t rfoeJÉe
I
p
u
UW BflUILOFT
Minos Pallas
o
aan mogelijkheden
Gasterij Adriaens
biedt breed scala
Hiddershof
G
0
herberg Den hemel
I
1
O
UIERTUBIJRIDDERSHOFi
een onuergetelijk feest
0
PE CHINESE MUUR
0
O
©G0®O0O00©0©©00©O0O00000©©00OOO00©00©00®OO®
0
PARTYCENTRUM I
Taverne
Den Trog
gezellige ambiance
goede muziek
alle puntjes op deT
©’'PAKHÜYS
Australian
SI R
tuur
1
L
O 4
Gasterij Adriaens
v (013) 455 11 18
O
€9,75
O
DONDERDAG 4 SEPTEMBER 2003 - PAGINA 11
DE TILBURGSE KOERIER
’’W
4
PREMIUM ICE CREAM CHOCOLATES
0
All-in
leks
Voor een onvergetelijk feest
l.nl
saus
PP-
rdag
IJf>If1 If1 (f1ITOfcZJt 'SftSJBJBÏÏ
M
leen
o
Lehaistiaat lit 5011 KJ Tilburg, tel. (113) 455 11 18, fax (013) 455 49 90
23552
)er
bruiloften,
A diners,
11 feesten en
vergaderingen
fantastische culinaire ondersteuning
RIJKSWEG 112, 5121 RC RIJEN
TEL 0161-227508 FAX 0161-227883
DONDERDAG 25 SEPTEMBER
Griekse avond met live-muziek!
elke donderd. dagschotels vanaf 8,75
en partijen
[personen
VERTROUWD IN
SFEER KWALITEIT
Geheel vrijblijvend prijsopgave
en ontwerp.
jiide Gaste
ach sinds.
Australian Homemade Tilburg
Heuvelstraat 1 Tel: 013 - 535 15 79
"Een gezellige sfeer in
een historisch pand"
vip-room voor feesten en partijen
(60 zitplaatsen)
OPENINGSTIJDEN DAGELIJKS
VAN 12.00 TOT 22.30 UUR
uur
n)
Industrieweg 14
5066 XJ Moergestel
T 013 513 06 96
F. 013 513 06 95
HOMEMADE
a.s. ZONDAG OPEN DAG
van 14.00 tot 17.00 uur
‘Stijn
’Uit
Feesterij f CateringSeruice
catering
diner-dansant
jnterieurboum
pL,
All-in
Twee jaar gel
de Eindsestra
Dongen
om hun
Uw adres voor o.a,
'Jranhja ar.
hiipja
la-nianai,
114160
1
Grieks Restaurant
Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg
tel. 013-5350035 www.minospallas.net
IeUfj ffj if> ifj ifj n^i rrJ
Telegraafstraat 1
5038 BL TILBURG
tel. 013 - 5427203
Jubileum menu
Een vier-ganëen keuzemenu voor sléchts
20,50 p.p.
Rundercarpaccio met een balsamico-
knoflookdressing, geraspte kaas en
zongedroogde tomaatjes
Cocktail van diverse vissoorten met een
van bieslook en crème fraiche
óf
Bladerdeegje gevuld met gerookte zalm en
gemarineerde garnalen
óf
salade van gerookte kip met appeljulienne en
frambozendressing
Brabantse Verhuur
Centrale
w
Nummer 11n Service en Kwaliteit
Verhuur van: Au-Bain Marie,
barbecues, bartafels, krukken,
klapstoelen, tenten,
serviezen, etc. etc.
bezorgen en ophalen in
Reeshof 2,50
Sprangsevaart 20
5161 JW Sprang-Capelle
-
Hoefstraat 181-183, Tilburg
Tel. (013) 5434340
Goirlesedijk 2a - Hilvarenbeek - tel (013) 505 1321
www.denhemel.nl
Open vanaf 11.00 uur - maandag en dinsdag gesloten
200 zitplaatsen
gezellige bar/lounge met open haard
airconditioning
aparte ingang voor afhalen
ruime parkeergelegenheid
I K
De grootste
biefstuk van
België!
Reserveer tijdig.
Tot ziens bij Den Trog
Voortjesweg 36 2382 Poppet (B)
vanuit België 014-65.05.06
vanuit Nederland 0032-14 65 05 06
nieuw ingerichte feestzaal
Elke donderdag en vrijdag
Onbeperkt overheerlijke
gemarineerde gegrilde kiep
(geserveerd met friet en salade)
Elke maandag en dinsdag
Onbeperkt
Spareribs eten
(geserveerd met friet, salade en sausjes)
9,75 p.p.
