e 1 (Olïitiincinn i “ft i pflra™ &ctcafé Hetzes ■ft Su l Restaurant De Steenbakker Kaatsheuvel Kerstmis 1997 A Ie en 2e kerstdag geopend! - - -- -- - OPEN DAG ROB SWAGEMAKERS léDiüiventid^ Gemoedelijk en castvru... VOOR AL UW FEESTEN GROOT OF KLEIN KOUD BUFFET SERVICE 2000 Sfeervolle kerstdagen in Bistro "Alles Anders" en g|_ Eetcafé L'industrie B VOOR D^,K1 i feêstoageH 444444444444 Donderdag 6 november 1997 pagina 16 DE TILBURGSE KOERIER DE TILBURG! r Kerstdiner middag; aanvang 14.30 uur vier gangen KERSTMENU 45.00,- p.p. Bij bovenstaande gerechten worden assorti mini-broodjes en roomboter geleverd. P-P- prijs per couvert fl. 65,00 pp- met Deze diners zijn kant en klaar en dienen alleen door V warm gemaakt te worden. help prijs per couvert fl. 92,50 t-amuse (alleen 's middags) a 92,50 a 79,50 Graag tot ziens, Loek en Suzanne v.d. Weijst en medewerkers f 99,00 All-in Internet: www.heksenkethel.nl Huu t( RESTAURANT Iedere zondag Bourgondische** Familie kermis Informeer vrijblijvend naar ons kerstarrangement le Kerstdag geopend vanaf 16.00 uur 2e Kerstdag geopend vanaf 13.00 uur Horst 8 5171 RA Kaatsheuvel KERSTMENU v.a. f 59,50 KINDERMENU f 27,50 A LA CARTE Reserveer tij dij Telefoon 0416 - The Gallery Heuvelring 37 - 5038 CJ Tilburg l/aor een feastefyT'*' faw-st Let op: Alleen eerste kerstdag! Tweede kerstdag zijn wij gesloten. istraat 118 ■N Udenhout Voor reserveringen vanaf 11 uur, 7 dagen per week geopend Telefoonnummer013/5444177 Bistro "Alles Anders" en Eetcafé L'industrie, Heuvelring 120,5038 CL Tilburg en de culir 16.00-17.00 uur 19.30-20.00 uur Vijverlaan 2 5042 PZ Tilburg Tel: 013 590 08 08 Fax: 013 590 08 09 Kerstdiner avond; aanvang 18.30 uur aperitief en 19.00 diner Turnhoutsebaan 20 5051 DZGoirle Tel. 013-5346029 UITGAANSCENTRUM boerke MlJTSAERS RESTAURANT. PARTY- en CONGRESCENTRUM wildgarnituren Verrassend kerstdessert Wilhelminapark 42 5041 EC TILBURG tel. 013-5426982 ZONDAG 9 NOV. 14.00-18.30 UUR Bui alleen (ook‘savor Nin 504 tel. (I P< 50( W0NI MENU A Amuse-gueule Gerookte heilbot en Stellendamse garnalen met pesto en saffraansaus Heldere wildbouillon met tuinkers Kalfsentrecote met cantharellen Kerstdessert van verschillende soorten gebak, bavarois en ijs Koffie en bonbons VOOR KINDEREN HEBBEN WIJ EEN KINDERKERSTMENU A 39,50 MENU B Amuse-gueule Gerookte eendenborstfilet met verschillende slasoorten Heldere wildbouillon met tuinkers Zeeduivel met rivierkreeftjes en kreeftensaus Citroensorbet Gebraden konijnenrugfilet Kerstdessert van verschillende soorten gebak, bavarois en ijs Koffie en bonbons Tijdens de kerstdagen serveren wij een speciaal samengesteld keuzemenu d 49,50 bestaande uit: AMUSE lekker hartig hapje vooraf VOORGERECHT Salad Udang (garnalen) met verse mango met gefrituurde kipfilet) Techr dag< van( Won dagelij 09.00-12. uitgebreid met van diverse edele vissoorten in loempiadeeg met ig uw tafel - 27 25 52 Fax 0416-27 25 52 op werkdagen van 24 december a.s. De veelbesproken kwaliteiten van ‘De