1/
KI
praatje
Den Brouwer in Alphen
verwent zijn gasten
f
•uistne
\ormaa
i
O
FONS VAN DEN HOUT
vJlstrllt tCbij de owning" afgelopen
dinsdagmiddag alle aanwezigen een
smakelijk croissantje aan bij de thee.
De gemeente en het Koningin Juliana
Fonds ondersteunen financieel het
ontmoetingscentrum.
De tuinmeubelcollectie bij
Blokker staat klaar
f 500,-
ƒ2,25
7
Hulpmiddelen
bieden geen hulp
TEN
oilers
f900,-
O
GOVERT VAN NUNEN
f 1200,-
f 900,-
Hoge onderscheiding voor
Tilburgse kaasspecialist
Op het Koningsplein: ontmoetingsruimte
voor ouderen geopend
Shoarmazaken
in Tilburg
willen uniforme
sluitingstijden
keukenbladen
I
Tilburgse Doorbraak
wordt een feit
Donderdag 2 april 1987 - pagina 11
DE TILBURGSE KOERIER
ril 1987-pagina 10
0
Gulle Brabantse gastvrijheid en goed eten
(fffoer txt
of
HL
De heer F. van den Hout.
laken
I,
/elkom voor
ideeënbus
KAAS K DtUKATLSStN
Verse kaas met gember
besprenkelen met de likeur en vervol-
Proefprijs deze week
ATIS
per 100 gram
1
Stadhuisplein 325 (Katterug) - Tilburg - Tel. 422716
Bovenstaande recepten zijn steeds voor 4 personen.
Zie onze stand tijdens de expositie «Het versierde ei»
in het «Witte Kasteel» te Loon op Zand
op 3-4 en 5 april a.s.
BANKETBAKKERIJ
W. SCHOOT
BOUWSTOFFEN
a scept
van me-
lere heer-
Nati
kunt 1
Lekkere kaas voor jong en oud
koopt u het best bij Fons van den Hout
wij houden elke dag
paasshow.
Kom vrijblijvend kijken
U kunt nu reeds paaseieren bestellen
U weet wel: wij hebben de grootste sortering!!!
zoals
i,
U KENT TOCH ONZE BELGISCHE BONBONS?
Daar hebben wij ook de paaseitjes van
‘“ai
ir
s verbouwingsprijs
in
lands
kend-
rlichting en veel
felen
bijpassende stoelen.
is er
er ook
Royal
Ingrediënten:
1 flinke suikermelc
125 gr. suiker, 3 c
1 bl. wine
Cointreau
ngbeker pureren. Eiwit stijf
'e vriezer ca. 3 uur laten in-
Afgelopen dinsdagmiddag hebben
vertegen. J'
ken die a
BRABANTSE BOEREN KOMIJNEKAAS
zachte kruidige smaak
Deze week ter kennismaking 6,95 per halve kilo
En daarbij een lekker vers Frans stokbroodje voor 1,"
Boerenkaas met Frans brood: u proeft wel waarom.
En natuurlijk zijn ideeën we
andere aktiviteiten. De
hangt er niet voor niets.
r, het bekende hotel-res-
Raadhuisstraat 1 mid-
blijft zijn gaste
in stad en stre
De c
maande
u. tot 12.0C
u. Ouderer
de ontmoet,
dijkheden
tint en het
n nieuwe specialiteit,
üiteiSen keuken natuurlijk.
Wit kunststof
250 x 60 cm NU 110,-
VORSELAARS
uoe-het-zelf-centrum
Von Suppéstraat 35, Tilburg
Tel. 013-551933
Mevrouw Huijsmans van de Stichting Ouderen Centrum neemt de croissantjes in
ontvangst van de heer Pijnenburg van «La Croissanterie Fran^aise».
