98
I
i
I
EO
3
c
f79,50
Oiympia
TpAKHUYS
3/Dfuiventtd^
\J4of
n
Os
9
ƒ67,50
etbuis
Kerstmenu
f89,50
@De Postelse Hoéve
XI
X?
XI
Berkel-Enschot
Berkel-Enschot
X
Bowling
Partycentrum Til
Spoorlaan 175a, 5038 CB Tilburg, tel. 013-54 24 380
Catering Ticaro
"1
UW CULINAIRE I
KERSTWENSEN WORDEN
WERKELIJKHEID BIJ DE
POSTELSE HOEVE!
Hetl&os Reserveer
uw kerstd
DE TILBURGSE KOERIER
Donderdag 19 november 1998 pagina 18
Tleldere kalfsbouillon met kruidenflensjes en reepjes kalfsoester
5-gangen Keuze-Kerstmenu
‘Kerstdessert H
Kerst
Heuvelring 37 Tilburg (013) 582 12 29
441
v.a. 19.00 uur
19.00 uur
19.00 uur
19.00 uur
i tjlk
^etfeduSo^'
i en gerookte zeeduivel
vinaigrette
x t s t a u r a sz
Riddershoeve, t Zwaantje I, Berkel-En schot
Bovenstaat
Kerstdag, bi
59
:42
013-5900808
013-4686942
013-5821229
013-4636335
013-5424380
013-5423473
013-5426982
013-5443088
013-5331239
013-5339115
0161-452353
013-5346029
013-5054504
013-5051433
013-5219526
013-5288856
013-5282314
0162-436115
013-5111385
14.30 uur
19.30 uur
v.a. 17.00 uur
v.a. 17.30 uur
Goirkestraat 59 - 5046 GD Tilburg
tel. 013-544 05 71 - fax 013-536 18 5
EEN héél apart
kerstdiner
19.00 uur
19.30 uur
v.a. 17.00 uur
v.a. 16.30 uur
IK BENT
ER OOK
Salade van Hollandse
waarbij t
Ons menu sturen
wij u graag even toe d
r WAT
IESTAURANT /HEBBEN'
ZE
NOU
WEER
Bredaseweg 441, TILBURG
informatie en bestellingen 013-4686942
f69,50 p.p.
Kindermenu
Meloen met kjp
7.00-24.00 uur
16.C
Far
19.00 uur
16.30 uur
19.00 uur
14.00 en 19.00 uur
15.00 en 19.00 uur
17.00-2.00 uur
Menu 2
Champignons
gevuld met mosselen
Dessertbuffet
Koffie met bonbon
7/7erst inSotbuisK
Riddershoeve
.//evstdinev /9-9S
66,50 p.p.
(Volop gratis parkeergelegenheid)
De Druiventros, Bosscheweg 11Berkel-Enschot (Tilburg)
Tel. 013-5339115
Aanvang vanaf 17.00 u.
RUSTIG A
GENIETEN .U?
iershoeve
Kerstmenu Grieks restaurant
'Twee tijderN
16.00 uur
^en 20.00 uur)
Trio van vis op een bedje van zwarte spaghetti
geserveerd met dille-saffraansaus
OF
Kalfslendebiefstuk geserveerd met truffeljus
OF
Hazerugfilet bedekt met een bospaddestoelensaus.
Reserveren is uiteraard noodzakelijk. Bel gerust voor meer informatie
of documentatie 013-4636335 en maak van uw Kerstfeest een
onvergefelijke culinaire gebeurtenis.
