98 I i I EO 3 c f79,50 Oiympia TpAKHUYS 3/Dfuiventtd^ \J4of n Os 9 ƒ67,50 etbuis Kerstmenu f89,50 @De Postelse Hoéve XI X? XI Berkel-Enschot Berkel-Enschot X Bowling Partycentrum Til Spoorlaan 175a, 5038 CB Tilburg, tel. 013-54 24 380 Catering Ticaro "1 UW CULINAIRE I KERSTWENSEN WORDEN WERKELIJKHEID BIJ DE POSTELSE HOEVE! Hetl&os Reserveer uw kerstd DE TILBURGSE KOERIER Donderdag 19 november 1998 pagina 18 Tleldere kalfsbouillon met kruidenflensjes en reepjes kalfsoester 5-gangen Keuze-Kerstmenu ‘Kerstdessert H Kerst Heuvelring 37 Tilburg (013) 582 12 29 441 v.a. 19.00 uur 19.00 uur 19.00 uur 19.00 uur i tjlk ^etfeduSo^' i en gerookte zeeduivel vinaigrette x t s t a u r a sz Riddershoeve, t Zwaantje I, Berkel-En schot Bovenstaat Kerstdag, bi 59 :42 013-5900808 013-4686942 013-5821229 013-4636335 013-5424380 013-5423473 013-5426982 013-5443088 013-5331239 013-5339115 0161-452353 013-5346029 013-5054504 013-5051433 013-5219526 013-5288856 013-5282314 0162-436115 013-5111385 14.30 uur 19.30 uur v.a. 17.00 uur v.a. 17.30 uur Goirkestraat 59 - 5046 GD Tilburg tel. 013-544 05 71 - fax 013-536 18 5 EEN héél apart kerstdiner 19.00 uur 19.30 uur v.a. 17.00 uur v.a. 16.30 uur IK BENT ER OOK Salade van Hollandse waarbij t Ons menu sturen wij u graag even toe d r WAT IESTAURANT /HEBBEN' ZE NOU WEER Bredaseweg 441, TILBURG informatie en bestellingen 013-4686942 f69,50 p.p. Kindermenu Meloen met kjp 7.00-24.00 uur 16.C Far 19.00 uur 16.30 uur 19.00 uur 14.00 en 19.00 uur 15.00 en 19.00 uur 17.00-2.00 uur Menu 2 Champignons gevuld met mosselen Dessertbuffet Koffie met bonbon 7/7erst inSotbuisK Riddershoeve .//evstdinev /9-9S 66,50 p.p. (Volop gratis parkeergelegenheid) De Druiventros, Bosscheweg 11Berkel-Enschot (Tilburg) Tel. 013-5339115 Aanvang vanaf 17.00 u. RUSTIG A GENIETEN .U? iershoeve Kerstmenu Grieks restaurant 'Twee tijderN 16.00 uur ^en 20.00 uur) Trio van vis op een bedje van zwarte spaghetti geserveerd met dille-saffraansaus OF Kalfslendebiefstuk geserveerd met truffeljus OF Hazerugfilet bedekt met een bospaddestoelensaus. Reserveren is uiteraard noodzakelijk. Bel gerust voor meer informatie of documentatie 013-4636335 en maak van uw Kerstfeest een onvergefelijke culinaire gebeurtenis. 1 B RS II Ontvangst 1 GLAS ‘Tomatensoep met kerststerretjes (Hoofdgerecht, keuze uit: kjpnuggets varkensschnitzel vissticks hamburger knakworstjes Alles geserveerd met frites en appelmoes Informeer ook naar ons leuk 3-gangenmenu voor de kinderen d f23,50 Het is tijdens de kerstdagen bij ons niet mogelijk om d la carte te dineren A Voor reserveringen: Grieks Restaurant Olympia, Heuvelring 220, Tilburg Td. 544 30 88 T2T72J lU ÜJ lU lü [2J ÜJ [21 L2TT2J rJl r-il t2J r-i| ÜJ ÜJ til [21 r-i| til üf Ker&tmenu 1993 ‘Een combinatie van div. visgereefitjes en een didesaus “Een combinatie van div. vleesgerechtjes en een notendressing le EN 2e KERSTDAG GEOPEND VANAF 16.00 UUR U bepaalt zelf hoe laat uw Kerstdiner begint De hoofgerechten worden geserveerd met diverse garnituren UJ ITGAANSCENTRUM X ^THEIGALLERY l^eótaurant Mabré van eendenlever en patrijs met gecaramelliseerde witlof en pistache brioche Ossestaartbouillon met madera en merg onder duizendblad Licht gerookte kabeljauw met krokant spek en truffel Spoom van vossebessen en champagne Pastilla van fazant met eigen jus Hertenbiefstuk met bospaddestoelen en rode wijn saus Speculaas-marsepeinparfait met rhumtopf en kaneelstengels Rijkelijk ulde vissoep Warm flensje gevuld met chocolade waarbij een bolletje vanille-ijs en een toefje slagroom Koffie of thee restaurant ju HOTEL RESTAURANT CONGRESCENTRUM Dr. Deelenlaan 10 - Tilburg - Telefoon 013-4636335. Kerst vieren in De Postelse Hoeve. In een ambiance die hóórt bij zulke dagen. Telegraafstraat 1 5038 BL TILBURG tel. 013-5427203 - fax 013-5438104 KERST-TRAITEUR MENU Ook deze