0
s
0]
Minos Pallas i
I
51
t
f
f
I
5
s
A
5
3
’7AKHUYS
J»
KERSTMENU 2002
Restaurant “De Groe
ft
De^W Schouw
CULINAIR CAFE TIGLIO
OISTERWIJK
Eetcafé
DE ZWAAN
NU
WILDGERECHTEN
2e kerstdag
GEOPEND
1
0
0
0
0
0
0
0
0
"(Den (Brouwer"
Gonzales Barbecue Restaurants
opent vestiging in Tilburg
IX looijens bestekken
glasservies
g
g
f
Kerst-amuse
Schouwburgring I 90 - tel. 58000 I 6
Sorbet van cassis
Kerstdessert
4356
Uitspanning Onder den Linde
MENU'S
ruui
rmn
Restaur
W3
KERST
•ij-
frQSLUS^
Tongfilet in pankobeslag op stamppotje van spinazie en saffraan saus
Kalfoesters met groene asperges en een saus van ganzelever
'€40,50
Meir 1 - 2381 Weelde - Belgie - Tel. 0032 14 65 64 84
www.nooijensverhuur.nl
tel. 0411-641218
IEDERE ZOmG
dir
Spoom van mango en campari
G
Creatie van chocolade en hazelnotenparfait op spiegel van caramelsaus
G
(een creatie van onze buurman, meesterpattisier Robert van
PRIJS 55,- P.P.
Ie en 2e kerstdag geopend
Speciaal 4-gangen keuzemenu
al eens gedacl
gen
branche-buffe
dinner-buffel
Heldere rundsbouillon met truffel en een groentenmozaïk
Gebakje van kreeft, St. Jacobsvruchten en boschampignons
verrijkt met een lichte kalfsjus
5 gangen menu 43,- incl. v
***7 gangen menu 52,- incl
1,95
,95
Traiteur ook mogelijk,
vraag vrijblijvend informatie
Tel.: 013-522 02 52.
dl info@tiglio.nl
inder
order
3
Telegraafstraat 1 5038 BL TILBURG
Tel. 013-5427203 Fax 013-5488104
12 december
Griekse avond met live-muziek!
Ook mogelijkheden voor
feesten en partijtjes
300 soorten bier, frisdranken
Biermanden en geschenken
Aperitieven en sterke drank
Tabak en chocolade
i dat reserverer
Tmen 1
,J7o5544, i
het le
Schoorstraat 37
5071 RC Udenhout
Tel: 013 - 511 1872
www.brasserieboslust.nl
Grens 18
2382 Peppel
tel.: 0032-14/659899
MENU
Roergebakken rivierkreeftjes en gerookte eend met gember en bosuitjes
Wildbouillon met bospaddenstoelen en een vleugje jus de truffes
Bar-Brasserie Boslust
Speeltuin
Midgetgolf
Gildeschieten
I
5-gangen
keuze-kerstmenu
40,00
Ons menu sturen wij
u graag even toe.
n
Recreatieoord Party Centrum
Duinoordseweg 8 - 5268 LM Helvoirt www.duinoord.nl
Hotel Restaurant
inrinnririnrir
wijnarrangement 60,-
cl. wijnarrangment 74,-
Proeverij van mosselt
boter, eendenlevermoi
velring 37,
burg.
v.gonza-
i de Heu-
Assortiment gerijpte kazen op een appelstroopraster en auberginemarmelade
Ijssoufflé van chocolade begeleidt door een Malt Whiskysabayon
Sorbet van champagne met rode rozensnippers
Filet van jong hert "Baden-Baden"met een krenten-rozijnensaus
IE EN 2E KERSTDAG
GEOPEND VANAF 15.00 UUR
U bepaalt zelf hoe laat
uw kerstdiner begint. -r
De Lind 61A. 5061 HT Oisterwijk. Te
Fax: 013-522 02 56 www.tiglio.nl
2002 - PAGINA 12
Muzïek-Biljart-Dart-Eet Kaffee
Diverse wild- en
seizoens-specïaliteiten
I
^^geda^taan
dinerbon
Bij reservering voor 15 december 2002,'y-
krijgt u 5% op uw klantenkaart(Business Card)!!!