1 B RS II
Ontvangst 1
GLAS
‘Tomatensoep met kerststerretjes
(Hoofdgerecht, keuze uit:
kjpnuggets
varkensschnitzel
vissticks
hamburger
knakworstjes
Alles geserveerd met frites en appelmoes
Informeer ook naar ons leuk 3-gangenmenu
voor de kinderen d f23,50
Het is tijdens de kerstdagen bij ons
niet mogelijk om d la carte te dineren
A Voor reserveringen: Grieks Restaurant Olympia,
Heuvelring 220, Tilburg Td. 544 30 88
T2T72J lU ÜJ lU lü [2J ÜJ [21 L2TT2J rJl r-il t2J r-i| ÜJ ÜJ til [21 r-i| til üf
Ker&tmenu 1993
‘Een combinatie van div. visgereefitjes en een didesaus
“Een combinatie van div. vleesgerechtjes en een notendressing
le EN 2e KERSTDAG
GEOPEND VANAF 16.00 UUR
U bepaalt zelf hoe laat
uw Kerstdiner begint
De hoofgerechten worden geserveerd
met diverse garnituren
UJ ITGAANSCENTRUM
X
^THEIGALLERY
l^eótaurant
Mabré van eendenlever en patrijs
met gecaramelliseerde witlof en pistache brioche
Ossestaartbouillon met madera en merg onder duizendblad
Licht gerookte kabeljauw met krokant spek en truffel
Spoom van vossebessen en champagne
Pastilla van fazant met eigen jus
Hertenbiefstuk met bospaddestoelen en rode wijn saus
Speculaas-marsepeinparfait
met rhumtopf en kaneelstengels
Rijkelijk
ulde vissoep
Warm flensje gevuld met
chocolade waarbij een
bolletje vanille-ijs en een
toefje slagroom
Koffie of thee
restaurant ju
HOTEL RESTAURANT CONGRESCENTRUM
Dr. Deelenlaan 10 - Tilburg - Telefoon 013-4636335.
Kerst vieren in De Postelse Hoeve. In een ambiance die hóórt bij zulke dagen.
Telegraafstraat 1 5038 BL TILBURG
tel. 013-5427203 - fax 013-5438104
KERST-TRAITEUR MENU
Ook deze Kerst geeft Auberge du Bonheur
u weer de mogelijkheid een compleet
vier-gangen Kerstmenu te bestellen
voor bij u aan huis.
Wij sturen u graag alle informatie
betreffende de culinaire mogelijkheden
voor de Kerstdagen.
Tijdens le Kerstdag kunt u rekenen op een exquise 6-gangen-menu
a 107,50per couvert. Een bijpassend wijnarrangement
(uiteraard geheel vrijblijvend, want het blijft nog steeds uw feest)
bedraagt 42,50per persoon. Wij verwachten u om 17.30 uur voor
het aperitief, aanvang diner 18.00 uur.
Op 2e Kerstdag kunt u genieten van het Kerstbuffet
d 87,50per persoon. U wordt dan om 16.30 uur verwacht.
(alleen op le Kerstdag)
eüte- of een zeer verfijnd
Kerstbuffet (alleen
t, op 2e Kerstdag).
Wij laten het tijdens
v deze Kerst aan u over.
j Het is namelijk uw feest.
Dit jaar heeft de culinaire
brigade van De Postelse V,
Hoeve zich op al uw g
wensen voorbereid.
U heeft nu de keus
uit een voor-
treffelijk Kerstdiner sL J
m 171 iu m 1D m Irl Irl Ifl ru m Irl Irl IrJ frl frJ m Irl Irl Irl Irl frl frl Irl lël Irl Irl g|
Warm flensje gevuld met
chocolade waarbij een
bolletje vanille-ijs en een
toefje slagroom
Koffie of thee
AssiêtU'Van vis
Combinatie van heldere en gebonden kreeftensoep
Rolletje van parelhoender met^addenstoelen en dragonsaus
Verfrissende sorbet
Koteletje en medaillon van hert
Feestelijk dessert in kerststijl
Koffie met garnituur
Inclusief welkamstcocktailf 112,50 per persoon
Hilvarenbeek
Hilvarenbeek
Oisterwijk
oisterwijk
Oisterwijk
Oosterhout
udenhout
Hotel-café-restaurant
vergaderaccommodatie, kegelcentrum
KERSTMENU
Carpaccio van Ossehaas,
geserveerd met geitenkaas en spekjes
OF
se garnalen e
1 een kerrievii
OF
Duivenborst met perenbavarois door
een Cumberlanddressing
Assiêtte van vis
Combinatie van heldere en gebonden kreweftensoep
Koteletje en medaillon van hert
Feestelijk dessert in kerststijl
Koffie met garnituur
Inclusief welkamstcocktail f87,50 per persoon
Voor meer informatie:
tel (013) 533 12 39 of (013) 433 11 18
Varkenshaas met een saus van oesterzwammen en cognac
°f
‘Warme visterrine van zalm en tongfilet
met een saus van Kjesling engesmoorde venkel
3
3
I
I [0
pp/63,50
KERSTDINER
AUBERGE DU BONHEUR
Chefkok Rob Schollen heeft ook voor dit jaar
weer een sfeervol Kerstmenu samengesteld.