Kerst geeft Auberge du Bonheur u weer de mogelijkheid een compleet vier-gangen Kerstmenu te bestellen voor bij u aan huis. Wij sturen u graag alle informatie betreffende de culinaire mogelijkheden voor de Kerstdagen. Tijdens le Kerstdag kunt u rekenen op een exquise 6-gangen-menu a 107,50per couvert. Een bijpassend wijnarrangement (uiteraard geheel vrijblijvend, want het blijft nog steeds uw feest) bedraagt 42,50per persoon. Wij verwachten u om 17.30 uur voor het aperitief, aanvang diner 18.00 uur. Op 2e Kerstdag kunt u genieten van het Kerstbuffet d 87,50per persoon. U wordt dan om 16.30 uur verwacht. (alleen op le Kerstdag) eüte- of een zeer verfijnd Kerstbuffet (alleen t, op 2e Kerstdag). Wij laten het tijdens v deze Kerst aan u over. j Het is namelijk uw feest. Dit jaar heeft de culinaire brigade van De Postelse V, Hoeve zich op al uw g wensen voorbereid. U heeft nu de keus uit een voor- treffelijk Kerstdiner sL J m 171 iu m 1D m Irl Irl Ifl ru m Irl Irl IrJ frl frJ m Irl Irl Irl Irl frl frl Irl lël Irl Irl g| Warm flensje gevuld met chocolade waarbij een bolletje vanille-ijs en een toefje slagroom Koffie of thee AssiêtU'Van vis Combinatie van heldere en gebonden kreeftensoep Rolletje van parelhoender met^addenstoelen en dragonsaus Verfrissende sorbet Koteletje en medaillon van hert Feestelijk dessert in kerststijl Koffie met garnituur Inclusief welkamstcocktailf 112,50 per persoon Hilvarenbeek Hilvarenbeek Oisterwijk oisterwijk Oisterwijk Oosterhout udenhout Hotel-café-restaurant vergaderaccommodatie, kegelcentrum KERSTMENU Carpaccio van Ossehaas, geserveerd met geitenkaas en spekjes OF se garnalen e 1 een kerrievii OF Duivenborst met perenbavarois door een Cumberlanddressing Assiêtte van vis Combinatie van heldere en gebonden kreweftensoep Koteletje en medaillon van hert Feestelijk dessert in kerststijl Koffie met garnituur Inclusief welkamstcocktail f87,50 per persoon Voor meer informatie: tel (013) 533 12 39 of (013) 433 11 18 Varkenshaas met een saus van oesterzwammen en cognac °f ‘Warme visterrine van zalm en tongfilet met een saus van Kjesling engesmoorde venkel 3 3 I I [0 pp/63,50 KERSTDINER AUBERGE DU BONHEUR Chefkok Rob Schollen heeft ook voor dit jaar weer een sfeervol Kerstmenu samengesteld. Dit uitgebreide Candlelight Kerstdiner met muzikale omlijsting van pianist, serveren wij in onze nieuwe Beeldenzaal. Aanvang op eerste en tweede Kerstdag om 19.30 uur. Krachtige wildbouillon met een kwartel-eitje OF Heldere ossenstaartsoep waarin een vleugje Madeira OF Lichtgebonden preisoep gevuld met reepjes gerookte zalm Kerst-arrangement Programma: in de bowling met een CHAMPAGNE: 1 uur BOWLEN Diner: Te beginnen met een KIP-COCKTAIL Daarna onbeperkt GOURMETTEN of STEENGRILLEN met een HEERLIJK IJSJE toe. f70.00 p.p. kinderen tot 12 jaar f35.00 Kerst vieren in de Oisterwijkse bossen! Wij bieden u een 5-gangenmenu a ƒ75,-, waarbij u de keuze heeft uit 4 voorgerechten, 3 soepen en 4 hoofdgerechten. Wij serveren deze menu's op 1e Kerstdag om 14.00 en 19.00 uur en 2e Kerstdag vanaf 14.00 uur, waarbij u verwelkomd wordt met een amuse, waarna u zelf uw Kerstmenu kunt samenstellen. Kindermenu ƒ30,- Vraag vrijblijvend ons Kerstmenu aan. HOTEL-RESTAURANT OISTERWIJK Rosepdreef 4 TEL 013-5282314, FAX 013-5282221 Wij verzorgen voor u uw koude buffetten warme buffetten koude schotels catering Champignonsoep Verfrissende champagne-spoom Gevarieerde schotel van Kalfsvlees uit de oven in vleesjus, Varkenshaas bedekt met verschillende kaassoorten en malse Ossehaas in pepersaus 7.00-24.00 uur i.00 en 20.00 uur 16.00 en 20.00 uur imilielunch/diner Diner/diner dansant 19.00 uur 16.30 uur 18.00 uur v.a. 14.00 uur 15.00 en 19.00 uur 11.00-2.00 uur q Ook wordt er op le en 2e Kerstdag ‘s middags een Kerstdiner geserveerd, binnenkomst 13.30 uur. Toetsenist zanger Roy de Windt zal evenals ‘s avonds het diner muzikaal begeleiden. Het diner ziet er dan als volgt uit: Wilhelminapark 42 - 5041 EC Tilburg 013-5426982 Openingstijden: Elke dag van 17.00 - 22.00 uu,r. *s Maandags gesloten. VRAAG OM MEER INFORMATIE aEniElElS. MEL KERSTMIS <«.