ucert ’n nieuwe manier van winkelen. OH 3.60 99 99 1.25 1.35 1.50 !T^8.95 5.- 1.98 Jan Heijnsstraat 10, Tilburg. basis van fijne zalmsalade, met zalm, tomaat en 100% roomboter. Greenfields rosbief, per 100 gram Schouderkari per kilo Kenia koffie, per 250 gram Thee assam harmutty, Pistolets, 100 gram, Appelthee met stukjes appel, per 100 gram L50 Mangothee met bloemen, per 100 gram 475 Sinaasappel QjVl vers geperst +J DE TILBURGSE KOERIER en bezoekje, kunnen deze oer de drempel helpen. Salad-bar: Zelf sameni, per 100 gram In onze salad ’en maar liefst 22 vers en salades voor het opsi i.En welke u ook kiest, co» m mag natuurlijk ooi i|ft één prijs per ons. wit of bruin, 3 stuks Koekjes, 100% roomboter. 4 soorten, I VIVI per 250 gram 2,49 Xa^Z^Z Slagroom feesttaart, MP W 1 f1 I 4 Bij aankoop van 500 gram koffie - uit onze koffie- of thee- hoek - een fraai gedecoreerde koffiebewaarbus voor slechts f 1- (zolang de voorraad strekt) Quatamala koffie, /I per 250 gram £1 V|*^ period gram 475 3.50 demonstratie-eiland. Vlaamse stoofragoüt. A Rundvlees met kersenbier, ui en rozijnen, I £.1VI per 100 gram L69 XrT^z Tagliatelle tricolore. *1 Lintmacaroni in champignon-wijnsaus, I I VI per 100 gram 179 X X ^z En wat dacht u van een heerlijk een-persoons zalmslaatje op Sumatraanse stoofschotel in pittige kokossaus, 1 per 100 gram 249 XaVZ^Z Als u precies wilt weten wat er nu eigenlijk in zo’n Sumatraanse stoof schotel gaat, moet u maar even onze chefkok op de vingers gaan kijken. Hij staat van donderdag tot en met zaterdag achter de pannen van ons 1 i ten met zaterdag? alleen bij Albert Hfjjn, Jan Heijnsstraat 10, Tilburg. Uit onze eigen bakkerij: Croissants, r"Z\ perstuk cu.oy I I f

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1988 | | pagina 13