Dit uitgebreide Candlelight Kerstdiner met
muzikale omlijsting van pianist,
serveren wij in onze nieuwe Beeldenzaal.
Aanvang op eerste en tweede Kerstdag
om 19.30 uur.
Krachtige wildbouillon met een kwartel-eitje
OF
Heldere ossenstaartsoep waarin een vleugje Madeira
OF
Lichtgebonden preisoep gevuld met reepjes gerookte
zalm
Kerst-arrangement
Programma:
in de bowling met een
CHAMPAGNE:
1 uur BOWLEN
Diner:
Te beginnen met een
KIP-COCKTAIL
Daarna onbeperkt GOURMETTEN
of STEENGRILLEN
met een HEERLIJK IJSJE toe.
f70.00 p.p.
kinderen tot 12 jaar f35.00
Kerst vieren in de Oisterwijkse bossen!
Wij bieden u een 5-gangenmenu a ƒ75,-,
waarbij u de keuze heeft uit 4 voorgerechten,
3 soepen en 4 hoofdgerechten.
Wij serveren deze menu's op 1e Kerstdag om 14.00
en 19.00 uur en 2e Kerstdag vanaf 14.00 uur,
waarbij u verwelkomd wordt met een amuse,
waarna u zelf uw Kerstmenu kunt samenstellen.
Kindermenu ƒ30,-
Vraag vrijblijvend ons Kerstmenu aan.
HOTEL-RESTAURANT
OISTERWIJK
Rosepdreef 4
TEL 013-5282314, FAX 013-5282221
Wij verzorgen voor u uw
koude buffetten
warme buffetten
koude schotels
catering
Champignonsoep
Verfrissende
champagne-spoom
Gevarieerde schotel van
Kalfsvlees uit de oven in
vleesjus, Varkenshaas
bedekt met verschillende
kaassoorten en malse
Ossehaas in pepersaus
7.00-24.00 uur
i.00 en 20.00 uur 16.00 en 20.00 uur
imilielunch/diner Diner/diner dansant
19.00 uur
16.30 uur
18.00 uur
v.a. 14.00 uur
15.00 en 19.00 uur
11.00-2.00 uur
q
Ook wordt er op le en 2e Kerstdag ‘s middags een
Kerstdiner geserveerd, binnenkomst 13.30 uur.
Toetsenist zanger Roy de Windt zal evenals ‘s avonds
het diner muzikaal begeleiden.
Het diner ziet er dan als volgt uit:
Wilhelminapark 42 - 5041 EC Tilburg
013-5426982
Openingstijden: Elke dag van 17.00 -
22.00 uu,r. *s Maandags gesloten.