- Uitgaanscentrum The Gallery Naast onze a la carte kaart kunt u bij ons genieten van een speciaal kerstmenu, dat er als volgt uitziet: Hertencarpaccio of 3 gebakken eendenboutjes Kippenbouillon met reepjes gevulde flensjes Verfrissende ijsdrank Gevuld tongrolletje of gevulde tournedos Verrassingsdessert Gegarneerde koffie Voor maar f 68,50 In ons Mexicaans restaurant serveren wij een speciaal steengrill menu, dat er als volgt uitziet: Hors d'oeuvre Steengrill met: bieflapjes, varkenshaas, reepjes kalkoen en kuikenborst, saté, tartaartjes en stukjes zalm. Champignons, paprika, uiringen, diverse sausjes, fruit, stokbrood met kruidenbot4er, frites, rauwkostsalades Grand dessert Verfrissende champagne-spoom Smakelijke combinatie van een rolletje van schol en zalm in saus uit de oven, Zwaardvis aan een spies van de grill en gebakken Garnaal Menu 1 Pannekoekje gevuld met heerlijk gekruide stukjes kipfilet er 's avonds (aanvang 19.00 uur) Carpaccio van hert op frisse salade met mosterd/dragon-dressing en een hoedje van gefrituurde knolselderij en courgette OF Terrine van diverse vissoorten met mieriksworteldressing Getomatiseerde kalfsbouillon met quenelles van maïskip en bieslook Lasagne van schaal- en schelpdieren met kreeften/basilicumsaus Spoom van groene appels met calvados Hazenrugfilet met een saus van rode port met veenbessen OF Kalfstoumedos met madeirasaus en geconfijte witlof Grand dessert van diverse huisgemaakte specialiteiten Koffie met diverse zoetigheden ƒ95 Vijverlaan 2 5042 PZ Tilburg 1 Tel. (013) 590 08 08 f LfTff I Restaurant 't Hof Lg Noordhoekring 59, TILBURG Maafje eigen dessert hij ons in de keuken f27,50p.p. AT Turnhoutsebaan 20 - 5051 DZ Goirle Tel. 013-5346029 (Tilburg, richting Poppet) Telegraafst Heuvelring Piusplein 5! Heuvelring Piusplein 74 Zevenheuvel viseurlaan 2 Bredaseweg 441 Heuvelring 37 Dr. Deelenlaan 10 Spoorlaan 175a Noordhoekring 55 Wilhelminapark^ Heuvelring 220 't Zwaantje 1 Bosscheweg 11 Rijksweg A58 Turnhoutsebaan 20 Vrijthof 26 vrijthof 27 Gemullenhoekenweg 15 Klompven 26 Rosepdreef4 Leysenhoek 6A Oude Bosschebaan 1 Restai Bistro u ind. Rest Bistro 1 Italiano Dc oase Ee Boerke Auberge Du The Callery De Postelse Hoeve Bowling Party Centrum Restaurant 't Hof Rest. De Roode Haan Grieks Rest. Olympia Eethuis Riddershoeve De Druiventros Wegrest. Motel Cilze Het Bos De Egelantier Auberge Het Kookhuys De Brasserij Bos en ven De Blauwe Kei irodion Bosch en Duin turant 't Pakhuys o d'n verket est. Bali i The Callery no Da Paolo Eetcafé e Mutsaers Bonheur Dit alles geschiedt in een gezellige kerstsfeer en er wordt at rekening gehouden met de kinderen. Zo hebben wij natuurlijk ook kinderchampagne yMpL partjes mandarijn overgoten met een heerlijke cocktailsaus. Op 25 26 en 27 december uitsluitend deze arrangement Reserveren is noodzakelijk A KERSTMIS 1998 Kerstdiner 's middags (aanvang 14,30 uur) Carpaccio van hert op frisse salade met mosterd/dragon-dressing en een hoedje van gefrituurde knolselderij en courgette OF Terrine van diverse vissoorten met mieriksworteldressing Getomatiseerde kalfsbouillon met quenelles van maïskip en bieslook Hazenrugfilet met een saus van rode port en veenbessen OF Kalfstoumedos met madeirasaus en geconfijte witlof Grand dessert van diverse huisgemaakte specialiteiten Koffie met diverse zoetigheden ƒ65 1e Kerstdag 2e Kerstdag v.a. 16.00 uur v.a. 16.00 uur ;nw. 30 013-5427203 013-5421789 013-5436790 013-5821229 013-5424248 013-4684540 aatl 118 12.00 uur 17.00 uur

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1998 | | pagina 18