5 s 5 B 5 I 4 JJ Ij e "I de Averiie M F I KERSTBUFFET W AYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAY» law«n«isu ELK3 - HIMINKCWU r< I 5,25 6,00 7,50 8,25 9,50 13,00 2000 HtKSENKETÜtL It's just an KOUD BUFFET SERVICE WBBB w voor al uw Jhemafeestea. DE TILBURG STEENGRILL-RESTAURANT BARBECUE RESTAURANT pp- MENU'S JAPANS RESTAURANT amandelen €37,50 PEK COUVERT €35,00 PER COUVERT Tamme eendenborst met Sroon €55,00 PER COUVERT Minimaal 2 dagen van te voren bestellen De Avenue Tilburg Veldhovenring 79 Tilburg RESERVEER TIJDIG fax 013 - 5443724 N.S. Plein 38 - 5014 DC Tilburg tel. 013 - 5421175 BESTEL TIJDIG VOOR DE FEESTDAGEN woensdag balkonpi Voorinformatie en reserveringen tei 0900-1100100 www.de-avenue.nl 1 VOOR AL UW FEESTEN GROOT OF KLEIN Slimstraat 118 5071 EN Udenhout f5&50P£»CQW£*7-| P Korte Hoefstraat 46 Tilburg L Tel. 013-5423104 PEZATO Dessert Grand dessert: met o.a. tiramisu, slagroomsoesje, mousse en ijs. KERSTMENU KAMOGAWA SafapaSushi JAPANSERAUWKOSTSALADE MET VEGETARISCHE SUS1 Yaki SHïCHIMEHCHO Kalkoenfilet met Teri-Yaki saus KoHitsuji IAMSFILET MET EEN SAUS VAN STERANIJS YakiItame Gebakken groenten Fuji Yama Dessert Hirem iJiku Geflambeerde Ossenhaas met gebakken bami SakeaIzumipai ZALMEN TtLAHA MET EEN ZOETE SOTASAUS YakiItame Gebakken groenten Fujiyama Dessert 1st Ebt Halve zeekreeft 5te ■Ischaafsel KaHU bflKvt Gefla mbeerde eendenborst met gebakken bami HiREH tdlKU Geflambeerde Ossenhaas met gebakken bami te KERSTMENU OSAKA ZEHSAI Hors d'oeuvre bestaande uiteen feestelijke ASSORTIMENT JAPANSE HAPJES HOTATECJAI 4 ESI COQUILLES ST. JACOBS EN GROTE GARNALEN Sake Sl shitabirame Combinatie van zalm en tongfilft met EEN ZOETE SOYASAUS YakiItame Gebakken groenten «perkt keuze uit: tomatens nini loempia's, kerry k~’L’ igoreng, sate, dagii.a koe loe yuk, tjap tjc" b seizoengroenten, L-.-.-jes kipti|et r Combinatie van gerookte zalm - forel - kuikenborst en schwarzwalderham met cocktail - cranberry-saus Kalfsbouillon met kerstgamituur Steengrill met rundervinkjes, struisvogelfilet, varkenshaas, kalkoenfilet, kipsaté, zalmfilet en grote garnalen De bijgerechten worden op een buffet gepresenteerd. >25 en dondert )rijs€ 36,50 |z<i €23,00p.p. Kinderen 11 jaar naargelang hun lengte €5,75 tot 1,25 1 en kappertjes Hors d'oeuvre IV Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, krabstick, roze garnalen, mosselen, haring, krabsalade, ham met asperges, cervelaat - augurk, paté, ham-prei salade en div. sausen p.p. erdag 26 december |zaalprijs€ 44,50 min. afname 2 personen Knip uit en bewaar bramencompót met amand elscl KERST 2002 Dineren in een gezellige ambiance met de keuze uit 2 restaurants onder 1 dak Dit kerstbuffet mag u niet missen! Op kerstdag geopend van 11.30-22.30 uur. Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163 Chinees-lndisch S Wür restaurant YUENG SHING 1 e en 2e kerstdag bieden wij een feestbuffet aan voor maar €9,50 p.p. Onder 10 jaar €6,00 t l woensdag 18, donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 december balkonprijs 31,501 zaalprijs 37,50 KERSTMENU SAMURAI Tori Tatsuta Aoe Gefrituurde gerecht VAN STUKJES KIP. YAKI SHlCHr/AEh/CHO Kalkoenfilet MET SESAMZAAD IN TERI-YAKISAUS Varkenshaas YakiItame Gebakken groenten V kunt binnenkomen tussen 17.00 en 19.30 uur. Tijdig reserveren i Heuvel Hors d'oeuvre II Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, roze garnalen, krabsalade, ham met asperges, cervelaat - augurk, ham prei salade en cocktailsaus p.p. -ulde eieren, garni, zalm, roze irges, cervelaat - augurk en PP- THEIGALLERY j INPO-RESERWJUNG www.heksenkethel.nl 013 5111862 SHITABIRAME TONGFILET MET GEBAKKEN BAMI VtZATO Dessert Hors d'oeuvre V Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, rode zalm, Hollandse garnalen, mosselen, haring, krabsticks, ham met asperges, cervelaat - augurk, paté, kip- kerrie ananas en div. sausen p.p. jï fe s s i Bourgondisch Thema