5
r,
rF
I
z
e
e
z
r
c
u
’zPAKh"Üys
H.
e t
Tien jaar restaurant De Eetkamer
O
0
o
0
O
PE CHINESE MUUR
1
3
Q
LOPEND BUFFET
HAPJESBUFFET
"ST
ASPERGE SEIZOEN 2005
flj
9,75
9,75 p.p.
DONDERDAG 7 APRIL 2005 - PAGINA
DE TILBURGSE KOERIER
Menu april-mei-juni
U Orangerie
Spoom van bosvruchten
0
Scampi’s
200 zitplaatsen
pp-
Adres:
alleen in april
|DE EETKAMER,
e
Partycentrum
641218
vanaf 2
PARTYCENTRUM
Fke.tk
Postcode/woonplaats:
I Telefoon:
Van theelepeltje tot luxe feesttent
www.nooijensverhuur.nl
RIJKSWEG 112, 5121 RC RIJEN
TEL 0161-227508 FAX 0161-227883
Van theelepeltje tot luxe feestten?]
www.nooijensverhuur.nl
- bruiloften
- diners
- feesten
- vergaderingen
Bosch en Duin is dé uitvalbasis bij uitstek wanneer u een bezoek brengt aan de Loonse en
Drunense duinen. Zo kunt u van dinsdag t/m vrijdag genieten van een kopje koffie met
gebak (het 2e kopje is op deze dagen gratis) of van heerlijke gerechten in onze brasserie.
Uniek zijn de Walk on By*1 vers buffetten op zaterdag en zondag. Hier kunt u, van groot
tot klein, zelf kiezen wat u lekker vindt. Loop langs onze fantastische buffetten met de
verste en lekkerste gerechten zodat u snel én gezellig kunt dineren. Walk on By en laat u
verrassen I
vip-poom voor leesten en partijen
(60 zitplaatsen)
OPENINGSTIJDEN DAGELIJKS
VAN 12.00 TOT 22.30 UUR
WWW.
duinoord.nl
Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentie-mogelijkheden kunt u
contact opnemen met Michael Korthout: tel. 013-5368805 of 06-23164819.
Schouwburgring 190
013-580 0016
BEL VOOR GRATIS FOLDER
of routebeschrijving:
0411-641218
De Tilburgse Koerier, postbus 10001, 5000 JA Tilburg
Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel"
013-5431132
lorangerietilburg.nl
uit eten.
28 APRIL 2005
ASPERGEMENl! 40.00
4-pngen
wijnarrangement 20,00
Lichtgebonden soep van Hollandse garnalen
óf
Runderbouillon met een brunoise van groenten
óf
Chinese kippensoep
óf
Romige mosterdsoep
HET BESTE DAT U KAN OVERKOMEN
4 of 5 dagen genieten in park Noordeifel. Eén uur rijden vanaf Heerlen
gezellige bar/lounge met open haard
airconditioning
catering
diner-dansant
Gasterij Adriaens
:j aan de overzijde van ons
gangen menu,
koks bereid.
Tilburgseweg 34
SOSIAHGoirie
TeL: 013-534 49 00
www.eakamergoirle.nl
Oplossing:
Stuur deze oplossing voor vrijdag 15 april 2005 in een open enveloppe of op een
briefkaart naar:
"Een gezellige sfeer in
een historisch pand”
Telegraafstraat 1 öHS?
5038 BL TILBURG
tel. 013 -5427203
Arrangementsprijs 58,50 p.p. inclusief excursie, wijnproeverij,
5 gangendiner en begeleidend wijnarrangement.
Bosch en Duin C
Gasterij Adriaens, Eindsestraat 2, tel: 0162-314554
www.gasterijadriaens.nl
Mini beenham met een honing-tijmsaus
óf
Gebraisseerd varkensvlees niet een jus van tomaat
en verse kruiden
óf
Oestertjes van varkenshaas met pepersaus
óf
Kalfsschnitsel met champignonroomsaus
óf
Gepocheerde pangafilet met kreeftensaus
en gerookte zalm
óf
Gebakken rougetfilet met een garnituur van tomaat
en Hollandse garnalen
óf
op oosterse wijze
óf
Pennepasta met stukjes runderhaas, courgette,
champignons en pikante tomatensaus
Chinees-lndisch
restaurant YUENG SHING
6,^0 p_p_ onc|er iojaar€ 5,”
Onbeperkt eten: kroepoek, mini-loempia's, kerriekoek, pisang, S
pangsit goreng, pikante kroepoek, koe loe yuk, roer-eieren mix, W
gebakken kip, nasi, bami, chin, pannenkoek, frites, bitterballen en frikadellen.
DUINOORDSEWEG 8, HELVOIRT
Iedere zondag BRUNCHBUFFET
Slechts «12,95 vanaf 2 personen.
kinderen aangepaste prijzen
Iedere zaterdag en zondag
DINNERBUFFET
Hollands Buffet:
“AH you can Eat”
Biefstuk, varkenshaas, spareribs,
snitsel, saté, friet, geb. aardappelen
kipnuggets, geb. vis, div. groenten,
salades, ijs, vruchten, slagroom.