Het is lente en de tulpen komen weer uit de grond. Dat is de tijd dat Blokker zjjn er ;n j,et
weer klaarstaat met zijn collectie tuinmeubelen voor dit jaar. Bijzonder aan deze gekraste, geëts
collectie is dat de volkiinststof - tuinmeubelen de metalen buizenmeubelen van de gewerkte eiere
markt verdrongen hebben: veel kunststof tuinmeubelen dus. omringd door
Dat is niet vreemd want de voordelen van de kunststofmeubelen liegen er met volité, met fin
om. Kunststof is onderhoudsvrij, kent een lange levensduur, is kleurecht én weer- en daarnaast -L
bestendig. Nadelen zijn er nauwelijks of het moet zijn dat u kunststofmeubelen zo en k j ppen in c,
nu en dan even af moet soppen. Maar dat deed u met uw oude tuinstoelen en tafel
ook al.
Menu van de week: Tomatensoep Extra - Gevulde koolrolletjes
- Meloensorbet
loten 1
)tlH.00uur I
ollK.00uur
tot 21 00 UU
witlof.
1 Omdat
wonnen heeft van de meta^.,
na?mJ.n beien ziet men in de nieuwe collectie
>rgd. De modellen dan de gebruike-
dan ook g- gioi^e,- kunt u zichzelf daar
van overtuigen.
it kunststof het definitief ge- ken voor
heeft van de metalen tuinmeu- huisplein
wees er v
eerder dt
lente
eloen, 1 eiwit,
dl appelsap (pak),
gelatine, likeur (bijv.
of Persico), mousserende
tuinmeubelen aan het Stad-
en bij de Westermarkt. En
vroeg bij want de zon schijt
Jan u denkt: het is immers
Tafels zijn er in alle maten en vor
men en op het gebied van kussens is de
collectie ook beslist de moeite waard.
Vooral de zachtgekleurde tinten uit de
modewereld aangevuld met leuke fan-
tasiedessins maken luieren in de zon
tot de meest ontspannende bezigheid.
Combinaties zijn vanzelfsprekend
J ook met parasols, tafelkle-
voetenbankkussens.
Ingrediënten:
Voor de vulling: 500 gr. gehakt,
raan, 1 theel. kerrie, 1 teentje knoflook,
1 uitje, 75 gr. rozijnen, 1 groene
savooiekool, 50 gr. geraspte oude kaas,
25 gr. boter.
Voor de béchamelsaus: 25 gr. boter, -
25 gr. bloem, liter melk, peper,
zout, nootmuskaat, 1 eetl. kerrie.
NIEUW
Franse kaassalade
zachte groentemelange met heerlijke
Franse kaas.
Eén van onze 17 verse
eigengemaakte salades.
Lenteaanbieding:
3 ons halen
2 ons betalen
(dus 4,50 per 300 gram)
Tomatensoep Extra.
Als u eens wat minder tijd (of zin) hebt om uitgebreid tomatensoep te maken,
kunt u met dit recept toch aardig voor de dag komen. Ontvel de tomaten, ver
wijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verwarm de soep en
roer er de verse kruiden door en de crème fraiche (of zure room). Blokjes tomaat
en sherry erbij, aan de kook laten komen en opdienen met stokbrood.
Het belangrijkste van het wijndrin-
ken, is dat men lekker vindt wat men
drinkt. Mochten er problemen bij ’n
wijnkeuze zijn, vraag dan de sommelier
(of iemand anders uit de zwarte briga
de), of de slijter om advies. Zij weten
wat er op dat moment aanwezig is
er eventuele combinaties mc
gezellig lekker willen gaan eten, is het
Alphense restaurant een ideaal reis
doel.
Wanneer u deze maand bijvoorbeeld
een bezoek brengt aan Den Brouwer,
wil men er u graag laten genieten van
een visspecialiteit: gebakken hele zee»i
tong, naturel of op Picasso «-wijze be
reid. Deze allersmakelijkste vis wordt
opgediend, vergezeld van kleine ge
bakken aardappeltjes en diverse vet—
groenten. Vooraf heeft men u dan al
lereerst een hartig hapje geserveerd,
gevolgd door een geurige en krachtige ze»
groentenbouillon. Als aangename be- de
geleiding van de maaltijd kunt u bij
voorbeeld kiezen voor de uitstekende
huiswijn van Den Brouwer, maar op
uw verzoek zal gastheer Frans Krijnen
u graag een van de gerenommeerde
blijf- wijnen uit zijn welvoorziene kelder
:hap- voorzetten. U kunt de maaltijd beslui
ten met een kopje koffie en gebak of
met een exquise ijscoupe.
in 26 landen. Het is de eerste keer dat
een Nederlander deze onderscheiding
is verleend.