Druiventros' Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden, bel: Holland Hotel-restaurant “De Druiventros”, Bosscheweg 11, Berkel -Enschot/Tilburg, tel.: 013-5339115. Ruime (gratis) parkeergelegenheid HOHl-MSTAURAHT KECELCENTRUM ZALENACCOMMODAT1E SOEP Sop Tomat iJ(ossestaart) tdagen geopend baan/per uur. Hors d'oeu huzarensal; garni, rode mosselen, t met asperges, paté, kip-kerrie tel. (013) 511 18 62 fax (013) 511 26 68 Aanvangstijden: 1ste en 2de Kerstdag: Middag Avond Restaurant Juliana van Stolbergstraat 23 5038 AM Tilburg Informatie en reserveringen: 013 5434360 Kalfsbaas met een saus van rose pepertjes Dessert in kerstsfeer Koffie Iedere zaterdag Bourgondische** Heksenavond cursusaan Voor het plaatsei kondiging brenge karakters ƒ2.- (ei de betrokkene! n) daktie behoudt zie gebreide kopij in I dit nodig acht, ko kunt uw cursus-k ofnaaronstoezen wanneer u uw aa wilt zien! U kunt i tant afrekenen. Ii wenst, dient u o door te geven. Cl dienen uiterlijk v om 12.00 uur inoi SOEPEN Zuidfranse vissoep Romige mosterdsoep met spekjes en croutons Slim! 5071 El U bent van harte welkom in het sfeervolle restaurant met haar uitstekende keuken. Beide Kerstdagen geopend. Kerstmenu om 16.00 èn 20.00 u. Gourmet en Barbeque om 18.00 u. ^^Kerstprogramma 1997 Kerstmenu. 5 overheerlijke gangen naar keuze f 62,50 p p Kindermenu, ijsje met verrassing toe!.--J 25,00 p p Vegetarisch 5 gangen menu49,50 p p •Gourmet of Barbeque (vlees en vis)J 49,50 p p met voorgerecht en dessert (kind f25,00pp) De kegelbanen zijn beide Kerstc van 12.00-24.00 u.: 25,00 per t Op Het kantoc (ma t/m en var Opvrijdage f59,50 All-in (kinderen t/m 11 jaar f2,50 per jaar oud) Hors d'oeuvre I huzarensalade met: gevulde eieren, >rse garnalen, ham :ervelaat - augurk en P-P- 17 kunt dit kerstmenu telefonisch bestellen tot vrijdag 19 december a.s 09.00 uur tot 17.00 uur. Het kerstmenu kunt u afhalen op woensdag tussen 14.00 uur en 18.00 uur op het adres Oude Goirleseweg 167 te Tilburg. Welkomstcocktall met een kerst- Zalmcocktail overgoten met een romige cocktailsaus of Op Italiaanse wijze gemarineerde ossehaas met fijne pasta en truffeldressing Fluweelzachte kreeftensoep gevuld met het rijkdom van de zee of Heldere boswachterbouillon met alle winterse garnituren zre VI met: gevulde eieren, zalm, Hollandse selen, haring, paling, srges, cervelaat- srrie ananas, ham Meloenscbuitje gevuld met crab, hollandse garnalen, rose garnaaltjes en gerookte zalm Duivebouillon met knolselderij en bieslook Gepocheerde zeebaars met kreeftensaus Champagnespoom Hertebiefstukje met cantharellensaus rrc °f Meloenscbuitje gevuld met crab, hollandse garnalen, rose garnaaltjes en gerookte zalm Duivebouillon met knolselderij en bieslook Hertebiefstukje met cantharellensaus of Kalfsbaas met een saus van rose pepertjes Dessert in kerstsfeer Koffie NAGERECHTEN Bosvruchtenbombe met een crème de cassissaus Caramelbombe met een vanillesaus en perencompóte healing t Vrijdag 14novemb weer een heal ingmi