5 r, rF I z e e z r c u ’zPAKh"Üys H. e t Tien jaar restaurant De Eetkamer O 0 o 0 O PE CHINESE MUUR 1 3 Q LOPEND BUFFET HAPJESBUFFET "ST ASPERGE SEIZOEN 2005 flj 9,75 9,75 p.p. DONDERDAG 7 APRIL 2005 - PAGINA DE TILBURGSE KOERIER Menu april-mei-juni U Orangerie Spoom van bosvruchten 0 Scampi’s 200 zitplaatsen pp- Adres: alleen in april |DE EETKAMER, e Partycentrum 641218 vanaf 2 PARTYCENTRUM Fke.tk Postcode/woonplaats: I Telefoon: Van theelepeltje tot luxe feesttent www.nooijensverhuur.nl RIJKSWEG 112, 5121 RC RIJEN TEL 0161-227508 FAX 0161-227883 Van theelepeltje tot luxe feestten?] www.nooijensverhuur.nl - bruiloften - diners - feesten - vergaderingen Bosch en Duin is dé uitvalbasis bij uitstek wanneer u een bezoek brengt aan de Loonse en Drunense duinen. Zo kunt u van dinsdag t/m vrijdag genieten van een kopje koffie met gebak (het 2e kopje is op deze dagen gratis) of van heerlijke gerechten in onze brasserie. Uniek zijn de Walk on By*1 vers buffetten op zaterdag en zondag. Hier kunt u, van groot tot klein, zelf kiezen wat u lekker vindt. Loop langs onze fantastische buffetten met de verste en lekkerste gerechten zodat u snel én gezellig kunt dineren. Walk on By en laat u verrassen I vip-poom voor leesten en partijen (60 zitplaatsen) OPENINGSTIJDEN DAGELIJKS VAN 12.00 TOT 22.30 UUR WWW. duinoord.nl Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentie-mogelijkheden kunt u contact opnemen met Michael Korthout: tel. 013-5368805 of 06-23164819. Schouwburgring 190 013-580 0016 BEL VOOR GRATIS FOLDER of routebeschrijving: 0411-641218 De Tilburgse Koerier, postbus 10001, 5000 JA Tilburg Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel" 013-5431132 lorangerietilburg.nl uit eten. 28 APRIL 2005 ASPERGEMENl! 40.00 4-pngen wijnarrangement 20,00 Lichtgebonden soep van Hollandse garnalen óf Runderbouillon met een brunoise van groenten óf Chinese kippensoep óf Romige mosterdsoep HET BESTE DAT U KAN OVERKOMEN 4 of 5 dagen genieten in park Noordeifel. Eén uur rijden vanaf Heerlen gezellige bar/lounge met open haard airconditioning catering diner-dansant Gasterij Adriaens :j aan de overzijde van ons gangen menu, koks bereid. Tilburgseweg 34 SOSIAHGoirie TeL: 013-534 49 00 www.eakamergoirle.nl Oplossing: Stuur deze oplossing voor vrijdag 15 april 2005 in een open enveloppe of op een briefkaart naar: "Een gezellige sfeer in een historisch pand” Telegraafstraat 1 öHS? 5038 BL TILBURG tel. 013 -5427203 Arrangementsprijs 58,50 p.p. inclusief excursie, wijnproeverij, 5 gangendiner en begeleidend wijnarrangement. Bosch en Duin C Gasterij Adriaens, Eindsestraat 2, tel: 0162-314554 www.gasterijadriaens.nl Mini beenham met een honing-tijmsaus óf Gebraisseerd varkensvlees niet een jus van tomaat en verse kruiden óf Oestertjes van varkenshaas met pepersaus óf Kalfsschnitsel met champignonroomsaus óf Gepocheerde pangafilet met kreeftensaus en gerookte zalm óf Gebakken rougetfilet met een garnituur van tomaat en Hollandse garnalen óf op oosterse wijze óf Pennepasta met stukjes runderhaas, courgette, champignons en pikante tomatensaus Chinees-lndisch restaurant YUENG SHING 6,^0 p_p_ onc|er iojaar€ 5,” Onbeperkt eten: kroepoek, mini-loempia's, kerriekoek, pisang, S pangsit goreng, pikante kroepoek, koe loe yuk, roer-eieren mix, W gebakken kip, nasi, bami, chin, pannenkoek, frites, bitterballen en frikadellen. DUINOORDSEWEG 8, HELVOIRT Iedere zondag BRUNCHBUFFET Slechts «12,95 vanaf 2 personen. kinderen aangepaste prijzen Iedere zaterdag en zondag DINNERBUFFET Hollands Buffet: “AH you can Eat” Biefstuk, varkenshaas, spareribs, snitsel, saté, friet, geb. aardappelen kipnuggets, geb. vis, div. groenten, salades, ijs, vruchten, slagroom. “ONBEPERKT” voor slechts 16,95 kinderen aangepaste prijzen, vanaf 2 personen I Cx, P-P- onder 1O jaar €6,^0 Incl. soep, diverse hapjes, kip, varkensvlees, rundsvlees, visfilet, eieren, seizoen-groenten en vruchten. Wij bezorgen ook buffet voor feesten en partijen. Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163 W. 17-21.W uw Z*. 15-17.30 uw uw receptie, diner, rarrangementen. in minimaal 50 p reserveren gewenst De locatie is ide- ok eens naar onze offerteaan- Rundercarpaccio met een balsamico-knoflookdre geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes óf Tompouce van gerookte zalm en Hollandse garnalen met een romige kruidendressing óf Salade van gerookte forel met een appeljulienne en mierikswortelsaus óf Gebakken scampi’s met knoflook, tomaat, champignons en verse kruiden óf Salade van gerookte kip met appeljulienne en frambozendressing óf Salade van gerookte ham met stukjes meloen en sinaasappeldressing ^Riddershof |L Th» feest in een, tot in óe puntié betaalbi Hfestaurant /'Pannekgejenhuis Bourgondischefeestzaal anno 1817 "d’ Ouwe ‘Brouwerij" OPENING VAN HET Onze traditionele opening van het aspergeseizoen, is op donderdagavond 21 april a.s. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan de aspergeboerderij restaurant, een wijnproeverij en een heerlijk 5 g met asperges op diverse manieren door onze k Aspergemenu 5 gangen bestaat uit: salade van gemarineerde asperges en een carpaccio van zeewolf met een mosterd-dille dressing licht gebonden aspergesoep met kervel en gerookte ossentong gebakken kwartelborst op een bedje van roergebakken asperges met een saus van boeren jongens rose gebakken lamsbout en lamscarré van het Geuldal lam, met een saus van rozemarijn asperge sorbetijs geserveerd met een compöte van abrikoosjes aparte ingang voor afhalen ruime parkeergelegenheid etter- puzzel belangstelling voor dat menu groei en", kijken Tonny en Christel voor uit. Oude Bosschebaan 1 5071 RP Udenhout (gratis parkeergelegenheid) 013-5111385 info<abosch-duin.nl www.bosch-duin.nl Geopend dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur andag tot en met vrijdag is lurant vanaf 12.00 uur geo- terdag en zondag vanaf Sinds 2004 zijn er ook logelijkheden. In de zomer en in de fraaie tuin en daarbui- KOUD BUFFET! 0 SERVICE Ruud en Marian Adriaen; zgx Korte hoefstraat 46 Tilburg Voor informatie tel. 013-5423104 of www.kbs2000.nl Om het uitgebreide jubileumpro gramma onder de aandacht te bren gen is een fraaie boekenlegger ont worpen. Die meldt o.a. een Oosterse avond, een mosselavond en Viva Ita lia. Verder staat een haringparty op het programma, met daaraan gekop peld een goed doel. Ook "collega's koken voor collega's" moet volgens de zaakvoerders van Restaurant de Eetkamer een bijzondere avond wor den. Meer informatie: www.eetkamergoirle.nl. WEEKEND-ARRANGEMENT 120,=hppp obv 2 pers.kamer. I Vrijdag nm. Welkomstdrank gratis wandelkaart 3-gangenmenu. H Zat.: Uitgebreid ontbijt 4-gangenmenu+l/2fl.wijn. Zon.:Uitgebr. ontbijt* 3-gangenmenu. Ma.:Uitgebr.ontbijt afscheid met traan. MIDWEEK - ARRANGEMENT 120,= hppp obv 2 pers.kamer Het ultieme genieten met veel vakantiegevoel vanaf maandag nmt/m H vrijdag. Ideaal voor kaart-verjaardags-en vriendenclubjes I Voor uitgebreide folder+reisroute+Eifeltrips bel in NL: 0464421632. Reserveren via (D) j HOTEL-RESTAURANT SCHMIDTER BAUERNSTUBE I Heimbacherstr. 53 te Schmidt. Tel. 0049 2474 449 I www.bauernstube.com E-mail: www.info@bauernstube.com Dagschotels €3,90 Tevens diverse a la carte specialiteiten en heerlijke gerechten van de lavasteengrill. Bel voor reserveringen, of stuur een mailtje naar info@p|ezanterij.nl Coupe met appel crème fraïche ijs Coupe met yoghurt-bosvruchtenijs óf Coupe met perenijs óf Coupe met perzikenijs óf Coupe surprise óf Coupe met vanille-ijs en chocoladesaus óf Coupe met chocolademousse óf Palet van diverse kaassoorten 0Pnieuw in De Tilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste donderdag van de maand vindt u in deze krant een speciale horeca-pagina. In elke advertentie op deze pagina met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze letters samen vormen een naam, uitdruk king of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing: Ik lust er wel soep van... Van maanc het restauioin pend; op zater 17.00 uur. Sii lunchmoj, maanden ten in de sfeervolle ambiance van het restaurant en de aanpalende Gelag kamer. "Efficiënt, dus snel maar overheerlijk. Iedereen heeft na de lunch weer zijn verplichtingen", weet Tonny uit ervaring. Over het Theatermenu, dat sinds kort die naam draagt, kan menig artiest en theaterbezoeker al meepraten. "Met de realisatie van het theatergedeelte van het Jan van Besouwhuis zal de Midweekmenu van dinsdag tot en met vrijdag met soep, hoofdgerecht en nagerecht voor 17,50 Midweekmenu van dinsdag tot en met vrijdag met voorge recht, hoofdgerecht en nagerecht voor €19,50 Weekmenu van dinsdag tot en met zondag voorgerecht, soep, spoom,hoofdgerecht en nagerecht voor 24,75 ■„Indonesia Elke donderdag en vrijdag Onbeperkt overheerlijke gemarineerde gegrilde kiep (geserveerd met friet en salade) Elke maandag en dinsdag Onbeperkt Spareribs eten (geserveerd met friet, salade en sausjes) Brasserie Indonesia Melati Dua Winkelcentrum de Heyhoef Heyhoefpromenade 55, 013-5712121 CATERING!! Vraag naar onze mogelijkheden. Tevens afhaalmogelijkheden www.plezanterij.nl De Groote Schouw I De Kleine Schouw Heuvel 38 013-544 54 35 Tonny en Christel van Burk zijn de zaakvoerders van De Eetkamer. Vijf jaar geleden namen Tonny en Chri stel het bedrijf over van Ans en Ton Segers. Zij hechten veel waarde aan een hoge servicegraad. Tonny richt zich met zijn brigade op de keuken en Christel draagt zorg voor de 'Sissende garnalen'. Ze worden vaak in één adem genoemd met restaurant De Eetkamer. Maar de gevarieerde kaart van het sfeervolle restaurant in het monumentale pand aan de Tilburgseweg 34 in Goirle, biedt de gasten heel wat meer specialiteiten. Uitstekend dineren voor een acceptabele prijs staat synoniem voor restaurant De Eetkamer. Dit jaar bestaat het restau rant tien jaar. Dat wordt onderstreept met een uitgebreid programma, dat de fijnproever ongetwijfeld aan zal spreken. vergaderarrangementen. Tegen inlevering van deze advertentie ontvangt u bij een vraag van minimaal 50 personen een gratis buffetcheque t.w.v. 25,-. Hoefstraat 181-183, Tilbu. Tel. (013) 543 43 40 www.ho Voor meer informatie of reserveringen bel 013-5042079 Wij zijn lid van Euro-Toques en van het Brabants Asperge Genootschap. (T JkBl Restaurant “de Goeikamer" in d'Ouwe Brouwerij Baarschotsestraat 48 Baarschot (gem. Hilvarenbeek) www.ouwebrouwerij.nl Naam: Horeca fe tterpuzz oHH Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans om een van de drie cadeaubonnen ter waarde van 22,50 euro te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door De Tilburgse Koerier. Deze bonnen kunt u vóór 30 mei 2005 vrij besteden bij een van de horecaondernemingen die deelnemen op deze pagina. Veel succes! q U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon. HET ZONNIGSTE RESTAURANT VAN TILBURG U kunt bij' ons een keuze maken uit diverse mogelijkheden. A la carte of diverse menu’s, waaronder het bekende 3-gangen Keuze-Menu L’Orangerie voor 18,75 aparte tuinkamer 30 - 35 personen Gastheer Marcel Aarts, chefkok Jan Willem Nijland HEUVEL 39 5038 CS TILBURG www.lorangerietilburg.nl E-mail: info@l ‘s- Woensdags gaan we zelf i bediening van de gasten aan tafel. Steeds wordt de dienstverlening op een hoger plan gebracht en dat zon der te tomen aan de prijsstelling en de sfeer. Christel van Burk wijst op de prijs-kwaliteitverhouding: "Kwa liteitsproducten vormen de basis van de gerechten." sfêeroolle ambiance i oerzorgó ooor een ire prijs I ‘Riööershof Specialist in alle catering bij u thuis of in het be&rijf. Dan hap tot tap, tafel tot tent en oan luxe schotels tot gvanö buffet Draag onze folöer aan. Jeesterij en cateringserbiGe Ribóershof Tilburg. “Bel eens ooor orijblipenóe informatie, of neem een feitje op onze website UfP (013) 455 11 18 romro.ri66erahof.iiq tel 0411-

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2005 | | pagina 16