“ONBEPERKT”
voor slechts 16,95
kinderen aangepaste prijzen, vanaf 2 personen
I Cx, P-P- onder 1O jaar €6,^0
Incl. soep, diverse hapjes, kip, varkensvlees, rundsvlees, visfilet,
eieren, seizoen-groenten en vruchten.
Wij bezorgen ook buffet voor feesten en partijen.
Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163
W. 17-21.W uw
Z*. 15-17.30 uw
uw receptie, diner,
rarrangementen.
in minimaal 50 p
reserveren
gewenst
De locatie is ide-
ok eens naar onze
offerteaan-
Rundercarpaccio met een balsamico-knoflookdre
geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes
óf
Tompouce van gerookte zalm en Hollandse garnalen
met een romige kruidendressing
óf
Salade van gerookte forel met een appeljulienne
en mierikswortelsaus
óf
Gebakken scampi’s met knoflook, tomaat,
champignons en verse kruiden
óf
Salade van gerookte kip met appeljulienne
en frambozendressing
óf
Salade van gerookte ham met stukjes meloen
en sinaasappeldressing
^Riddershof |L
Th» feest in een,
tot in óe puntié
betaalbi
Hfestaurant /'Pannekgejenhuis
Bourgondischefeestzaal anno 1817
"d’ Ouwe ‘Brouwerij"
OPENING VAN HET
Onze traditionele opening van het aspergeseizoen,
is op donderdagavond 21 april a.s.
Wij nodigen u uit voor een bezoek aan de aspergeboerderij
restaurant, een wijnproeverij en een heerlijk 5 g
met asperges op diverse manieren door onze k
Aspergemenu 5 gangen bestaat uit:
salade van gemarineerde asperges en een carpaccio van zeewolf met
een mosterd-dille dressing
licht gebonden aspergesoep met kervel en gerookte ossentong
gebakken kwartelborst op een bedje van roergebakken asperges met een saus
van boeren jongens
rose gebakken lamsbout en lamscarré van het Geuldal lam, met een saus van rozemarijn
asperge sorbetijs geserveerd met een compöte van abrikoosjes
aparte ingang voor afhalen
ruime parkeergelegenheid
etter- puzzel
belangstelling voor dat menu groei
en", kijken Tonny en Christel voor
uit.
Oude Bosschebaan 1 5071 RP Udenhout (gratis parkeergelegenheid)
013-5111385 info<abosch-duin.nl www.bosch-duin.nl
Geopend dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur
andag tot en met vrijdag is
lurant vanaf 12.00 uur geo-
terdag en zondag vanaf
Sinds 2004 zijn er ook
logelijkheden. In de zomer
en in de fraaie tuin en daarbui-
KOUD BUFFET! 0
SERVICE
Ruud en Marian Adriaen;
zgx Korte hoefstraat 46 Tilburg
Voor informatie tel. 013-5423104 of
www.kbs2000.nl
Om het uitgebreide jubileumpro
gramma onder de aandacht te bren
gen is een fraaie boekenlegger ont
worpen. Die meldt o.a. een Oosterse
avond, een mosselavond en Viva Ita
lia. Verder staat een haringparty op
het programma, met daaraan gekop
peld een goed doel. Ook "collega's
koken voor collega's" moet volgens
de zaakvoerders van Restaurant de
Eetkamer een bijzondere avond wor
den. Meer informatie:
www.eetkamergoirle.nl.
WEEKEND-ARRANGEMENT 120,=hppp obv 2 pers.kamer.
I Vrijdag nm. Welkomstdrank gratis wandelkaart 3-gangenmenu.
H Zat.: Uitgebreid ontbijt 4-gangenmenu+l/2fl.wijn. Zon.:Uitgebr.
ontbijt* 3-gangenmenu. Ma.:Uitgebr.ontbijt afscheid met traan.
MIDWEEK - ARRANGEMENT 120,= hppp obv 2 pers.kamer
Het ultieme genieten met veel vakantiegevoel vanaf maandag nmt/m H
vrijdag. Ideaal voor kaart-verjaardags-en vriendenclubjes I
Voor uitgebreide folder+reisroute+Eifeltrips bel in NL: 0464421632. Reserveren via (D) j
HOTEL-RESTAURANT SCHMIDTER BAUERNSTUBE
I Heimbacherstr. 53 te Schmidt. Tel. 0049 2474 449 I
www.bauernstube.com E-mail: www.info@bauernstube.com
Dagschotels €3,90
Tevens diverse a la carte
specialiteiten en heerlijke
gerechten van de
lavasteengrill.
Bel voor reserveringen, of stuur een
mailtje naar
info@p|ezanterij.nl
Coupe met appel crème fraïche ijs
Coupe met yoghurt-bosvruchtenijs
óf
Coupe met perenijs
óf
Coupe met perzikenijs
óf
Coupe surprise
óf
Coupe met vanille-ijs en chocoladesaus
óf
Coupe met chocolademousse
óf
Palet van diverse kaassoorten
0Pnieuw in De Tilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste donderdag van de
maand vindt u in deze krant een speciale horeca-pagina. In elke advertentie op deze pagina
met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze letters samen vormen een naam, uitdruk
king of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing:
Ik lust er wel soep van...
