tfoefHe 't eca Horeca letterpuzzel tnanana Minos Pallas J Oisterwijkse koks winnen prestigieuze prijs -fil €9,75 i 0 L'Orangerie PARTYCENTRUM LAS TAPAS KOUD BUFFET SERVICE 51 R GRErg^g2^ïïFEN Eetcafé De Zwaan Hapjesbuffet 14^ V/’ DONDERDAG 6 FEBRUARI 2003 - PAGINA 12 DE TILBURGSE KOERIER DE TILBURGSt Vlrt.r. Edwin Alleijn, dhr. Hendriks van Kempen en Begeer en Laurens Frans Buijze. OOK MET VALENTIJN PP- a e pp- n 4,00 p p Wens.... Veel succes! Naam: V Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: J S Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel" Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163 ^■l <1 voor info en reservering Tel. 013 - 542 11 75 elke laatste donderdag v/d maand Griekse avond met live-muziek! per persoon min. afn. 2 pers. TERECHT tapasbar Voor een onvergetelijk feest bruiloften, A diners, 17 feesten en vergaderingen Stuur deze oplossing voor vrijdag 14 februari 2003 in een open enveloppe of op een briefkaart naar: VOOR AL UW RECEPTIES, BORRELS, (ZAKEN)LUNCHES OF DINERS KUNT U BIJ ONS dinsdag siësta Zwaanstraat 18 5038 BZ Tilburg Tel. 013-5453437 Opnieuw in De Tilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste don derdag van de maand vindt u in deze krant een speciale horeca-pagina. In elke advertentie op deze pagina met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze let ters samen vormen een naam, uitdrukking of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing: Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans om een van de drie cadeaubonnen ter waarde van elk 22,50 euro te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door De Tilburgse Koerier, Deze bonnen kunt u voor 24 maart 2003 vrij besteden bij een van de hore- ca-ondernemingen die deelnemen op deze pagina. Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentie-mogelijkheden kunt u contact opnemen met Michaël Korthout: tel. 013-5368805 of 06-23164819. De Tilburgse Koerier Postbus 10001 5000 JA Tilburg Een oog- en tongstrelend tafelen aan de Japanse Teppan Yaki ofvoor een culinair avontuur neemt u deel aan het Dinch, het Oriëntaals buffet. HOLLANDSE KOU, SPAANSE ZON LEKKER TAPAS-HAPPEN! RESERVEER tijdig U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon. Hoefstraat 181-183, Tilburg Tel. (013) 5434340 VERTROUWD IN SFEER KWALITEIT Geheel vrijblijvend prijsopgave en ontwerp. MARCEL AARTS CHEF KOK: FELIX FRIJTERS Tilburg 1104 kombinatie koud/warm (min. afn. 20 pers.) v.a. 8,50 p.p. j Heuvel 24 Tilburg (013) 536 92 24 www.cafekarel.nl Industrieweg 14 5066 XJ Moergestel T. 013 513 06 96 F. 013 513 06 95 Internationale kaart, High teas, lunches en koffietafels, Feesten en partijen, Catering broodjes, koude schotels en bavarois. Ruud en Marian Adriaens HORS D’OEUVRES vanaf vanaf 5 sept. geopend voldoende parkeergelegenheid. Grieks Restaurant "-uvelring 224, 5038 CL Tilburg inferieurbouuu ’t' Elke zaterdag buffet van 17.00 - 21.00 uur 10,- p.p. (reserveren gewenst) Wij bezorgen ook buffet voor feesten en partijen. Korte Hoefstraat 46 Tel. 013 - 5423' Minimaal 2 dagen van te voren bestellen Activiteiten februari, maart, april: Elke zaterdag 25,-(exclusief drankjes) Reserveren noodzakelijk Eetcafé De Zwaan Julianastraat 31 5087 BA Diessen Tel. 013-5041227 Fax 013-5044377 HEUVEL 39 5038 CS TILBURG tElefoon 013-5431132 FAX 013-5425465 www.lorangerietilburg.nl EMAIL: