’s Lands grootste kruidenier introduced ’n .99 1.99 2.99 2.50 1.29 1.99 I 8.99 u,1.59 2.99 S: r l i i i w v.Z/D Stegeman cervelaat extra, per 100 gram Makreelfilet, peper, naturel of paprika, perlOOgrami Parelhoen, per kilo Oesterzwam, per 150 gram Ananas, gratis geschild, per stuk Sinaasappel vers geperst I Aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag? alleen bij Albert Greenfields biefstuk, per 100 gram 349 Greenfields rosbief, per 100 gram Schouderkarl per kilo DE TILBURGSE KOERIER Als u nog twijfelt over en prijzen u misschien oer Salad-bar: Zelf sameni, per 100 gram In onze salad jen maar liefst 22 vers- en salades voor het ops( i.En welke u ook kiest, coi n mag natuurlijk ooi ifft één prijs per ons. Notre Dame des Veilles. Een stevige, volle rode wijn uit de Cötes du Rhone. Ideaal bij rode vleesgerechten en r— r— 's avonds met een stukje kaas 745 vbvv Chateau Saint-Pierre, Lussac Saint Emilion. Een rode, droge T kwaliteitswijn $39 Kalkoenfilet, per 100 gram Sperziebonen, I per 500 gram Gebakken bokking, P" 4 stuks r M Vb Gerookte Canadese zalmfilet, per 100gram Uit eigen grill: Gebraden kalfsgehakt, per 100 gram -1 1.79 I I I

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1988 | | pagina 12