Van maanc
het restauioin
pend; op zater
17.00 uur. Sii
lunchmoj,
maanden
ten in de sfeervolle ambiance van het
restaurant en de aanpalende Gelag
kamer. "Efficiënt, dus snel maar
overheerlijk. Iedereen heeft na de
lunch weer zijn verplichtingen",
weet Tonny uit ervaring. Over het
Theatermenu, dat sinds kort die
naam draagt, kan menig artiest en
theaterbezoeker al meepraten. "Met
de realisatie van het theatergedeelte
van het Jan van Besouwhuis zal de
Midweekmenu van dinsdag tot en met vrijdag met soep,
hoofdgerecht en nagerecht voor 17,50
Midweekmenu van dinsdag tot en met vrijdag met voorge
recht, hoofdgerecht en nagerecht voor €19,50
Weekmenu van dinsdag tot en met zondag voorgerecht, soep,
spoom,hoofdgerecht en nagerecht voor 24,75
■„Indonesia
Elke donderdag en vrijdag
Onbeperkt overheerlijke
gemarineerde gegrilde kiep
(geserveerd met friet en salade)
Elke maandag en dinsdag
Onbeperkt
Spareribs eten
(geserveerd met friet, salade en sausjes)
Brasserie Indonesia Melati Dua
Winkelcentrum de Heyhoef
Heyhoefpromenade 55, 013-5712121
CATERING!!
Vraag naar onze mogelijkheden.
Tevens afhaalmogelijkheden
www.plezanterij.nl
De Groote Schouw I De Kleine Schouw
Heuvel 38
013-544 54 35
Tonny en Christel van Burk zijn de
zaakvoerders van De Eetkamer. Vijf
jaar geleden namen Tonny en Chri
stel het bedrijf over van Ans en Ton
Segers. Zij hechten veel waarde aan
een hoge servicegraad. Tonny richt
zich met zijn brigade op de keuken
en Christel draagt zorg voor de
'Sissende garnalen'. Ze worden vaak in één adem genoemd met restaurant
De Eetkamer. Maar de gevarieerde kaart van het sfeervolle restaurant in
het monumentale pand aan de Tilburgseweg 34 in Goirle, biedt de gasten
heel wat meer specialiteiten. Uitstekend dineren voor een acceptabele prijs
staat synoniem voor restaurant De Eetkamer. Dit jaar bestaat het restau
rant tien jaar. Dat wordt onderstreept met een uitgebreid programma, dat
de fijnproever ongetwijfeld aan zal spreken.
vergaderarrangementen. Tegen inlevering van deze advertentie ontvangt u bij een
vraag van minimaal 50 personen een gratis buffetcheque t.w.v. 25,-.
Hoefstraat 181-183, Tilbu.
Tel. (013) 543 43 40 www.ho
Voor meer informatie of reserveringen bel 013-5042079
Wij zijn lid van Euro-Toques en van het Brabants Asperge Genootschap. (T JkBl
Restaurant “de Goeikamer" in d'Ouwe Brouwerij
Baarschotsestraat 48 Baarschot (gem. Hilvarenbeek)
www.ouwebrouwerij.nl
Naam:
Horeca
fe tterpuzz oHH
Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans om een van de drie cadeaubonnen ter waarde
van 22,50 euro te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door De Tilburgse Koerier.
Deze bonnen kunt u vóór 30 mei 2005 vrij besteden bij een van de horecaondernemingen
die deelnemen op deze pagina.
Veel succes! q
U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon.
HET ZONNIGSTE RESTAURANT VAN TILBURG
U kunt bij' ons een keuze maken uit diverse mogelijkheden.
A la carte of diverse menu’s, waaronder het bekende
3-gangen Keuze-Menu L’Orangerie voor 18,75
aparte tuinkamer
30 - 35 personen
Gastheer Marcel Aarts, chefkok Jan Willem Nijland
HEUVEL 39 5038 CS TILBURG
www.lorangerietilburg.nl E-mail: info@l
‘s- Woensdags gaan we zelf i
bediening van de gasten aan tafel.
Steeds wordt de dienstverlening op
een hoger plan gebracht en dat zon
der te tomen aan de prijsstelling en
de sfeer. Christel van Burk wijst op
de prijs-kwaliteitverhouding: "Kwa
liteitsproducten vormen de basis van
de gerechten."
sfêeroolle ambiance
i oerzorgó ooor een
ire prijs
I ‘Riööershof Specialist in alle catering bij u
thuis of in het be&rijf. Dan hap tot tap, tafel tot tent
en oan luxe schotels tot gvanö buffet
Draag onze folöer aan.
Jeesterij en cateringserbiGe Ribóershof Tilburg.
“Bel eens ooor orijblipenóe informatie, of neem een feitje op onze website UfP
(013) 455 11 18 romro.ri66erahof.iiq
tel
0411-