
Ringbaan Oost 98, 5013 CD TILBURG, Tel (013) 583 98 99
www.mooimon.nl
Tradit
pers i
Tilbu:
voor
leeftij
Restaurant
er i
der
en Die
detilburgsi
Kerst WOK
De prijs voor onze exclusieve
kerst-wok-buffet is
Volwassenen 20,00 euro p.p.
Kinderen onder 12 jaar €10,00)
(‘Exclusief dranken)
Schildersbedrijf
wenst een ieder mooie kestdagen
en een gezond en gelukkig 2008
Rijksweg 1
5071NH, Udenhout
E-mail: info@wok-leiping.nl
Drukfouten voorbehouden
Koen en Annet Adriaens
Korte Hoefstraat 46
5046 DB Tilburg
013-5423104
www.kbs2000.nl
KOUD BUFFET
SERVICE
Beide Kerstdagen zijn wij
geopend vanaf 17.00 uur
29,75 euro p.p.
(vanaf 2 personen)
de prachtige
eindejaars
aanbiedingen!*
*U kunt deze prijsvast reserveren tot mei 2009. Definitieve
kleur en details kunt u bepalen tot 10 weken voor levering.
de igmsse, intieme feest-
lagen door, maar dan maakt Til-
r op voor het uit-
ivalsfeest van de
.■e zalen en foyers
urgzijn dan gevuld
s. De kaartverkoop
Marianne Weber
Hors d'oevre vanaf 6,75 per persoon
-Tapas vanaf €2,75 per bakje
- Ambachtelijke salades vanaf 3,75 per bakje van 200 gram
-Soepen vanaf €4,75 per liter A
Warme gerechten vanaf 2,00 per 100 gram K.
- Sausen vanaf 3,75 per bakje van 200 gram Ept
- IJs vanaf 5,75 per bakje van 350ml
j het u graag t02___---
cï Vleesschotel
die gecompleteerd wordt met gevulde eieren, meloenpunten en een fijne rauwkostsalade.
Bij deze scnotel wordt een honingmosterdsaus geserveerd.
Prijs per persoon 12,50
ca Vegetarische schotel
Vegetarische huzarensalade, meloenpunten, diverse kaassoorten, groentegarnituur, geveilde
Prijs per persoon 9
Saterdag 15
Johan Vermin
nar de wereli
1 Van Brussel
bhan Vermin:
dl zijn dorp
ïj van daarui
jtreld. Een ve
Jit liedjes, w
I B op poëti
I nklaart.
OpnSlners tfyuis
Riddershof bied u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een fantastisch kerstdiner
te serveren zonder dat u de hele dag in de keuken hoeft te staan.
Vraag de uitgebreide folder aan en verwen u zelf eens.
pop cadeau vai
bakerpop kon
prins, die Ck
fascinerende i
sneeuwvlokjes
alles en ieder
fantasierijke m
De prachtige
Natuurlijk kunt u ook een ander formaat als aangeven plaatsen.
en vraag naar de mogelijkheden.
Inleveren opsturen voor uiterlijk dinsdag 18 december voor 18.00 uur naar:
E-mail: advertentie@tilburgsekoerier.nl
Vermeld in uw mail duidelijk uw gegevens en formaat
Met de kerst zijn onze buffetten
nog uitgebreider dan u van ons
gewend bent. Dit jaar bestaat
ons speciale en exclusieve
kerst-wok-buffet uit:
1
tb»
ca Hors d'oeuvre Riche
huzarensalade wordt rijkelijk omringd door de fijnste vissoorten zoals paling, gerookte zalm,
Hollandse garnalen, krabsalade, visterrine, gepocheerde verse zalm, gerookte forel en haring.
Dan vindt u er de vlees- en gevogeltespecialiteiten op, zoals gerookte kipfilet, ardennerham
met meloen, gevulde varkensrollade, twee soorten fijne paté en eendenrollade. Komkommer
gevuld met zalmmousse en gevulde tomaten zorgen voor de bekroning van deze vorstelijke
schotel. Hierbij mogen de cocktail- en honingmosterdsaus, Cumberlandsaus en kruidenboter
niet ontbreken.
