I Kale Bedstee Horeca Letterpuzzel D’nBolch I 0 TUIN VAN BRABANT e Nieuw... in de Tilburgse Koerier KOUD BUFFET SERVICE Overheerlijke Turkse keuken bij Kalè 'l Herberg den Hemel DE TILBURGSE KOERIER DONDERDAG 6 JULI 2000 - PAGINA 15 0 - PAGINA 14 I Café - Restaurant - Zalencentrum ons ,00 r weekblad U kunt uw oplossing insturen via de onderstaande bon. STEL ZELF UW MENU SAMEN Als u een enveloppe gebruikt schrijf dan op de voorkant: "letterpuzzel" d Nieuw in Tilburg We mogen alweer gemeten van het mooie weer en bij bistro de Bedstee al helemaal. Komt u maar eens heerlijk dineren op onze sfeervolle binnenplaats. Tot ziens in bistro de Bedstee Als u de letterpuzzel juist oplost maakt u kans om een van de drie cadeaubonnen ter waarde van elk vijftig gulden te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door De Til burgse Koerier. Deze bonnen kunt u voor 18 augustus 2000 vrij besteden bij een van de horeca-ondernemingen die deelnemen op deze pagina's. Veel succes! Stuur deze oplossing voor vrijdag 14 juli in een open enveloppe of op een briefkaart naar: /andgoed Edelhertfokkerij Voor de derde keer in De Tilburgse Koerier! De Horeca Letterpuzzel. Elke eerste don derdag van de maand vindt u in deze krant een speciale horeca-pagina('s). In elke ad vertentie op deze pagina met horecabedrijven vindt u een letter. Al deze letters sa men vormen een naam of woord. Om u een beetje op weg te helpen krijgt u de volgende aanwijzing: De Tilburgse Koerier Postbus 10001 5000 JA Tilburg Hoofdmenu plus 1 frisdrank vanaf 25,- per persoon Kan ook afhalen T)e andeleije en Gasterij Peter en Biest Bistro “de Bedstee" Kerkstraat 45 5076 AT HAAREN TEL. 0411-62 38 50 Voor meer informatie over deze horeca-pagina en advertentie-mogelijkheden kunt u contact op nemen met Michaël Korthout: tel. 013-5368805 of 06-23164819. „Den Hemel" ZAAL - PETIT-RESTAURANT Turks specialiteiten restaurant Besterdring 1 Tel. 013-5821280 - Fax 013-5821281 Kerkstraat 24 - 5076 AW Haaren 0411-621373 Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend ONBEPERKT SPARE-RIBS met frites en knoflooksaus 19,50 p.p. Korte Hoefstraat 46 Tilburg Tel. 013 - 5423104 Minimaal 2 dagen van te voren bestellen Ruud en Marian Adriaens VOORGERECHTEN ‘TOMATENSOEP met tuinkruiden en room ‘VLEESPASTEITJE ‘CRABSOEP ‘GEROOKTE KIPFILET, lauw warm, op een frisse salade ‘IJSLANDSE garnalencocktail HOOFDGERECHTEN ‘ZONNEVIS met mosterd dillesaus ‘VIS VAN DE DAG met kreeftensaus ‘VARKENSHAASMEDAILLONS met champignonroomsaus ‘BIEFSTUK met pepersaus ‘KALKOENFILET met stroganoffsaus NAGERECHTEN ‘IJS met warme kersen en slagroom ‘IJSGEBAKJE •PARFAIT •IJSKOFFIE met baileys ‘IJS met warme chocoladesaus en slagroom F 39.75 P.P. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze vernieuwde vriendelijk geprijsde a la carte kaart. Reserveren gewenst Wegens succes de gehele zomer elke zondag vanaf 16.00 uur reservering gewenst in rd ie ar n. HOR’S D’OEUVRES vanaf per persoon (min. afn. 2 persj J Naam: Marjo van der Poel 013-5054939-5046172 stsestraat 39 5084 HD Biest-Houtakker J Oplossing: o tomaat en paprika), Tavuk Kizartma (gegr kip met pepers en tomaten) en voor de e< liefhebber Iskembe corbasi (penssoep) komt bij menigeen de voorbije vakantie weer bovendrij- En wie nog nimmer in Turkije is geweest, bij Kalè alvast kennismaken met de culi naire rijkdom van dit land. Andere dagen ook mogelijk op afspraak. Voor groepen vanaf 20 personen. Wij blijven HET adres voor feesten en partijen, voor info en reservering Wij verzorgen voor u: Barbeque Koffietafels-Koud buffet-Warm/koud buffet Goirlesedijk 2A - 5081 HG Hilvarenbeek - Telefoon 013 - 5051321 ^ro- Adres: Postcode/woonplaats: J Telefoon: oriëntaalse tradities geaivtiuv uiaov uen kennismaking die de meesten van is bevallen. Echter in Midden Bra- naire vakantieherinneringen opha- Het interieur is uitnodigend en ruim van o t mee. De restaurants die koken vol- Toch biedt het restaurant ruimte aan maar ditionele Turkse keuken zijn wel tachtig gasten. Het is vooralsnog ook mogelijk ":At Kalè sinds de het restaurant te reserveren voor feesten en par- angstelling van veel tijen. en. Met Coban sala- Maandag is de wekelij Ifsge- Kalè. De overige dagen ki Pat- 24.00 uur terecht. Dan ;ine, Turkse gebruiken, de kt. Aan de Veldhovenring, op de hoek van de Bes terdring is sinds begin mei het Turkse speciali teitenrestaurant Kalè gevestigd. Steeds meer Nederlanders hebben de laatste ja- ren tijdens hun vakantie kennis gemaakt met de ven. rijke, op oriëntaalse tradities gestoelde Turkse kan i keuken. Eer1- hen prima is b bant je culinat len, valt niet r gens de tradk zeer schaars gezaaid. Vandaar dat K opening al op de warme belangstelli- 7- Nederlanders mag verheugen. Met Coban sai ta (Turkse herdersalade), Izmir Köfte (kalfsg hakt en aardappel met kruiden uit de oven), Pi lican Kebab (stukjes ossehaas, aubergir lijkse sluitingsdag van 1 kunt u er vanaf 16.00 tot in pas sluit, volgens goede s keuken. Landgoed De Landeleije herbergt de unieke combinatie van een Edelhertenfokkerij, een Gasterij en een Boerderijwinkel. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de pas geboren hertenkalfjes en in de Boerderijwinkel vindt u bijzondere delicatessen. In de Gasterij ontvangen wij groepen vanaf 10 personen. Voor informatie over rondleidingen en proeverijen belt u naar 0411-625211 of 06-20776709. U bent van harte welkom voor een leuk, lekker en leerzaam uitje op landgoed, gelegen aan de weg Helvoirt-Haaren, t.h.v. de afslag Esch-Boxtel. Helvoirtseweg 8 5076 PK Haaren Cl j borrelhapjes schaal, toonstuks slaatjes (min. afn. 10 shAs) 2 go H partyschotels v.a 40,00 schaal fruitsalade 30,00 K saladebuffet incl. stokbrood (min. afn. 20 pers.) 7,00 p.p. kombinatie koud/warm (min. afn. 20 pers.) v.a 16,00 p.p. heuvelring 220 5038 CL Tilbuig 'Tel. 013-5443088

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 2000 | | pagina 15