Brasserie Indonesia Melati Dua
Winkelcentrum de Heyhoef
Heyhoefpromenade 55, 013-5712121
CATERING!!
Vraag naar onze mogelijkheden.
cliënten kan gebruiken en wat meer
mogelijkheden heb om variatie in het
aanbod te brengen. Natuurlijk is het
onze uitdaging om ervoor te zorgen
dat er bij de drie voorgerechten, de
drie hoofdgerechten en de drie nage
rechten voor elk wat wils te vinden
is.”
Tomatenbouillon met een brunoise van groenten
Mosterdsoep
Lichtgebonden vissoep
Runderbouillon met champignons
Gebraisseerd varkensvlees met een jus van tomaat
en verse kruiden
Gepocheerde scholfilet en zalm geserveerd met een
zachte saus van kreeft
óf
Gebakken kipfilet met champignonroomsaus
óf
Runderhaaspuntjes in een jus van rode wijn
en diverse paddestoelen
Coupe van chocoladebavarois met ammarettosaus
en slagroom
Coupe vanille-ijs met een saus van rode vruchten
en slagroom
Coupe kaneel-ijs met een saus van appel
en bruine rum en slagroom
óf
Coupe vanille-ijs met warme chocoladesaus
en slagroom
Dit menu wordt u aangeboden, de gehele maand september,
van dinsdag tot en met zondag.
Van dinsdag t/m vrijdag serveren wij tevens dit
menu zonder de soepen voor 17,75!
Tot ziens bij Gasterij Adriaens
Eindsestraat 2, Dongen, Tel. 0162-314554
ig geopend v.a. 10.00 uur
Tel. 013-5220252 Fax 013-5220256
l info@tlglio.nl
oleden opende Gasterij Adriaens haar deuren. Het restaurant aan
.-«..■«raat heeft zich sindsdien een uitstekende naarn opgebouwd in
en de regio. Koen en Annet Adriaens timmeren constant aan de weg
gasten telkens weer iets nieuws te bieden in diverse prijsklassen.
September staat in het teken van het
tweejarig bestaan van de zaak. "We
hebben een jubileummenti samenge
steld en we zijn ervan overtuigd dat
voor elk wat wils aangeboden wordt.
De hele maand september van dins
dag t/m zondag kunnen onze gasten
voor 20,50 euro heerlijk genieten van
het viergangenmenu", zegt Adriaens,
Het lijkt nog ver weg maar Koen en
Annet Adriaens zijn al volop bezig
met de samenstelling van het Kerst-
menu. "Vorig jaar bleek ons Kerstdi
ner een girot succes. Reeds mini
tevoren waren alle tafels besproken en
het ziet ernaar uit dat er ook dit jaar
veel animo bestaat vooreen culinair
hoogstaand diner voor een reële prijs.
Let binnenkort op de advertentie in
dit blad. Nu richt men de pijlen op
een nieuwe kaart, die u op de
Wie een bezoek brengt aan Gasterij
Adriaens merkt dat men er voortreffe
lijk kan eten in een sfeervolle ambian
ce. Er valt heel wat te kiezen. Natuur
lijk kan men er a la carte dineren,
maar gedurende de twee jaar dat de
Gasterij nu open is blijkt het voor
velen erg aantrekkelijk om zelf een
selectie te maken uit het vier-gangen
keuze menu, dat voor 28,25 euro
wordt aangeboden. Om de twee
maanden is er een nieuw menu. Nu is
het weer bijna tijd voor wild op de
kaart. Koen, die zijn sporen in de
horeca ruimschtxils heeft verdiend,
maakt alles zelf. Soepen, sauzen,
dressing, parfait en ga zo maar door.
Het kost wat meer tijd, inaar de
bezoekers weten het te waarderen.
Schot in de roos
In april ging Gasterij Adriaens van
start met een midweek driegangenme-
nu voor 14,99 euro. Koen: "Natuurlijk
wisten we dat we met deze scherpe
prijs goede zaken zouden doen, maar
de belangstelling heeft echt onze
stoutste verwachtingen overtroffen.
Toch hebben we besloten om de prijs
enigszins te verhogen tot 17,75 euro.