5
s
5
B
5
I
4
JJ
Ij
e
"I
de Averiie
M
F
I
KERSTBUFFET W
AYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAYAY»
law«n«isu
ELK3 - HIMINKCWU
r<
I
5,25
6,00
7,50
8,25
9,50
13,00
2000
HtKSENKETÜtL
It's just an
KOUD
BUFFET
SERVICE
WBBB w voor al uw
Jhemafeestea.
DE TILBURG
STEENGRILL-RESTAURANT
BARBECUE RESTAURANT
pp-
MENU'S
JAPANS RESTAURANT
amandelen
€37,50 PEK COUVERT
€35,00 PER COUVERT
Tamme eendenborst met
Sroon
€55,00 PER COUVERT
Minimaal 2 dagen van te voren bestellen
De Avenue Tilburg Veldhovenring 79 Tilburg
RESERVEER TIJDIG
fax 013 - 5443724
N.S. Plein 38 - 5014 DC Tilburg tel. 013 - 5421175
BESTEL TIJDIG
VOOR DE
FEESTDAGEN
woensdag
balkonpi
Voorinformatie
en reserveringen
tei 0900-1100100
www.de-avenue.nl
1 VOOR AL UW FEESTEN
GROOT OF KLEIN
Slimstraat 118
5071 EN Udenhout
f5&50P£»CQW£*7-|
P Korte Hoefstraat 46 Tilburg
L Tel. 013-5423104
PEZATO
Dessert
Grand dessert:
met o.a. tiramisu, slagroomsoesje,
mousse en ijs.
KERSTMENU KAMOGAWA
SafapaSushi
JAPANSERAUWKOSTSALADE MET VEGETARISCHE SUS1
Yaki SHïCHIMEHCHO
Kalkoenfilet met Teri-Yaki saus
KoHitsuji
IAMSFILET MET EEN SAUS VAN STERANIJS
YakiItame
Gebakken groenten
Fuji Yama
Dessert
Hirem iJiku
Geflambeerde Ossenhaas met gebakken bami
SakeaIzumipai
ZALMEN TtLAHA MET EEN ZOETE SOTASAUS
YakiItame
Gebakken groenten
Fujiyama
Dessert
1st Ebt
Halve zeekreeft
5te
■Ischaafsel
KaHU bflKvt
Gefla mbeerde eendenborst met gebakken bami
HiREH tdlKU
Geflambeerde Ossenhaas met gebakken bami
te
KERSTMENU OSAKA
ZEHSAI
Hors d'oeuvre bestaande uiteen feestelijke
ASSORTIMENT JAPANSE HAPJES
HOTATECJAI 4 ESI
COQUILLES ST. JACOBS EN GROTE GARNALEN
Sake Sl shitabirame
Combinatie van zalm en tongfilft met
EEN ZOETE SOYASAUS
YakiItame
Gebakken groenten
«perkt keuze uit: tomatens
nini loempia's, kerry k~’L’
igoreng, sate, dagii.a
koe loe yuk, tjap tjc" b
seizoengroenten,
L-.-.-jes kipti|et r
Combinatie van gerookte zalm - forel -
kuikenborst en schwarzwalderham met
cocktail - cranberry-saus
Kalfsbouillon met kerstgamituur
Steengrill met rundervinkjes,
struisvogelfilet, varkenshaas,
kalkoenfilet, kipsaté, zalmfilet en grote garnalen
De bijgerechten worden op een buffet
gepresenteerd.
>25 en dondert
)rijs€ 36,50 |z<i
€23,00p.p.
Kinderen 11 jaar naargelang hun
lengte €5,75 tot 1,25
1 en kappertjes
Hors d'oeuvre IV
Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm,
krabstick, roze garnalen, mosselen, haring,
krabsalade, ham met asperges, cervelaat - augurk,
paté, ham-prei salade en div. sausen p.p.
erdag 26 december
|zaalprijs€ 44,50
min. afname 2 personen
Knip uit en bewaar
bramencompót
met amand elscl
KERST 2002
Dineren in een gezellige ambiance met
de keuze uit 2 restaurants onder 1 dak
Dit kerstbuffet mag u niet missen!
Op kerstdag geopend van 11.30-22.30 uur.
Rootven 37 Moergestel Tel: 013-5131163
Chinees-lndisch S
Wür restaurant YUENG SHING
1 e en 2e kerstdag bieden wij een feestbuffet aan voor
maar €9,50 p.p. Onder 10 jaar €6,00
t
l
woensdag 18, donderdag 19, vrijdag 20
en zaterdag 21 december
balkonprijs 31,501 zaalprijs 37,50
KERSTMENU SAMURAI
Tori Tatsuta Aoe
Gefrituurde gerecht
VAN STUKJES KIP.
YAKI SHlCHr/AEh/CHO
Kalkoenfilet
MET SESAMZAAD IN TERI-YAKISAUS
Varkenshaas
YakiItame
Gebakken groenten
V kunt binnenkomen
tussen 17.00 en 19.30 uur.
Tijdig reserveren i
Heuvel
Hors d'oeuvre II
Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, roze
garnalen, krabsalade, ham met asperges, cervelaat -
augurk, ham prei salade en cocktailsaus p.p.