Prijs per persoon
Kerst soepen
Kerst warmbuffet
Kerst teppanyaki
Kerst wokbuffet
Kerst dessert
Vrijdag 14 d
Alkemade
len ook naar k
Leo Alkemad
bekend van h<
pensnellers,
Spijkers met 1
Shouf Shouf, 1
gramma Wij i
Met hun vori
teven toerden
tiers of cabarel
jaar langs de tl
frijdag 14 di
«nmerentoer
tlemie: Wille
H, en Berit C
Bossche
tengstheater
I korte besta
«retiers en
iracht. Alke
tehalie Baartn
1 Jochen Ott
opgeleid
wkunstacade
tit daarom gr
teim één vri
Op eerste ker
telijker dan m
genieten van ei
ling. Bij Thea
keuze uit twee
kers: De Notei
Sint Petersbur
van het Don
voorstellingen
met een bijzor
De Notenkral
schotels, oewovvs ^ÉSourmet
cs Huzarenschotel
Fraai opgemaakte schotel met verfijnde huzarensalade en een krans van fijne rauwkostsalades,
eisalaoe, kipsalade, meloenpunten, gevulde eieren, hamrolletjes en een ravigotesaus.
Deze schotel is ook pérfect passend bij uw fondue, gourmet of barbecue!
Prijs per persoon
Best verzekeringen
Afhaaltijden tijdens de feestdagen:
Maandag 24 december 16.00 -17.00
Dinsdag 25 en woensdag 26 december 12.00-13.00
Maandag 31 december 15.00 -16.00
Dinsdag 1 januari 2008 12.00 -12.30
Maandag 10 I
december, vei
tijden: Hotel
Blote handen
Ward is tien j
lag van het jat
1 rijn moeder, v
en blauw en j
j inademen. War
beetje buiten
vriend Bemie
Ze komen stee
zelfs op het e
zijn plastic har
een hart in zit
oude eend uit
ie spelen. Mat
per ongeluk d
waak. Nog v<
twaalf uur klei
I bomen, de boei
I de krant van
leriaaie. Hotel
I «tridngsverbai
lieatermakers.
leven, Laetitia
Haen maken v
jen, waarin taa
jelijkwaardige
Donderdag 13
I hnbie met
Tijd was sow
dagen. We hac
lentijd gelee!
t op de hoo;
leefden dl
len wat we
k hier aankwa
komst het ee
r maakte. E
men? En was
kleed? Soms
tde tijd te mal
hien doorheei
i het roken bi
mbie is de i
them Staven
Mn. Zij makei
tiers fysieke
jangspunt is
van de m<
1 en driften,
rden extreei
wen op het
wijken.
MHk ca Hors d oeuvre Varie
De vis/vleescombinatie is tongstrelend en een lust voor het oog, want op
schotel vindt u verschillende visspecialiteiten zoals huisgerookte zalm, krabs
garnalensalade, gepocheerde verse zalm, haring e»palin
k j een variatie van vlees, gevulde fricandeau, ard
L soorten paté, kip chaudrroid, ham met asperge
F cocktail- en honingmosterdsaus completeren d
Prijs per persoon
os Gourmet
(Totaal 400 gram vlees per persoon) bestaande uit:
Gemarineerd mals biefstukje, mini slavinkje, varkenshaasmedallion, chipolataworstie,
gemarineerde kalkoenborstfilet, licht gerookte en gepekelde speenvarkenfilet, runder
salsareepjes, bourgondische rib, pannenkoekenbeslag, kwarteleitje
Met een garnituur van: Heerlijke huzarensalade, diverse rauwkostsalades, fruitsalade, combinatie
van verse bakgroente, kruidenboter en diverse sauzen
Prijs per persoon
van opwarmen
si op voetenfist waar
kesten en DJ Jc
sfeer zorgen. Vo
valsvierders is F-
cs Visschotel
Een schotel die smaakvol is gegarneerd met o.a. gepocheerde verse zalm, gerookte paling, s
garnalensalade, makreelfilet, forelfilet, Vissalade, gevulde eieren, meloenpunten en verfijnde j
rauwkostsalade. Hierbij wordt de huzarensalade en een heerlijke cocktailsaüs geserveerd.
Prijs per persoon €12,50
itiegetrouw brengen De Flepstep-
in samenwerking met Theaters
nlburg een gevarieerd programma
vnnT carnavalsvierders van alle
itv.rijden. Carnaval 2007 gaat
start met het Seniorenspektaokel
vrijdag 1 februari vanaf 13.30 uur.
