0 s 0] Minos Pallas i I 51 t f f I 5 s A 5 3 ’7AKHUYS J» KERSTMENU 2002 Restaurant “De Groe ft De^W Schouw CULINAIR CAFE TIGLIO OISTERWIJK Eetcafé DE ZWAAN NU WILDGERECHTEN 2e kerstdag GEOPEND 1 0 0 0 0 0 0 0 0 "(Den (Brouwer" Gonzales Barbecue Restaurants opent vestiging in Tilburg IX looijens bestekken glasservies g g f Kerst-amuse Schouwburgring I 90 - tel. 58000 I 6 Sorbet van cassis Kerstdessert 4356 Uitspanning Onder den Linde MENU'S ruui rmn Restaur W3 KERST •ij- frQSLUS^ Tongfilet in pankobeslag op stamppotje van spinazie en saffraan saus Kalfoesters met groene asperges en een saus van ganzelever '€40,50 Meir 1 - 2381 Weelde - Belgie - Tel. 0032 14 65 64 84 www.nooijensverhuur.nl tel. 0411-641218 IEDERE ZOmG dir Spoom van mango en campari G Creatie van chocolade en hazelnotenparfait op spiegel van caramelsaus G (een creatie van onze buurman, meesterpattisier Robert van PRIJS 55,- P.P. Ie en 2e kerstdag geopend Speciaal 4-gangen keuzemenu al eens gedacl gen branche-buffe dinner-buffel Heldere rundsbouillon met truffel en een groentenmozaïk Gebakje van kreeft, St. Jacobsvruchten en boschampignons verrijkt met een lichte kalfsjus 5 gangen menu 43,- incl. v ***7 gangen menu 52,- incl 1,95 ,95 Traiteur ook mogelijk, vraag vrijblijvend informatie Tel.: 013-522 02 52. dl info@tiglio.nl inder order 3 Telegraafstraat 1 5038 BL TILBURG Tel. 013-5427203 Fax 013-5488104 12 december Griekse avond met live-muziek! Ook mogelijkheden voor feesten en partijtjes 300 soorten bier, frisdranken Biermanden en geschenken Aperitieven en sterke drank Tabak en chocolade i dat reserverer Tmen 1 ,J7o5544, i het le Schoorstraat 37 5071 RC Udenhout Tel: 013 - 511 1872 www.brasserieboslust.nl Grens 18 2382 Peppel tel.: 0032-14/659899 MENU Roergebakken rivierkreeftjes en gerookte eend met gember en bosuitjes Wildbouillon met bospaddenstoelen en een vleugje jus de truffes Bar-Brasserie Boslust Speeltuin Midgetgolf Gildeschieten I 5-gangen keuze-kerstmenu 40,00 Ons menu sturen wij u graag even toe. n Recreatieoord Party Centrum Duinoordseweg 8 - 5268 LM Helvoirt www.duinoord.nl Hotel Restaurant inrinnririnrir wijnarrangement 60,- cl. wijnarrangment 74,- Proeverij van mosselt boter, eendenlevermoi velring 37, burg. v.gonza- i de Heu- Assortiment gerijpte kazen op een appelstroopraster en auberginemarmelade Ijssoufflé van chocolade begeleidt door een Malt Whiskysabayon Sorbet van champagne met rode rozensnippers Filet van jong hert "Baden-Baden"met een krenten-rozijnensaus IE EN 2E KERSTDAG GEOPEND VANAF 15.00 UUR U bepaalt zelf hoe laat uw kerstdiner begint. -r De Lind 61A. 5061 HT Oisterwijk. Te Fax: 013-522 02 56 www.tiglio.nl 2002 - PAGINA 12 Muzïek-Biljart-Dart-Eet Kaffee Diverse wild- en seizoens-specïaliteiten I ^^geda^taan dinerbon Bij reservering voor 15 december 2002,'y- krijgt u 5% op uw klantenkaart(Business Card)!!! Gonzales offensief De opening van Gonzales Tilburg maakt deel uit van een groot openingsoffensief van tien Gonzales restaurants, dat plaatsvindt in het laatste kwartaal van 2002. Tevens vindt er in oktober en november i KERSTMIS 2002 L2 Üfurg DE TILBURGSE KOERIER ----DONDERDAG 21 NOVEMBER 2002 - PAGINA 1& 5 lessen 39,- 10 lessen €69, Van theelepeltje tot luxe feesttent TB t eetservies -1 Verhuur decoratie Watermanstraat 28 tenten 5015 TE Tilburg meubilair 13-5441481 podia .terr. LOVEN bars g a I Grieks Restaurant Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg vanaf 5 sept. geopend tel. 013-5350035 www.minospallas.net 3 0] ganzenleverkrullen en rucola "C-: Kerstavond vanaf 19.30 uur 1'Kerstdag ‘s middags ‘s avonds 2' Kerstdag ‘s avonds Bonbon van zalm met gefruite basilicumblaadjes op een peterselieroomspiegel Carpaccio van ree met Canneloni van zahn gevuld met brunoise van vis en een gebak- Itjes in saffraansaus, escargots in kruiden- ousse en gedroogde ham met