t rfoeJÉe I p u UW BflUILOFT Minos Pallas o aan mogelijkheden Gasterij Adriaens biedt breed scala Hiddershof G 0 herberg Den hemel I 1 O UIERTUBIJRIDDERSHOFi een onuergetelijk feest 0 PE CHINESE MUUR 0 O ©G0®O0O00©0©©00©O0O00000©©00OOO00©00©00®OO® 0 PARTYCENTRUM I Taverne Den Trog gezellige ambiance goede muziek alle puntjes op deT ©’'PAKHÜYS Australian SI R tuur 1 L O 4 Gasterij Adriaens v (013) 455 11 18 O €9,75 O DONDERDAG 4 SEPTEMBER 2003 - PAGINA 11 DE TILBURGSE KOERIER ’’W 4 PREMIUM ICE CREAM CHOCOLATES 0 All-in leks Voor een onvergetelijk feest l.nl saus PP- rdag IJf>If1 If1 (f1ITOfcZJt 'SftSJBJBÏÏ M leen o Lehaistiaat lit 5011 KJ Tilburg, tel. (113) 455 11 18, fax (013) 455 49 90 23552 )er bruiloften, A diners, 11 feesten en vergaderingen fantastische culinaire ondersteuning RIJKSWEG 112, 5121 RC RIJEN TEL 0161-227508 FAX 0161-227883 DONDERDAG 25 SEPTEMBER Griekse avond met live-muziek! elke donderd. dagschotels vanaf 8,75 en partijen [personen VERTROUWD IN SFEER KWALITEIT Geheel vrijblijvend prijsopgave en ontwerp. jiide Gaste ach sinds. Australian Homemade Tilburg Heuvelstraat 1 Tel: 013 - 535 15 79 "Een gezellige sfeer in een historisch pand" vip-room voor feesten en partijen (60 zitplaatsen) OPENINGSTIJDEN DAGELIJKS VAN 12.00 TOT 22.30 UUR uur n) Industrieweg 14 5066 XJ Moergestel T 013 513 06 96 F. 013 513 06 95 HOMEMADE a.s. ZONDAG OPEN DAG van 14.00 tot 17.00 uur ‘Stijn ’Uit Feesterij f CateringSeruice catering diner-dansant jnterieurboum pL, All-in Twee jaar gel de Eindsestra Dongen om hun Uw adres voor o.a, 'Jranhja ar. hiipja la-nianai, 114160 1 Grieks Restaurant Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg tel. 013-5350035 www.minospallas.net IeUfj ffj if> ifj ifj n^i rrJ Telegraafstraat 1 5038 BL TILBURG tel. 013 - 5427203 Jubileum menu Een vier-ganëen keuzemenu voor sléchts 20,50 p.p. Rundercarpaccio met een balsamico- knoflookdressing, geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes Cocktail van diverse vissoorten met een van bieslook en crème fraiche óf Bladerdeegje gevuld met gerookte zalm en gemarineerde garnalen óf salade van gerookte kip met appeljulienne en frambozendressing Brabantse Verhuur Centrale w Nummer 11n Service en Kwaliteit Verhuur van: Au-Bain Marie, barbecues, bartafels, krukken, klapstoelen, tenten, serviezen, etc. etc. bezorgen en ophalen in Reeshof 2,50 Sprangsevaart 20 5161 JW Sprang-Capelle - Hoefstraat 181-183, Tilburg Tel. (013) 5434340 Goirlesedijk 2a - Hilvarenbeek - tel (013) 505 1321 www.denhemel.nl Open vanaf 11.00 uur - maandag en dinsdag gesloten 200 zitplaatsen gezellige bar/lounge met open haard airconditioning aparte ingang voor afhalen ruime parkeergelegenheid I K De grootste biefstuk van België! Reserveer tijdig. Tot ziens bij Den Trog Voortjesweg 36 2382 Poppet (B) vanuit België 014-65.05.06 vanuit Nederland 0032-14 65 05 06 nieuw ingerichte feestzaal Elke donderdag en vrijdag Onbeperkt overheerlijke gemarineerde gegrilde kiep (geserveerd met friet en salade) Elke maandag en dinsdag Onbeperkt Spareribs eten (geserveerd met friet, salade en sausjes) 9,75 p.p. Brasserie Indonesia Melati Dua Winkelcentrum de Heyhoef Heyhoefpromenade 55, 013-5712121 CATERING!! Vraag naar onze mogelijkheden. cliënten kan gebruiken en wat meer