Diverse camavalsorkesten, tonpraoter
Cees Coolen en de koningin van het
Als afsluiting van een onderzoek naar de toeristisch-recreatieve mogelijk
heden van de Piushaven wordt er een evenement gehouden op vrijdag 14
december van 12.30 tot 15.00 uur. Bewoners, ondernemers en bezoekers van
de Piushaven ontmoeten elkaar dan. Het informatiecentrum aan de Hoevense-
weg 2 in de Piushaven is startpunt van het evenement om inspiratie en ideeën
uit te wisselen. Het onderzoek is uitgevoerd door studenten van de NHTV
internationale hogeschool in Breda en netwerkorganisatie Colin. Aanmelden
is mogelijk via piushaven@colin.nl.
Wij wensen u
prettige kerstdagen
en een voorspoedig 2008!
Nog even de knusse, intieme feest- levenslied, Marianne Weber, brengen
dagen door, maar dan maakt Til- het publiek in de ultieme camavals-
burg zich weer op voor het uit- sfeer. Op zaterdagavond 2 februari is
bundige carnavalsfeest van de het tijd voor het Flepstepper-Schouw-
Flepsteppers. Alle zalen en foyers burgfist met live muziek van Zappco-
van de Schouwburg zijn dan gevuld de (soul/disco/funk), Nederlandstali-
met feestgedruis. De kaartverkoop ge live-muziek (van KAAS), en feest
start maandag 17 december, want entertainers Marc van Alphen, Bart
carnaval valt lekker vroeg dit jaar. Schuermans, Denans, Jack Elmondo
en Henry Huijsmans. Natuurlijk zijn
ook diverse camavalsorkesten van
partij, zo komen Zuma, So What!
i Die Original Oberelfpilskapelle.
Na de optocht'op zondagmiddag 3
februari kan iedereen zich gezellig
nmvormen tijdens het gratis Kouw-
r diverse camavalsor-
Joost voor een prima
Voor de jongste cama-
vaiörierders is het op dinsdag 5 febru
ari vanaf 14.00 uur feest tijdens het
Kènderfist. Ook hier is live muziek
door verschillende camavalsorkesten
en kunnen de jongsten swingen op de
vrolijke muziek van DJ Joost. Boven
dien vermaken ze zich ook bij het
koeken versieren, schminken of de
slagwerk- en break danceworkshops.
Kinderen tot 6 jaar mogen gratis
naar binnen. Alle Flepstepperfees-
ten zijn rookvrij, maar er wordt wel
een rokersplek gecreëerd. Kaarten
voor de Flepstepper Carnavalsfeesten
(behalve het gratis Kouwvoetenfist)
zijn te koop bij Theaters Tilburg. Dit
kan via website www.theaterstilburg.
nl, telefonisch via 013- 5432220 of
aan de balie van maandag t/m zater
dag tussen 10.00 tot 18.00 uur.
es Hors d oeuvre Vis
Rond een verfijnde huzarensalade vindt u een krans van de fijnste vissoorten, zoals gepdeh
verse zalm, salades van krab en garnalen, paling, haring, huisgerookte zalm, vissalade
van gerookte forel en makreel, stijlvol aangevuld met heerlijk gevulde eieren en ti
meloenpunten en rauwkostsalades. Deze schotel wordt geserveerd met cocktailsai
Prijs per persoon
Kerstmenu
Exclusief 5 gangen kerstdiner
Soep:
Haaisen soep
(zeekomkommer soep)
Voorgerecht:
Ip-P- Vis voorgerecht
(gepaneerde visfilet gevuld met fijn
gehakte garnalen en diverse groenten)
Hoofdgerechten:
Tiajian kai
(kipfilet met boomoren, verse rode pe
pers en knoflook in lichte pikante saus)
Yen da ha
(gamba’s gevuld met vis, garnalen,
kipfilet in pikante Chili-saus
Peking eend
(geroosterde Peking eend
met pruim saus)
Ta hui nyau yuk
(diverse groenten met rundhaas
in lichte oestersaus)
Dessert
IJs met diverse fruits
Koffie
uur
uur
uur
uur