truffelcreme Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon gevuld met julienne van paddestoelen, prei en wortel met een scheutje madeira t rivierkreeftstaartjes afgeblust met een scheutje cognac Eetcafé De Zwaan Julianastraat 31 5087 BA Diessen Tel. 013-5041 227 Fax 013-5044377 r KERSTMENU 1 leen 2e KERSTDAG Salade van gebakken druiven met geroosterde amandelen en kaasreepjes Heldere paddestoelenbouillon ‘Hazerugfilet met een rode wijnsaus OF gegrilde zwaardvis met een witte wijnsaus Gebakken appeltjes met kaneelijs Koffie met likeur 30,- Az Reserveren noodzakelijk KERSTAVOND, 1E EN 2E KERSTDAG vanaf 16.00 uur op de tijd dat u wenst 7 GANGEN KERST-KEUZEMENU 39,50 p.p. (kinder-kerstkeuzemenu €16,50 t/m 12 jaar met een verrassing onder de kerstboom) versgebakken ciabatta voorgerecht (keuze uit 10 koude en 5 warme) soep (keuze uit 4) spoom hoofdgerecht (keuze uit 16) grand dessert cafe complet RESERVEREN GEWENST Op verzoek sturen wij u informatie toe: Tel: 013-542 19 38 e-mail: info@onderdenlinde.nl irant Eetcafé Uitspannig Onder den Linde de gezelligste eetkamer van Hilvarenbeek Tilburgseweg 51- 5081 NG Hilvarenbeek y u€ 44,501 Raadhuisstraat 1, 5131 AK Alphen. Tel. 013-5081344 Fax 013-5083113 www.denbrouwer.nl E-mail: lnfo@denbrouwer.nl Hertenbiefstuk met een rozijnensaus waarbij een appel-kaneel torentje en een stanyotje van rode koof Ossenhaas niet gesmolten ganzenlever en truffeljus waarbij pommes fondant Gebakken kabeljauw met Coquilles St. Jaques op een bedje van spinazie geserveerd met champagnesaus Ook uoor personeelsfeest, bruiloft of reunie. Grote speeltuin, midgetgolf, hand-kruisboogschieten, familie-fietsen. Op donderdag 28 november opent Gonzales Barbecue Restaurants haar deuren in Tilburg. Vanaf dat moment kunnen kleine en grote ge zelschappen een avond lang onbeperkt barbe cuen voor een vaste prijs van 18 euro p.p. (ex clusief drank), op een speciale barbecue aan de eigen tafel. lengte een lagere prijs. Een avondje Gonzales kan zowel zakelijk als privé een origineel idee zijn: per soneelsuitjes, familiefeestjes, met de club op stap, of gewoon lekker relaxen met vrienden. “Alleen de zon kunnen we niet naar binnen halen”, stelt Peter Spierings, eigenaar van het Gonzales Barbecue Restaurant in Tilburg. “Daarom hebben in onze in- terieuropzet gekozen voor zonnige kleuren, zoals Tilburg is de vierentwintigste Gonzales vestiging mergelgeel en terra-cotta, zodat een zuidelijke en in een reeks van vijftig die in Nederland geopend ongedwongen sfeer ontstaat.” zullen gaan worden, naar het inmiddels acht jaar be staande en succesvolle voorbeeld van Gonzales in Spaubeek. “Het is eigenlijk een avondje vakantie”, zegt Ruud Klinkers, geestelijk vader van de landelijke fran- chise-organisatie Gonzales Barbecue Restaurants. Wie ervoor kiest om een avondje Gonzales te re serveren treft in het restaurant alle ingrediënten aan die nodig zijn voor een gezelig avondje onvervalst hjkse basis reclame barbecuen, zoals verschillende soorten gemari- ke radio en televisie. neerd vlees, paprika, uien, aardappelschijfjes, Het mag duidelijk zijn dat reserveren bij Gonzales sauzen, salades, dressings, fruit, stokbrood en krui- js aanbevolen. Daarvoor heeft men het centrale te- denboter. Barbecuen doen de gasten, net als in de met de letterbete- tuin, zelf. Want elke tafel heeft zijn eigen barbecue ^enis 0900-Gezelhg in het leven geroepen en ingebouwd, een afzuigkap voor de luchtjes en een kan men reserveren via internet bij www., set spiesen. De gasten kunnen zelf alles naar belie- les.nl. Gonzales in Tilburg is gevestigd aan d ven nemen aan de vlees- en saladebar en de meest velring 37, 5038 CJ Til- bonte spiesen samenstellen. Ook is er soep en een aperitiefje “Gonzales” vooraf. Al deze zaken zitten in de vaste prijs. Kinderen betalen naar gelang

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2002 | | pagina 13