mogelijkheden heb om variatie in het aanbod te brengen. Natuurlijk is het onze uitdaging om ervoor te zorgen dat er bij de drie voorgerechten, de drie hoofdgerechten en de drie nage rechten voor elk wat wils te vinden is.” Tomatenbouillon met een brunoise van groenten Mosterdsoep Lichtgebonden vissoep Runderbouillon met champignons Gebraisseerd varkensvlees met een jus van tomaat en verse kruiden Gepocheerde scholfilet en zalm geserveerd met een zachte saus van kreeft óf Gebakken kipfilet met champignonroomsaus óf Runderhaaspuntjes in een jus van rode wijn en diverse paddestoelen Coupe van chocoladebavarois met ammarettosaus en slagroom Coupe vanille-ijs met een saus van rode vruchten en slagroom Coupe kaneel-ijs met een saus van appel en bruine rum en slagroom óf Coupe vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom Dit menu wordt u aangeboden, de gehele maand september, van dinsdag tot en met zondag. Van dinsdag t/m vrijdag serveren wij tevens dit menu zonder de soepen voor 17,75! Tot ziens bij Gasterij Adriaens Eindsestraat 2, Dongen, Tel. 0162-314554 ig geopend v.a. 10.00 uur Tel. 013-5220252 Fax 013-5220256 l info@tlglio.nl oleden opende Gasterij Adriaens haar deuren. Het restaurant aan .-«..■«raat heeft zich sindsdien een uitstekende naarn opgebouwd in en de regio. Koen en Annet Adriaens timmeren constant aan de weg gasten telkens weer iets nieuws te bieden in diverse prijsklassen. September staat in het teken van het tweejarig bestaan van de zaak. "We hebben een jubileummenti samenge steld en we zijn ervan overtuigd dat voor elk wat wils aangeboden wordt. De hele maand september van dins dag t/m zondag kunnen onze gasten voor 20,50 euro heerlijk genieten van het viergangenmenu", zegt Adriaens, Het lijkt nog ver weg maar Koen en Annet Adriaens zijn al volop bezig met de samenstelling van het Kerst- menu. "Vorig jaar bleek ons Kerstdi ner een girot succes. Reeds mini tevoren waren alle tafels besproken en het ziet ernaar uit dat er ook dit jaar veel animo bestaat vooreen culinair hoogstaand diner voor een reële prijs. Let binnenkort op de advertentie in dit blad. Nu richt men de pijlen op een nieuwe kaart, die u op de Wie een bezoek brengt aan Gasterij Adriaens merkt dat men er voortreffe lijk kan eten in een sfeervolle ambian ce. Er valt heel wat te kiezen. Natuur lijk kan men er a la carte dineren, maar gedurende de twee jaar dat de Gasterij nu open is blijkt het voor velen erg aantrekkelijk om zelf een selectie te maken uit het vier-gangen keuze menu, dat voor 28,25 euro wordt aangeboden. Om de twee maanden is er een nieuw menu. Nu is het weer bijna tijd voor wild op de kaart. Koen, die zijn sporen in de horeca ruimschtxils heeft verdiend, maakt alles zelf. Soepen, sauzen, dressing, parfait en ga zo maar door. Het kost wat meer tijd, inaar de bezoekers weten het te waarderen. Schot in de roos In april ging Gasterij Adriaens van start met een midweek driegangenme- nu voor 14,99 euro. Koen: "Natuurlijk wisten we dat we met deze scherpe prijs goede zaken zouden doen, maar de belangstelling heeft echt onze stoutste verwachtingen overtroffen. Toch hebben we besloten om de prijs enigszins te verhogen tot 17,75 euro.

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2003 | | pagina 11