tfoefHe
't
eca
Horeca letterpuzzel
tnanana
Minos Pallas
J
Oisterwijkse koks winnen prestigieuze prijs
-fil
€9,75
i
0
L'Orangerie
PARTYCENTRUM
LAS
TAPAS
KOUD BUFFET
SERVICE
51 R
GRErg^g2^ïïFEN
Eetcafé De Zwaan
Hapjesbuffet
14^
V/’
DONDERDAG 6 FEBRUARI 2003 - PAGINA 12
DE TILBURGSE KOERIER
DE TILBURGSt
Vlrt.r. Edwin Alleijn, dhr. Hendriks van Kempen en Begeer en Laurens Frans Buijze.
OOK MET VALENTIJN
PP-
a
e
pp-
n
4,00 p p
Wens....
Veel succes!
Naam:
V
Adres:
Postcode/woonplaats:
Telefoon:
J
S
Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel"
Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163
^■l
<1
voor info en reservering Tel. 013 - 542 11 75
elke laatste donderdag v/d maand
Griekse avond met live-muziek!
per persoon min. afn. 2 pers.
TERECHT
tapasbar
Voor een onvergetelijk feest
bruiloften,
A diners,
17 feesten en
vergaderingen
Stuur deze oplossing voor vrijdag 14 februari 2003
in een open enveloppe of op een briefkaart naar:
VOOR AL UW RECEPTIES,
BORRELS, (ZAKEN)LUNCHES
OF DINERS KUNT U BIJ ONS
dinsdag siësta
Zwaanstraat 18 5038 BZ Tilburg Tel. 013-5453437
Opnieuw in De Tilburgse Koerier..... de Horeca Letterpuzzel. Elke eerste don
derdag van de maand vindt u in deze krant een speciale horeca-pagina. In elke
advertentie op deze pagina met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze let
ters samen vormen een naam, uitdrukking of woord. Om u een beetje op weg
te helpen krijgt u de volgende aanwijzing:
Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans om een van de drie cadeaubonnen ter
waarde van elk 22,50 euro te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door De Tilburgse
Koerier, Deze bonnen kunt u voor 24 maart 2003 vrij besteden bij een van de hore-
ca-ondernemingen die deelnemen op deze pagina.
Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentie-mogelijkheden kunt
u contact opnemen met Michaël Korthout: tel. 013-5368805 of 06-23164819.
De Tilburgse Koerier
Postbus 10001
5000 JA Tilburg
Een oog- en
tongstrelend tafelen
aan de Japanse
Teppan Yaki
ofvoor een
culinair avontuur
neemt
u deel aan het
Dinch,
het Oriëntaals buffet.
HOLLANDSE KOU,
SPAANSE ZON
LEKKER TAPAS-HAPPEN!
RESERVEER
tijdig
U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon.
Hoefstraat 181-183, Tilburg
Tel. (013) 5434340
VERTROUWD IN
SFEER KWALITEIT
Geheel vrijblijvend prijsopgave
en ontwerp.
MARCEL AARTS
CHEF KOK: FELIX FRIJTERS
Tilburg
1104
kombinatie koud/warm
(min. afn. 20 pers.) v.a. 8,50 p.p.
j
Heuvel 24 Tilburg
(013) 536 92 24
www.cafekarel.nl
Industrieweg 14
5066 XJ Moergestel
T. 013 513 06 96
F. 013 513 06 95
Internationale kaart,
High teas, lunches en koffietafels,
Feesten en partijen,
Catering broodjes, koude schotels
en bavarois.
Ruud en Marian Adriaens
HORS
D’OEUVRES
vanaf
vanaf 5 sept. geopend
voldoende parkeergelegenheid.
Grieks Restaurant
"-uvelring 224, 5038 CL Tilburg
inferieurbouuu
’t'
Elke zaterdag buffet van 17.00 - 21.00 uur 10,- p.p.
(reserveren gewenst)
Wij bezorgen ook buffet voor feesten en partijen.
