e
1
(Olïitiincinn
i “ft i
pflra™
&ctcafé
Hetzes
■ft
Su l
Restaurant
De Steenbakker
Kaatsheuvel
Kerstmis 1997
A
Ie en 2e kerstdag
geopend!
- - -- -- -
OPEN
DAG
ROB SWAGEMAKERS
léDiüiventid^
Gemoedelijk en castvru...
VOOR AL UW FEESTEN GROOT OF KLEIN
KOUD BUFFET SERVICE 2000
Sfeervolle kerstdagen in
Bistro "Alles Anders" en
g|_ Eetcafé L'industrie
B VOOR D^,K1 i
feêstoageH
444444444444
Donderdag 6 november 1997 pagina 16
DE TILBURGSE KOERIER
DE TILBURG!
r
Kerstdiner middag; aanvang 14.30 uur
vier gangen KERSTMENU 45.00,- p.p.
Bij bovenstaande gerechten worden assorti mini-broodjes en roomboter geleverd.
P-P-
prijs per couvert fl. 65,00
pp-
met
Deze diners zijn kant en klaar en dienen alleen door V warm gemaakt te worden.
help
prijs per couvert fl. 92,50
t-amuse
(alleen 's middags)
a 92,50
a 79,50
Graag tot ziens, Loek en Suzanne v.d. Weijst en medewerkers
f 99,00 All-in
Internet: www.heksenkethel.nl
Huu
t(
RESTAURANT
Iedere zondag
Bourgondische**
Familie kermis
Informeer vrijblijvend naar
ons kerstarrangement
le Kerstdag geopend vanaf 16.00 uur
2e Kerstdag geopend vanaf 13.00 uur
Horst 8
5171 RA Kaatsheuvel
KERSTMENU v.a. f 59,50
KINDERMENU f 27,50
A LA CARTE
Reserveer tij dij
Telefoon 0416 -
The Gallery
Heuvelring 37 - 5038 CJ Tilburg
l/aor een feastefyT'*' faw-st
Let op:
Alleen eerste kerstdag!
Tweede kerstdag zijn
wij gesloten.
istraat 118
■N Udenhout
Voor reserveringen
vanaf 11 uur, 7 dagen per week geopend
Telefoonnummer013/5444177
Bistro "Alles Anders" en Eetcafé L'industrie,
Heuvelring 120,5038 CL Tilburg
en de culir
16.00-17.00 uur
19.30-20.00 uur
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg
Tel: 013 590 08 08
Fax: 013 590 08 09
Kerstdiner avond; aanvang 18.30 uur aperitief
en 19.00 diner
Turnhoutsebaan 20
5051 DZGoirle
Tel. 013-5346029
UITGAANSCENTRUM
boerke MlJTSAERS
RESTAURANT. PARTY- en CONGRESCENTRUM
wildgarnituren
Verrassend kerstdessert
Wilhelminapark 42
5041 EC TILBURG
tel. 013-5426982
ZONDAG 9 NOV.
14.00-18.30 UUR
Bui
alleen
(ook‘savor
Nin
504
tel. (I
P<
50(
W0NI
MENU A
Amuse-gueule
Gerookte heilbot en Stellendamse
garnalen met pesto en saffraansaus
Heldere wildbouillon met tuinkers
Kalfsentrecote met cantharellen
Kerstdessert van verschillende
soorten gebak, bavarois en ijs
Koffie en bonbons
VOOR KINDEREN HEBBEN WIJ EEN
KINDERKERSTMENU A 39,50
MENU B
Amuse-gueule
Gerookte eendenborstfilet met
verschillende slasoorten
Heldere wildbouillon met tuinkers
Zeeduivel met rivierkreeftjes en
kreeftensaus
Citroensorbet
Gebraden konijnenrugfilet
Kerstdessert van verschillende
soorten gebak, bavarois en ijs
Koffie en bonbons
Tijdens de kerstdagen serveren wij een speciaal samengesteld keuzemenu
d 49,50 bestaande uit:
AMUSE
lekker hartig hapje vooraf
VOORGERECHT
Salad Udang (garnalen) met verse mango
met gefrituurde kipfilet)
Techr
dag<
van(
Won
dagelij
09.00-12.
uitgebreid met
van diverse edele vissoorten in loempiadeeg met
ig uw tafel
- 27 25 52
Fax 0416-27 25 52
op werkdagen van
24 december a.s.