-ulde eieren, garni, zalm, roze
irges, cervelaat - augurk en
PP-
THEIGALLERY
j INPO-RESERWJUNG
www.heksenkethel.nl 013 5111862
SHITABIRAME
TONGFILET MET GEBAKKEN BAMI
VtZATO
Dessert
Hors d'oeuvre V
Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, rode zalm,
Hollandse garnalen, mosselen, haring, krabsticks,
ham met asperges, cervelaat - augurk, paté, kip-
kerrie ananas en div. sausen p.p.
jï
fe
s
s
i
Bourgondisch Thema Restaurant
DE TILBURGSE KOERIER -DONDERDAG 21 NOVEMBER 2002 - PAGINA 12
Kohitsvwi
Laskfilet met een saus van steranijs
SPOOM
:ourget, tomaat en tabasco
Gesauteerde kalfszwezerik met tagliatelle en een truffel saus
Verfrissend pauzedrankje van citroenijs en campari
Getrancheerde runderlende m
F 27 28 29 dec.
50 p.p. All-in
fAlle programma s inch onbeperkt éteri, I
drinken, entertainment en dansen
1e zitting: 11.30-13.30 uur
2e zitting: 13.45-15.45 uur
3e zitting: 16.00-18.00 uur
4e zitting: 18.15-20.15 uur
5e zitting: 20.30-22.30 uur
Hors d'oeuvre I
Huzarensaladé met: gevuli
garnalen, ham met asperg
cocktailsaus
V kunt terecht
vanaf 15.00 uur.
is gewenst Lv.m. verwachte drukte
dring 37 TeL 5821229
€36,00p.p.
Kinderen 6 t/m 11 jaar, aangepast menu
18,50
KERSTMENU KAISEN
SARAPAASvtSHI
Japanse rauwkostsalade met vegetarische sushi
Xka
TeFFAN-YAKJ INKTVIS
Een avond lang, gezellig en
onbeperkt barbecuen met de barbecue
in je eigen tafel
‘n Speciaal aperitiefje van het huis
De speciale Gonzales soep
Stel zelf uw spies samen met
vlees- en bijgerechten van
het buffet o.a.:
- 7 soorten vlees in heerlijke marinades
- bakgroenten, eieren, salades
- onbeperkt stokbrood met kruidenboter
O Kerstmenu 2002
^Salade met gerookte vissoorten en een luchtige mousse^
^j van langoustines met tuinkruiden en een dille dressing iS
Carpaccio L' Olivo met Parmazaanse kaas, gedroogde
tomaat, kappertjes en geroosterde pijnboompitten
met een zachte knoflookdressing
In onze kruidenbotersaus gegratineerde wijngaard slakken
Paté van fazant en eendenlever met gecaramelliseerde
appelpartjes en een dressing van honing en druivenpitolie
Kreeftenbouillon met cognac en kervel
Gevogelte bouillon met een gepocheerd ei en vermicelli
Krachtige runderbouillon met bospaddestoelen
Licht gebonden romige kerriesoep met appel en
Gebakken oester met cout|
Veer een onvergetelijke 'complete' avond uit!
Gevulde flensjes met vanille ijs en een sinaasappelsaus
Dit 6 gangen keuze menu serveren wij op
Eerste Kerstdag zowel 's middags als 's avonds.
Tweede Kerstdag alleen 's avonds.
Tijdens de kerstdagen zijn reserveringen gewenst.
Voor reserveringen: tel. 013-5426731
Restaurant Trattoria "LOlivo
Heuvel 41 Tilburg
Je met een volle rode port saus
pruimensaus en groene peper
Kalftmedaillon afgeblust met citroen, peterselie knoflook
en witte wijn
Gebakken tarbotfilet met artisjok, ansjovis
Gratin van roomijs met I
onder gebakken eiwitschuim i
Zwitsers alpenhuisie van luchtig grandmarnier ijs
met advokaat en chocoladesaus
Witte- en bruine chocolade mousse mét sinaasappel
maracuya ijs en een passiesaus
Hors d'oeuvre III
Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm,
krabsticks, roze garnalen, mosselen, haring, ham met
asperges, cervelaat - augurk, paté en div. sausen p.p.
Laat u betoveren door zang en illusie!
Het ultieme kerstfeest voor familie, vrienden
en het bedrijfsleven. Ook heeft u de mogelijkheid
om deze wonderbaarlijke feestavond in besloten
kring bij te wonen.
1 Ruud en Marian Adriaens
U hebt onbeperkt keuze uit: tomatensoep, seafood soep,
kroepoek, mini loempia's, kerry koek, pikante kroepoek, pisang,
pangsit, ananas goreng, sate, daging roedjak (rundvlees), babi
ball, nasi, bami, koe loe yuk, tjap tjoy, king do yuk, kip kerry,
chinees kotelet, seizoengroenten, witte rijst, mihoen, babi
pangang, foe yong hai, blokjes kipfilet met cashewnoten,
geroosterde varkensspek, visfilet met oestersaus, frites, atjar,
augurken, ananas, lychee en verse vruchten.
JA ijl Br^igh^liaans]
23 dec. €57
25,26 dec. middag 50 kids €30
avond 66
prijzen p.p. en All-in
Eindejaars
Fever
Hors d'oeuvre VI
Huzarensalade met: gevulde eieren, garni, gerookte
zalm, Hollandse garnalen, mosselen, haring, paling,
krab, ham met asperges, cervelaat - augurk, paté,
kip-kerrie ananas, ham met meloen, gevulde
komkommer en div. sausen 1