INFO@LORANGERIET1 LBURG.NL U hebt onbeperkt keuze uit: K pisang, pangsitgoreng, pikante kroep met ketjapsaus, spareribs met p- chin, pannekoeken, fa kuun, wo Elke donderdag onbeperkt konijn eten €11,- Elke vrijdag onbeperkt sparenbs eten 11,- Eetcafé De Zwaan is een gezellig, intiem, sfeervolle eetgelegenheid met open haard en een kinderhoek. cafe(k)arel chinees-lndisch K ïS restaurant YUENG SHING 3 WEKEN ACTIE 6,00 p.p. Onder de 10 jaar 5,- p.p. op vr. 7/14/21 feb. za. 8 15 22 feb. van 17.00 tot 21.00 uur en zo. 9 16 23 feb. van 16.00 tot 21.00 uur Elke donderdag en vrijdag Onbeperkt overheerlijke gemarineerde gegrilde kiep (geserveerd met friet en salade) Elke maandag en dinsdag Onbeperkt Spareribs eten (geserveerd met friet, salade en sausjes) 9,75 p.p. Brasserie Indonesia Melati Dua Winkelcentrum de Heyhoef Heyhoefpromenade 55,013-5712121 r. /vzfc^H L"7 ^burg N.S. Plein 38 - 5014 DC Tilburg tel. 013 - 5421175 fax 013 - 5443724 "nieuw "1 in Tilburgj Laurens Frans Buijze en Edwin Alleijn, beiden uit Oisterwijk en beiden chef-kok, hebben samen de prestigieuze kookwedstrijd 'Internationale Keuken' gewonnen. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door stichting Europa Culinair tijdens de horeca beurs BBB in MECC-Maas- tricht. Oplossing: wedstrijd deelnemen, want alle overige “uns bestaan uit koks uit hetzelfde be- Edwin: “De samenwerking ging vanaf het begin al goed, we hadden afge sproken om eerst alle ideeën op papier te zetten. De beste hebben we eruit gepikt.” En Laurens: “Nadat ons 4-gangen menu was geselecteerd voor de wedstrijd heb ben we natuurlijk nog wel een aantal ke ren geoefend. Aangezien ik tevens eige naar ben van In de Witte Molen was oefenen geen probleem, maar ook Mar den en Carien van Dingenen van La Fleurie hebben ons gestimuleerd.” De vakjury heeft ze vooral geroemd om hun originele manier van presenteren, hun goede samenwerking en de hoog waardige smaak van de gerechten. Heuvel 24 Tilburg (013) 536 92 24 www.vlvalastapas.ul JAPANS RESTAURANT Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg I E tel. 013-5350035 www.minospallas.net jïu pu IrJ IrJ fn< IgUrI lr^ IK> Kroepoek, mini loempia’s, kerrykoek, croepoek, koe loe yuk, gekookte eieren peper (droog), gebakken kippevleugels, ra tiep, nasi, bami, frites en frikandellen. Na een strenge voorselectie mochten Laurens (35) en Edwin (24) op woensdag teams 29 januari hun kookkunsten laten zien, drijf. Zij moesten een 4-gangen diner bereiden binnen drie uur. De kosten van het menu mochten echter niet meer zijn dan 11 euro per persoon. Zodoende waren zij ge noodzaakt om welbewust met producten om te gaan. De uitdaging was dan ook om toch iets heel bijzonders te maken en dat is ze zeker gelukt. Zij heben namelijk de eerste prijs gewonnen! Laurens is chef-kok bij restaurant In de Witte Molen te Reek en Edwin is chef kok bij restaurant La Fleurie te Oirschot. De beiden vrienden hebben vroeger sa men gewerkt bij De S waen in Oisterwijk Het is bijzonder dat twee koks van ver schillende restaurants aan deze kook- 1 borrelhapjes schaal. 100 stuks J va €37,00 slaatjes (min. afn. 10 stuks) 1 v.a. €1,25 H partyschotels v.a. 22,00 schaal fruitsalade 15,00 saladebuffet incl. stokbrood s (min. afn. 20 pers.) HET ZONNIGSTE z£\ RESTAURANT a VAN TILBURG SS

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2003 | | pagina 12