de maand zijn er schikbaar op de Of kunt kennis maken healing, Reiki, hol voetreflexmassage. komen zondereen a 14.00 en 17,30 uur. zodra je aan de beui voor de huur van de lige bijdrage voor d< 19.30u. zal Ruth Ascended Masters! channelen. Zij zegt gen ervaren in de an van hun vragen. G mensies vloeien int tusenergie (onvoot vol-ledig aanwezig avond is ƒ20,-. De S straat 191, Tilburg; Middagarrangement Avondarrangement (zie 's avonds uitgebreid met) Speciaal klnder-kerstmenu39,50 p.p. talloon 'e mirlriarad V Bel voor info en reserveren (013) 511 18 62 Hors d'oeuvre VI huzarensalade n4 garni, gerookte i_.. garnalen, mosseler krab, ham met aspen augurk, paté, kip-kerri met meloen, gevulde komkommer en div. sausen THE GALLERY z Ke^st 1997 In onze Bistro serveren wij naast onze fl /fl COTte kaart een 5 gangen kerstdiner voor 49,50 Ook voor een SteengrillmenU kunt u bij ons terecht. Wij serveren een hors d'oeuvre, kopje soep en een uitgebreid vlees-assortiment en vis om te grillen met een dessertbuffet na, voor slechts 49,50 Dit diner serveren wij alleen in ons Mexicaanse restaurant. Reserveren mogelijk vanaf 16.00 uur. Tevens kindertarieven. min. afname 2 personen Bestellingen voor Kerstmis t/m 20/12 en voor Oud en Nieuw t/m 28/12 Humanitas, een voor maatschappen samenlevingsopbot zig met hulpverlenii lieservaringen. Vo< meer en deskundi; Daarom organiseert komsten rond het th bij verlies’. OHeel h met verlies: verlies van eigen identiteit lies door scheiding, zovoort. Wie helpet mensen in deze sit eenvoudig is. Om< schillende vormen vier avonden een d aangeboden wordei bijdebelevingsweri lijkheden. Ook zal e den aan eigen hout functioneren van de fensessies waarbij d trokken worden.De 11,18,25 novembe van 19.30 tot 22.00 den bij Prisma, Sp< De bijeenkomsten zich aanmelden doe te maken op giro 2! District Zuid in Brei langstelling wordt u tueerd. Inlichtinge I Zuid, tel. 076-56141 Sop Buntut fc Sop Jamur Payang (paddestoelen) HOOFDGERECHTEN Dada Bebek Cabe Hijau (tamme eendborstfilet) Babi Muda Goreng Belado (speenvarkenfilet) Ikon Sebelah Bumbu Bali (tongfilet) Naar keuze witte rijst, nasi goreng of bami goreng, alles rijkelijk gegarneerd. FEESTELIJK KERSTDESSERT bestaande uit ijs, vruchten en slagroom. Wij verwachten u le en 2e Kerstdag: 's middags om 14.00 en 17.00 uur, 's avonds om 20.00 uur Gaarne vooraf telefonisch reserveren. Afhalen is ook mogelijk op bestelling. VOORGERECHTEN Terrine van crab ontwikkeld met gerookte zalm Terrine van geconfijt gevogelte met een zuurkoolsalade Ayam Potong Goreng (salade i.