De veelbesproken kwaliteiten van ‘De Druiventros'
Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden, bel:
Holland Hotel-restaurant “De Druiventros”,
Bosscheweg 11, Berkel -Enschot/Tilburg, tel.: 013-5339115.
Ruime (gratis) parkeergelegenheid
HOHl-MSTAURAHT KECELCENTRUM ZALENACCOMMODAT1E
SOEP
Sop Tomat
iJ(ossestaart)
tdagen geopend
baan/per uur.
Hors d'oeu
huzarensal;
garni, rode
mosselen, t
met asperges,
paté, kip-kerrie
tel. (013) 511 18 62
fax (013) 511 26 68
Aanvangstijden: 1ste en 2de Kerstdag: Middag
Avond
Restaurant
Juliana van Stolbergstraat 23 5038 AM Tilburg
Informatie en reserveringen: 013 5434360
Kalfsbaas met een saus van rose pepertjes
Dessert in kerstsfeer
Koffie
Iedere zaterdag
Bourgondische**
Heksenavond
cursusaan
Voor het plaatsei
kondiging brenge
karakters ƒ2.- (ei
de betrokkene! n)
daktie behoudt zie
gebreide kopij in I
dit nodig acht, ko
kunt uw cursus-k
ofnaaronstoezen
wanneer u uw aa
wilt zien! U kunt i
tant afrekenen. Ii
wenst, dient u o
door te geven. Cl
dienen uiterlijk v
om 12.00 uur inoi
SOEPEN
Zuidfranse vissoep
Romige mosterdsoep met spekjes en croutons
Slim!
5071 El
U bent van harte welkom in het sfeervolle restaurant met haar
uitstekende keuken. Beide Kerstdagen geopend. Kerstmenu om
16.00 èn 20.00 u. Gourmet en Barbeque om 18.00 u.
^^Kerstprogramma 1997
Kerstmenu. 5 overheerlijke gangen naar keuze f 62,50 p p
Kindermenu, ijsje met verrassing toe!.--J 25,00 p p
Vegetarisch 5 gangen menu49,50 p p
•Gourmet of Barbeque (vlees en vis)J 49,50 p p
met voorgerecht en dessert (kind f25,00pp)
De kegelbanen zijn beide Kerstc
van 12.00-24.00 u.: 25,00 per t
Op
Het kantoc
(ma t/m
en var
Opvrijdage
f59,50 All-in
(kinderen t/m 11 jaar
f2,50 per jaar oud)
Hors d'oeuvre I
huzarensalade met: gevulde eieren,
>rse garnalen, ham
:ervelaat - augurk en
P-P-
17 kunt dit kerstmenu telefonisch bestellen tot vrijdag 19 december a.s
09.00 uur tot 17.00 uur. Het kerstmenu kunt u afhalen op woensdag
tussen 14.00 uur en 18.00 uur op het adres
Oude Goirleseweg 167 te Tilburg.
Welkomstcocktall met een kerst-
Zalmcocktail overgoten met een romige
cocktailsaus of
Op Italiaanse wijze gemarineerde ossehaas met fijne
pasta en truffeldressing
Fluweelzachte kreeftensoep gevuld met het rijkdom van
de zee of
Heldere boswachterbouillon met alle winterse garnituren
zre VI
met: gevulde eieren,
zalm, Hollandse
selen, haring, paling,
srges, cervelaat-
srrie ananas, ham
Meloenscbuitje gevuld met crab, hollandse garnalen,
rose garnaaltjes en gerookte zalm
Duivebouillon met knolselderij en bieslook
Gepocheerde zeebaars met kreeftensaus
Champagnespoom
Hertebiefstukje met cantharellensaus
rrc °f
Meloenscbuitje gevuld met crab, hollandse garnalen,
rose garnaaltjes en gerookte zalm
Duivebouillon met knolselderij en bieslook
Hertebiefstukje met cantharellensaus
of
Kalfsbaas met een saus van rose pepertjes
Dessert in kerstsfeer
Koffie
NAGERECHTEN
Bosvruchtenbombe met een crème de cassissaus
Caramelbombe met een vanillesaus en perencompóte
healing t
Vrijdag 14novemb
weer een heal ingmi
de maand zijn er
schikbaar op de Of
kunt kennis maken
healing, Reiki, hol
voetreflexmassage.