VRAAG OM MEER INFORMATIE
aEniElElS. MEL KERSTMIS <«.-
Uitgaanscentrum The Gallery
Naast onze a la carte kaart kunt u bij
ons genieten van een speciaal kerstmenu,
dat er als volgt uitziet:
Hertencarpaccio of 3 gebakken eendenboutjes
Kippenbouillon met reepjes gevulde flensjes
Verfrissende ijsdrank
Gevuld tongrolletje of gevulde tournedos
Verrassingsdessert
Gegarneerde koffie
Voor maar f 68,50
In ons Mexicaans restaurant serveren wij
een speciaal steengrill menu,
dat er als volgt uitziet:
Hors d'oeuvre
Steengrill met: bieflapjes, varkenshaas, reepjes
kalkoen en kuikenborst, saté, tartaartjes en
stukjes zalm. Champignons, paprika, uiringen,
diverse sausjes, fruit, stokbrood met
kruidenbot4er, frites, rauwkostsalades
Grand dessert
Verfrissende
champagne-spoom
Smakelijke combinatie
van een rolletje van schol
en zalm in saus uit de
oven, Zwaardvis aan een
spies van de grill en
gebakken Garnaal
Menu 1
Pannekoekje gevuld met
heerlijk gekruide stukjes
kipfilet
er 's avonds (aanvang 19.00 uur)
Carpaccio van hert op frisse salade
met mosterd/dragon-dressing en een hoedje
van gefrituurde knolselderij en courgette
OF
Terrine van diverse vissoorten met mieriksworteldressing
Getomatiseerde kalfsbouillon met quenelles
van maïskip en bieslook
Lasagne van schaal- en schelpdieren
met kreeften/basilicumsaus
Spoom van groene appels met calvados
Hazenrugfilet met een saus van rode port met veenbessen
OF
Kalfstoumedos met madeirasaus en geconfijte witlof
Grand dessert van diverse huisgemaakte specialiteiten
Koffie met diverse zoetigheden
ƒ95
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg 1
Tel. (013) 590 08 08 f LfTff
I Restaurant 't Hof
Lg Noordhoekring 59, TILBURG
Maafje eigen dessert hij ons in de keuken
f27,50p.p.
AT
Turnhoutsebaan 20 - 5051 DZ Goirle
Tel. 013-5346029 (Tilburg, richting Poppet)
Telegraafst
Heuvelring
Piusplein 5!
Heuvelring
Piusplein 74
Zevenheuvel
viseurlaan 2
Bredaseweg 441
Heuvelring 37
Dr. Deelenlaan 10
Spoorlaan 175a
Noordhoekring 55
Wilhelminapark^
Heuvelring 220
't Zwaantje 1
Bosscheweg 11
Rijksweg A58
Turnhoutsebaan 20
Vrijthof 26
vrijthof 27
Gemullenhoekenweg 15
Klompven 26
Rosepdreef4
Leysenhoek 6A
Oude Bosschebaan 1
Restai
Bistro u
ind. Rest
Bistro 1
Italiano Dc
oase Ee
Boerke
Auberge Du
The Callery
De Postelse Hoeve
Bowling Party Centrum
Restaurant 't Hof
Rest. De Roode Haan
Grieks Rest. Olympia
Eethuis Riddershoeve
De Druiventros
Wegrest. Motel Cilze
Het Bos
De Egelantier
Auberge Het Kookhuys
De Brasserij
Bos en ven
De Blauwe Kei
irodion
Bosch en Duin
turant 't Pakhuys
o d'n verket
est. Bali
i The Callery
no Da Paolo
Eetcafé
e Mutsaers
Bonheur
Dit alles geschiedt in een gezellige kerstsfeer en er wordt
at rekening gehouden met de kinderen.
Zo hebben wij natuurlijk ook kinderchampagne
yMpL partjes mandarijn overgoten met een heerlijke cocktailsaus.
Op 25 26 en 27 december uitsluitend deze arrangement
Reserveren is
noodzakelijk A
KERSTMIS 1998
Kerstdiner 's middags (aanvang 14,30 uur)
Carpaccio van hert op frisse salade
met mosterd/dragon-dressing en een hoedje
van gefrituurde knolselderij en courgette
OF
Terrine van diverse vissoorten met mieriksworteldressing
Getomatiseerde kalfsbouillon met quenelles
van maïskip en bieslook
Hazenrugfilet met een saus van rode port en veenbessen
OF
Kalfstoumedos met madeirasaus en geconfijte witlof
Grand dessert van diverse huisgemaakte specialiteiten
Koffie met diverse zoetigheden
ƒ65
1e Kerstdag
2e Kerstdag
v.a. 16.00 uur
v.a. 16.00 uur
;nw. 30
013-5427203
013-5421789
013-5436790
013-5821229
013-5424248
013-4684540
aatl
118
12.00 uur
17.00 uur