~. o_, Cocktail van n met port Knip uit en bewaar Wij zijn tweede kerstdag geopend vanaf 16.00 uur voor diner vanaf 18.00 uur f Wij serveren dan uitsluitend 1 speciale kerstmenu 's. RESERVEREN N O O D Z A K E L I J K -t f Paleisring 23 J t elfde gebod °Urgondisch thema restaufa Iedere vrijdag Teutonias** Middeleeuws Heksenbal f 79,50 All-in '’evulde eieren, uandse garnalen, absticks, ham Jaat-augurk, HOTEL CAFE RESTAURANT BRUILOFTEN» PARTIJEN ZAKENLUNCHES «BARBECUEBEDRIJFSFEESTEN Raadhuisstraat 1 «5131 AK Alphen Tel. 013-5081344 kerstmenu 1997 Galantine van gevogelte en ganzelever op salade van appel en spekjes omringd door trujjeldressing Bouillon op drie manieren geserveerd met huisgemaakt briochebrood Mousseline vun grietbol in waterzooi met garnaaltjes Verfrissend ijsdrankje met mango en citroen Combinatie van hertfilet en haastoumedos op gestoomde zuurkool met zachte portsaus Runderhaas wellington op bospaddestoelen ma wintergroenten en honing ihijntsaus Warm appeltaartje op spiegeltje van vanillesaus ma rode vruchten Per couvert 99,50 Wijnarrangement beslaande uit vier door ons geseleaeade wijnen. Per couvert 28,50 Op beide kerstdagen zijn wij zowel 's middags als 's avonds geopend. Graag tot ziens, toch en Suzanne v.d. Weijst en medewerkers 's avonds i Builtje van di een geurige tulnkruidensaus of Ragoüt van hazepeper onder een hoedje van bladerdeeg Verfrissende pauzedrank van sinaasappel champagne granité Rosé gebraden waaier van kalf stilet met een saus van zoetzure basilicum of 0 Fazantfilet traditioneel bereid met passende rt K p iwilclnarniti iran 59,50 p.p. 79,50 p.p. huzarensalade me I garni, zalm, Noors I met asperges, eer cocktailsaus HOOFDGERECHTEN Kalkoengeschnettzeltes, pommes dauphine, groenteratatouille en een schorseneertaartje Reegoulash, pommes dauphine, terrine van rode kool, gebakken witlof met honing en stoofpeertjes met preiselberen Winkelcentrum "Heyhoef" Heyhoefpromenade 55 5043 RA Tilburg Telefoon (013)5712121 Telefax (013)5712127 HET TEAM VAN MELATIDUA WENST U PRETTIGE FEESTDAGEN Hors d'oeuvre II I huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, Noorse garnalen, en cocktailsaus p.p. I Hors d'oeuvre III I huzarensalade met: gevulde eieren, garni, zalm, krabsticks, Noorse garnalen, mosselen, haring, ham met I asperges, cervelaat-augurk, paté en div. sausen p.p. Hors d'oeuvre IV huzarensalade met: gevulde eieren, I garni, zalm, krabstick, Noorse I garnalen, mosselen, haring, I krabsalade, ham met asperges, cervelaat-augurk, paté, ham-prei I salade en div. sausen p.p. 4» <J&rstfeest in Oisterwijk 4- 4^. Vier Kerstmis en Sylvester in onze romantische hotels 4^ l.andgoed De Rosep of Mansion Hotel Bos Ven. <4^- Lid van Chateaux et Residences Gastronomiques. - K Geniet van de prachtige entourage en de culinaire jb kookkunst van onze brigades. Vraag onze gratis Kerst- en Sylvester brochure. A OirKbotsebaan 15 -Oisterwijk Klompven 26 - Oisterwijk A Tel. 013 - 528 88 25 Tel 013 - 528 88 56 suvre V alade met: geve a zalm. Holland haring, krat "•“s, cervela ie ananas en div. sausen liner 1997 jambon "De Chevreuil* avec me Cocktail "De Cravatta»* Garnalen cocktail Medaillons ’De Chevreuil" aux cerises Escalopes de veau la Financiére* aux girol Restaurant, Rekreatle- en Partycentrum lie Finnnciën' 51 75 BC LOON OP ZAND Telefoon (041 ó)3ó 1 386

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1997 | | pagina 16