komen zondereen a
14.00 en 17,30 uur.
zodra je aan de beui
voor de huur van de
lige bijdrage voor d<
19.30u. zal Ruth
Ascended Masters!
channelen. Zij zegt
gen ervaren in de an
van hun vragen. G
mensies vloeien int
tusenergie (onvoot
vol-ledig aanwezig
avond is ƒ20,-. De S
straat 191, Tilburg;
Middagarrangement
Avondarrangement
(zie 's avonds uitgebreid met)
Speciaal klnder-kerstmenu39,50 p.p.
talloon 'e mirlriarad
V Bel voor info en reserveren (013) 511 18 62
Hors d'oeuvre VI
huzarensalade n4
garni, gerookte i_..
garnalen, mosseler
krab, ham met aspen
augurk, paté, kip-kerri
met meloen, gevulde
komkommer en div. sausen
THE GALLERY
z
Ke^st 1997
In onze Bistro serveren wij naast onze fl /fl COTte
kaart een 5 gangen kerstdiner voor 49,50
Ook voor een SteengrillmenU kunt u bij ons terecht.
Wij serveren een hors d'oeuvre, kopje soep en een
uitgebreid vlees-assortiment en vis om te grillen met een
dessertbuffet na, voor slechts 49,50
Dit diner serveren wij alleen in ons Mexicaanse restaurant.
Reserveren mogelijk vanaf 16.00 uur.
Tevens kindertarieven.
min. afname 2 personen
Bestellingen voor Kerstmis t/m 20/12
en voor Oud en Nieuw t/m 28/12
Humanitas, een
voor maatschappen
samenlevingsopbot
zig met hulpverlenii
lieservaringen. Vo<
meer en deskundi;
Daarom organiseert
komsten rond het th
bij verlies’. OHeel h
met verlies: verlies
van eigen identiteit
lies door scheiding,
zovoort. Wie helpet
mensen in deze sit
eenvoudig is. Om<
schillende vormen
vier avonden een d
aangeboden wordei
bijdebelevingsweri
lijkheden. Ook zal e
den aan eigen hout
functioneren van de
fensessies waarbij d
trokken worden.De
11,18,25 novembe
van 19.30 tot 22.00
den bij Prisma, Sp<
De bijeenkomsten
zich aanmelden doe
te maken op giro 2!
District Zuid in Brei
langstelling wordt u
tueerd. Inlichtinge
I Zuid, tel. 076-56141
Sop Buntut fc
Sop Jamur Payang (paddestoelen)
HOOFDGERECHTEN
Dada Bebek Cabe Hijau (tamme eendborstfilet)
Babi Muda Goreng Belado (speenvarkenfilet)
Ikon Sebelah Bumbu Bali (tongfilet)
Naar keuze witte rijst, nasi goreng of bami goreng, alles rijkelijk gegarneerd.
FEESTELIJK KERSTDESSERT
bestaande uit ijs, vruchten en slagroom.
Wij verwachten u le en 2e Kerstdag:
's middags om 14.00 en 17.00 uur, 's avonds om 20.00 uur
Gaarne vooraf telefonisch reserveren.
Afhalen is ook mogelijk op bestelling.
VOORGERECHTEN
Terrine van crab ontwikkeld met gerookte zalm
Terrine van geconfijt gevogelte met een zuurkoolsalade
Ayam Potong Goreng (salade i.~. o_,
Cocktail van n met port
Knip uit en bewaar
Wij zijn tweede kerstdag
geopend vanaf 16.00 uur
voor diner vanaf 18.00 uur
f Wij serveren dan uitsluitend
1 speciale kerstmenu 's.