Gonzales offensief
De opening van Gonzales Tilburg maakt deel uit
van een groot openingsoffensief van tien Gonzales
restaurants, dat plaatsvindt in het laatste kwartaal
van 2002. Tevens vindt er in oktober en november
i
KERSTMIS 2002
L2 Üfurg
DE TILBURGSE KOERIER ----DONDERDAG 21 NOVEMBER 2002 - PAGINA 1&
5 lessen 39,-
10 lessen €69,
Van theelepeltje tot luxe feesttent
TB t eetservies
-1 Verhuur decoratie
Watermanstraat 28 tenten
5015 TE Tilburg meubilair
13-5441481 podia
.terr. LOVEN bars
g
a
I Grieks Restaurant
Heuvelring 224, 5038 CL Tilburg
vanaf 5 sept. geopend
tel. 013-5350035 www.minospallas.net
3 0]
ganzenleverkrullen en rucola
"C-:
Kerstavond vanaf 19.30 uur
1'Kerstdag ‘s middags ‘s avonds
2' Kerstdag ‘s avonds
Bonbon van zalm met gefruite basilicumblaadjes op een peterselieroomspiegel
Carpaccio van ree met
Canneloni van zahn gevuld met brunoise van vis en een gebak-
Itjes in saffraansaus, escargots in kruiden-
ousse en gedroogde ham met truffelcreme
Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon gevuld met julienne van
paddestoelen, prei en wortel met een scheutje madeira
t rivierkreeftstaartjes
afgeblust met een scheutje cognac
Eetcafé De Zwaan
Julianastraat 31
5087 BA Diessen
Tel. 013-5041 227
Fax 013-5044377
r KERSTMENU 1
leen 2e KERSTDAG
Salade van gebakken druiven met
geroosterde amandelen en kaasreepjes
Heldere paddestoelenbouillon
‘Hazerugfilet met een rode wijnsaus
OF
gegrilde zwaardvis met een witte
wijnsaus
Gebakken appeltjes met kaneelijs
Koffie met likeur
30,-
Az Reserveren noodzakelijk
KERSTAVOND, 1E EN 2E KERSTDAG
vanaf 16.00 uur op de tijd dat u wenst
7 GANGEN KERST-KEUZEMENU 39,50 p.p.
(kinder-kerstkeuzemenu €16,50 t/m 12 jaar
met een verrassing onder de kerstboom)
versgebakken ciabatta
voorgerecht (keuze uit 10 koude en 5 warme)
soep (keuze uit 4)
spoom
hoofdgerecht (keuze uit 16)
grand dessert
cafe complet
RESERVEREN GEWENST
Op verzoek sturen wij u informatie toe:
Tel: 013-542 19 38
e-mail: info@onderdenlinde.nl
irant Eetcafé Uitspannig Onder den Linde
de gezelligste eetkamer van Hilvarenbeek
Tilburgseweg 51- 5081 NG Hilvarenbeek y
u€ 44,501
Raadhuisstraat 1, 5131 AK Alphen. Tel. 013-5081344
Fax 013-5083113 www.denbrouwer.nl
E-mail: lnfo@denbrouwer.nl
Hertenbiefstuk met een rozijnensaus waarbij een appel-kaneel
torentje en een stanyotje van rode koof
Ossenhaas niet gesmolten ganzenlever en truffeljus waarbij
pommes fondant
Gebakken kabeljauw met Coquilles St. Jaques op een bedje
van spinazie geserveerd met champagnesaus
Ook uoor personeelsfeest, bruiloft of reunie.
Grote speeltuin, midgetgolf, hand-kruisboogschieten, familie-fietsen.
Op donderdag 28 november opent Gonzales
Barbecue Restaurants haar deuren in Tilburg.
Vanaf dat moment kunnen kleine en grote ge
zelschappen een avond lang onbeperkt barbe
cuen voor een vaste prijs van 18 euro p.p. (ex
clusief drank), op een speciale barbecue aan de
eigen tafel.
lengte een lagere prijs. Een avondje Gonzales kan
zowel zakelijk als privé een origineel idee zijn: per
soneelsuitjes, familiefeestjes, met de club op stap,
of gewoon lekker relaxen met vrienden. “Alleen de
zon kunnen we niet naar binnen halen”, stelt Peter
Spierings, eigenaar van het Gonzales Barbecue
Restaurant in Tilburg. “Daarom hebben in onze in-
terieuropzet gekozen voor zonnige kleuren, zoals
Tilburg is de vierentwintigste Gonzales vestiging mergelgeel en terra-cotta, zodat een zuidelijke en
in een reeks van vijftig die in Nederland geopend ongedwongen sfeer ontstaat.”
zullen gaan worden, naar het inmiddels acht jaar be
staande en succesvolle voorbeeld van Gonzales in
Spaubeek.
“Het is eigenlijk een avondje vakantie”, zegt Ruud
Klinkers, geestelijk vader van de landelijke fran-
chise-organisatie Gonzales Barbecue Restaurants.
Wie ervoor kiest om een avondje Gonzales te re
serveren treft in het restaurant alle ingrediënten aan
die nodig zijn voor een gezelig avondje onvervalst hjkse basis reclame
barbecuen, zoals verschillende soorten gemari- ke radio en televisie.
neerd vlees, paprika, uien, aardappelschijfjes, Het mag duidelijk zijn dat reserveren bij Gonzales
sauzen, salades, dressings, fruit, stokbrood en krui- js aanbevolen. Daarvoor heeft men het centrale te-
denboter. Barbecuen doen de gasten, net als in de met de letterbete-
tuin, zelf. Want elke tafel heeft zijn eigen barbecue ^enis 0900-Gezelhg in het leven geroepen en
ingebouwd, een afzuigkap voor de luchtjes en een kan men reserveren via internet bij www.,
set spiesen. De gasten kunnen zelf alles naar belie- les.nl. Gonzales in Tilburg is gevestigd aan d
ven nemen aan de vlees- en saladebar en de meest velring 37, 5038 CJ Til-
bonte spiesen samenstellen. Ook is er soep en een
aperitiefje “Gonzales” vooraf. Al deze zaken zitten
in de vaste prijs. Kinderen betalen naar gelang