Korte Hoefstraat 46
Tel. 013 - 5423'
Minimaal 2 dagen van te voren bestellen
Activiteiten februari, maart, april:
Elke zaterdag
25,-(exclusief drankjes)
Reserveren noodzakelijk
Eetcafé De Zwaan
Julianastraat 31
5087 BA Diessen
Tel. 013-5041227
Fax 013-5044377
HEUVEL 39
5038 CS TILBURG
tElefoon 013-5431132
FAX 013-5425465
www.lorangerietilburg.nl
EMAIL:
INFO@LORANGERIET1 LBURG.NL
U hebt onbeperkt keuze uit: K
pisang, pangsitgoreng, pikante kroep
met ketjapsaus, spareribs met p-
chin, pannekoeken, fa kuun, wo
Elke donderdag
onbeperkt konijn eten €11,-
Elke vrijdag
onbeperkt sparenbs eten 11,-
Eetcafé De Zwaan is een gezellig, intiem,
sfeervolle eetgelegenheid met open haard
en een kinderhoek.
cafe(k)arel
chinees-lndisch K ïS
restaurant YUENG SHING
3 WEKEN ACTIE
6,00 p.p. Onder de 10 jaar 5,- p.p.
op vr. 7/14/21 feb.
za. 8 15 22 feb. van 17.00 tot 21.00 uur
en zo. 9 16 23 feb. van 16.00 tot 21.00 uur
Elke donderdag en vrijdag
Onbeperkt overheerlijke
gemarineerde gegrilde kiep
(geserveerd met friet en salade)
Elke maandag en dinsdag
Onbeperkt
Spareribs eten
(geserveerd met friet, salade en sausjes)
9,75 p.p.
Brasserie Indonesia Melati Dua
Winkelcentrum de Heyhoef
Heyhoefpromenade 55,013-5712121
r. /vzfc^H
L"7 ^burg
N.S. Plein 38 - 5014 DC Tilburg
tel. 013 - 5421175 fax 013 - 5443724
"nieuw "1
in Tilburgj
Laurens Frans Buijze en Edwin Alleijn, beiden uit Oisterwijk en beiden
chef-kok, hebben samen de prestigieuze kookwedstrijd 'Internationale
Keuken' gewonnen. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door
stichting Europa Culinair tijdens de horeca beurs BBB in MECC-Maas-
tricht.
Oplossing:
wedstrijd deelnemen, want alle overige
“uns bestaan uit koks uit hetzelfde be-
Edwin: “De samenwerking ging
vanaf het begin al goed, we hadden afge
sproken om eerst alle ideeën op papier te
zetten. De beste hebben we eruit gepikt.”
En Laurens: “Nadat ons 4-gangen menu
was geselecteerd voor de wedstrijd heb
ben we natuurlijk nog wel een aantal ke
ren geoefend. Aangezien ik tevens eige
naar ben van In de Witte Molen was
oefenen geen probleem, maar ook Mar
den en Carien van Dingenen van La
Fleurie hebben ons gestimuleerd.”
De vakjury heeft ze vooral geroemd om
hun originele manier van presenteren,
hun goede samenwerking en de hoog
waardige smaak van de gerechten.
Heuvel 24 Tilburg
(013) 536 92 24
www.vlvalastapas.ul
JAPANS RESTAURANT
Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg I E
tel. 013-5350035 www.minospallas.net
jïu pu IrJ IrJ fn< IgUrI lr^ IK>
Kroepoek, mini loempia’s, kerrykoek,
croepoek, koe loe yuk, gekookte eieren
peper (droog), gebakken kippevleugels,
ra tiep, nasi, bami, frites en frikandellen.
Na een strenge voorselectie mochten
Laurens (35) en Edwin (24) op woensdag teams
29 januari hun kookkunsten laten zien, drijf.
Zij moesten een 4-gangen diner bereiden
binnen drie uur. De kosten van het menu
mochten echter niet meer zijn dan 11 euro
per persoon. Zodoende waren zij ge
noodzaakt om welbewust met producten
om te gaan. De uitdaging was dan ook om
toch iets heel bijzonders te maken en dat
is ze zeker gelukt. Zij heben namelijk de
eerste prijs gewonnen!
Laurens is chef-kok bij restaurant In de
Witte Molen te Reek en Edwin is chef
kok bij restaurant La Fleurie te Oirschot.
De beiden vrienden hebben vroeger sa
men gewerkt bij De S waen in Oisterwijk
Het is bijzonder dat twee koks van ver
schillende restaurants aan deze kook-
1 borrelhapjes schaal. 100 stuks
J va €37,00
slaatjes (min. afn. 10 stuks)
1 v.a. €1,25
H partyschotels v.a. 22,00
schaal fruitsalade 15,00
saladebuffet incl. stokbrood
s (min. afn. 20 pers.)
HET ZONNIGSTE
z£\ RESTAURANT
a VAN TILBURG
SS