RESERVEREN N O O D Z A K E L I J K
-t f Paleisring 23
J t elfde gebod
°Urgondisch thema restaufa
Iedere vrijdag
Teutonias**
Middeleeuws
Heksenbal
f 79,50 All-in
'’evulde eieren,
uandse garnalen,
absticks, ham
Jaat-augurk,
HOTEL CAFE RESTAURANT
BRUILOFTEN» PARTIJEN ZAKENLUNCHES «BARBECUEBEDRIJFSFEESTEN
Raadhuisstraat 1 «5131 AK Alphen Tel. 013-5081344
kerstmenu 1997
Galantine van gevogelte en ganzelever op salade van appel en spekjes
omringd door trujjeldressing
Bouillon op drie manieren geserveerd met huisgemaakt briochebrood
Mousseline vun grietbol in waterzooi met garnaaltjes
Verfrissend ijsdrankje met mango en citroen
Combinatie van hertfilet en haastoumedos op gestoomde zuurkool
met zachte portsaus
Runderhaas wellington op bospaddestoelen ma wintergroenten en honing ihijntsaus
Warm appeltaartje op spiegeltje van vanillesaus ma rode vruchten
Per couvert 99,50
Wijnarrangement beslaande uit vier door ons geseleaeade wijnen.
Per couvert 28,50
Op beide kerstdagen zijn wij zowel 's middags als 's avonds geopend.
Graag tot ziens, toch en Suzanne v.d. Weijst en medewerkers
's avonds i
Builtje van di
een geurige
tulnkruidensaus of
Ragoüt van hazepeper onder een hoedje
van bladerdeeg
Verfrissende pauzedrank van sinaasappel champagne
granité
Rosé gebraden waaier van kalf stilet met een saus van
zoetzure basilicum of 0
Fazantfilet traditioneel bereid met passende rt K p
iwilclnarniti iran
59,50 p.p.
79,50 p.p.
huzarensalade me
I garni, zalm, Noors
I met asperges, eer
cocktailsaus
HOOFDGERECHTEN
Kalkoengeschnettzeltes, pommes dauphine, groenteratatouille en een schorseneertaartje
Reegoulash, pommes dauphine, terrine van rode kool, gebakken witlof met honing en
stoofpeertjes met preiselberen
Winkelcentrum "Heyhoef"
Heyhoefpromenade 55
5043 RA Tilburg
Telefoon (013)5712121
Telefax (013)5712127
HET TEAM VAN MELATIDUA WENST U PRETTIGE FEESTDAGEN
Hors d'oeuvre II
I huzarensalade met: gevulde eieren,
garni, zalm, Noorse garnalen,
en cocktailsaus p.p.
I Hors d'oeuvre III
I huzarensalade met: gevulde eieren,
garni, zalm, krabsticks, Noorse
garnalen, mosselen, haring, ham met
I asperges, cervelaat-augurk, paté en
div. sausen p.p.
Hors d'oeuvre IV
huzarensalade met: gevulde eieren,
I garni, zalm, krabstick, Noorse
I garnalen, mosselen, haring,
I krabsalade, ham met asperges,
cervelaat-augurk, paté, ham-prei
I salade en div. sausen p.p.
4» <J&rstfeest in Oisterwijk 4-
4^. Vier Kerstmis en Sylvester in onze romantische hotels 4^
l.andgoed De Rosep of Mansion Hotel Bos Ven.
<4^- Lid van Chateaux et Residences Gastronomiques. -
K Geniet van de prachtige entourage en de culinaire jb
kookkunst van onze brigades.
Vraag onze gratis Kerst- en Sylvester brochure.
A OirKbotsebaan 15 -Oisterwijk Klompven 26 - Oisterwijk A
Tel. 013 - 528 88 25 Tel 013 - 528 88 56
suvre V
alade met: geve
a zalm. Holland
haring, krat
"•“s, cervela
ie
ananas en div. sausen
liner 1997
jambon "De Chevreuil* avec me
Cocktail "De Cravatta»*
Garnalen cocktail
Medaillons ’De Chevreuil" aux cerises
Escalopes de veau la Financiére* aux girol
Restaurant, Rekreatle- en Partycentrum
lie Finnnciën'
51 75 BC LOON OP ZAND
Telefoon (041 ó)3ó 1 386