Restaurant DE TILBURGSE KOERIER -DONDERDAG 21 NOVEMBER 2002 - PAGINA 12 Kohitsvwi Laskfilet met een saus van steranijs SPOOM :ourget, tomaat en tabasco Gesauteerde kalfszwezerik met tagliatelle en een truffel saus Verfrissend pauzedrankje van citroenijs en campari Getrancheerde runderlende m F 27 28 29 dec. 50 p.p. All-in fAlle programma s inch onbeperkt éteri, I drinken, entertainment en dansen 1e zitting: 11.30-13.30 uur 2e zitting: 13.45-15.45 uur 3e zitting: 16.00-18.00 uur 4e zitting: 18.15-20.15 uur 5e zitting: 20.30-22.30 uur Hors d'oeuvre I Huzarensaladé met: gevuli garnalen, ham met asperg cocktailsaus V kunt terecht vanaf 15.00 uur. is gewenst Lv.m. verwachte drukte dring 37 TeL 5821229 €36,00p.p. Kinderen 6 t/m 11 jaar, aangepast menu 18,50 KERSTMENU KAISEN SARAPAASvtSHI Japanse rauwkostsalade met vegetarische sushi Xka TeFFAN-YAKJ INKTVIS Een avond lang, gezellig en onbeperkt barbecuen met de barbecue in je eigen tafel ‘n Speciaal aperitiefje van het huis De speciale Gonzales soep Stel zelf uw spies samen met vlees- en bijgerechten van het buffet o.a.: - 7 soorten vlees in heerlijke marinades - bakgroenten, eieren, salades - onbeperkt stokbrood met kruidenboter O Kerstmenu 2002 ^Salade met gerookte vissoorten en een luchtige mousse^ ^j van langoustines met tuinkruiden en een dille dressing iS Carpaccio L' Olivo met Parmazaanse kaas, gedroogde tomaat, kappertjes en geroosterde pijnboompitten met een zachte knoflookdressing In onze kruidenbotersaus gegratineerde wijngaard slakken Paté van fazant en eendenlever met gecaramelliseerde appelpartjes en een dressing van honing en druivenpitolie Kreeftenbouillon met cognac en kervel Gevogelte bouillon met een gepocheerd ei en vermicelli Krachtige runderbouillon met bospaddestoelen Licht gebonden romige kerriesoep met appel en Gebakken oester met cout| Veer een onvergetelijke 'complete' avond uit! Gevulde flensjes met vanille ijs en een sinaasappelsaus Dit 6 gangen keuze menu serveren wij op Eerste Kerstdag zowel 's middags als 's avonds. Tweede Kerstdag alleen 's avonds. Tijdens de kerstdagen zijn reserveringen gewenst. Voor reserveringen: tel. 013-5426731 Restaurant Trattoria "LOlivo Heuvel 41 Tilburg Je met een volle rode port saus pruimensaus en groene peper Kalftmedaillon afgeblust met citroen, peterselie knoflook en witte wijn Gebakken tarbotfilet met artisjok, ansjovis Gratin van roomijs met I onder gebakken eiwitschuim i Zwitsers alpenhuisie van luchtig grandmarnier ijs met advokaat en chocoladesaus Witte- en bruine chocolade mousse mét sinaasappel maracuya ijs en een passiesaus Hors d'oeuvre III Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, krabsticks, roze garnalen, mosselen, haring, ham met asperges, cervelaat - augurk, paté en div. sausen p.p. Laat u betoveren door zang en illusie! Het ultieme kerstfeest voor familie, vrienden en het bedrijfsleven. Ook heeft u de mogelijkheid om deze wonderbaarlijke feestavond in besloten kring bij te wonen. 1 Ruud en Marian Adriaens U hebt onbeperkt keuze uit: tomatensoep, seafood soep, kroepoek, mini loempia's, kerry koek, pikante kroepoek, pisang, pangsit, ananas goreng, sate, daging roedjak (rundvlees), babi ball, nasi, bami, koe loe yuk, tjap tjoy, king do yuk, kip kerry, chinees kotelet, seizoengroenten, witte rijst, mihoen, babi pangang, foe yong hai, blokjes kipfilet met cashewnoten, geroosterde varkensspek, visfilet met oestersaus, frites, atjar, augurken, ananas, lychee en verse vruchten. JA ijl Br^igh^liaans] 23 dec. €57 25,26 dec. middag 50 kids €30 avond 66 prijzen p.p. en All-in Eindejaars Fever Hors d'oeuvre VI Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, gerookte zalm, Hollandse garnalen, mosselen, haring, paling, krab, ham met asperges, cervelaat - augurk, paté, kip-kerrie ananas, ham met meloen, gevulde komkommer en div. sausen 1

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2002 | | pagina 12