Zijn taak is onder meer van -
kennis over Franse kaas, in het 1
der van authentieke specialiteit^.,
Nederland verder te verbreiden en I
te zien, dat de kwaliteit van die p
dukten aan de hoogst mogelijke eis
voldoet of... gaat voldoen.
Verder bezoekt hij aspirant leden en
verbetert de contacten tussen de Fran
se- en Nederlandse specialisten
geeft hen onafhankelijk en object
«bijstand».
e' Met een feestelijk banket met - uiter
aard - een pracht plateau de fromage,
werd de bijeenkomst besloten.
Dit weekeinde zullen de zalen van
Het Witte Kasteel in Loon op Zand
worden omgetoverd tot een artistiek
paas-ambiance, waar honderden be
schilderde eieren uit binnen- en bui
tenland te bewonderen en te koop zijn.
Wie het Versierde Ei de afgelopen
jaren al eens bezocht heeft, zal het op
vallen dat dit jaar een uiterst selectieve
verzameling eieren te zien zal zijn. Als
extra attractie is er dit jaar een grote
verzameling eierdopjes tentoongesteld
die in antieke vitrines staan te prijken.
Naast «gewone» beschilderde eieren
;r in het Witte Kasteel gebatikte,
tste en zelfs geheel open
gewerkte eieren te zien. Voorts eieren,
omringd door een ragfijn net van fri-
volité, met fimo-klei bewerkte eieren
en daarnaast zullen de houten vogels
en kippen in country-style niet ontbre
ken, evenmin als een collectie ei-schil-
derijen en -prenten en chocolade-eie-
ren. Op de tentoonstelling worden te
vens demonstraties in het decoreren
van eieren gegeven. De openingstijden
van de tentoonstelling zijn: vrijdag 3/
4: van 17-21 u.; zaterdag van 10-18 u.;
zondag van 10-17 u.
Den Brouwer,
taurant aan de
den in Alphen, blijft zijn gasten ver
wennen. Alom, in stad en streek,
heel de provincie en zelfs over 's lar
grenzen heeft Den Brouwer bekend
heid gekregen door het «Konijn in 't
pannetje, op grootmoeders wijze». Een
voedzame en smakelijke maaltijd voor
een uitermate schappelijke prijs. Maar
dat de voortreffelijke keuken van Den
Brouwer veel meer heerlijkheden te
bieden heeft, weet nog niet iedereen.
Hotel-restaurant Den Brouwer heeft
in de ruim 11 jaren, dat Frans en José
Krijnen daar nu de scepter zwaaien,
een stevige reputatie van gastvrijheid
en service opgebouwd. Voor de dorps
gemeenschap van Alphen herbergt
Den Brouwer het grootste zalencen
trum van 5 zalen en zaaltjes, waarin al
les bijeen ruim 600 gasten tegelijk kun
nen feesten, vergaderen, repeteren of
musiceren. Er is bijvoorbeeld een zaal
met een echt toneel beschikbaar, ter
wijl een andere zaal over een professio
nele barbecue beschikt. Is Den Brou
wer voor veel Alphense verenigingen
het «eigen lokaal», ook steeds meer
mensen van (soms ver) buiten het dorp
weten Den Brouwer te vinden om er
een bruiloft, jubileum of studiedag te
situeren.
Behalve door de uitstekende accom
modatie en de voortreffelijke service
zal ook de weldadig landelijke omge
ving van het Alphense tot deze gestaag
stijgende populariteit bijdragen. Ook
de achterzalen zelf van Den Brouwer
grenzen direct aan de eigen fruitboom
gaard met welvoorziene moestuin vol
ongespoten groenten en de daarop
aansluitende vrije natuur.
Is den Brouwer een prima verbi'/
plaats voor uiteenlopende gezelschap
pen, ook voor het gezin op dagtocht of
voor mensen die zomaar op een avond
leven zo’n 30.000 mensen met een han
dicap. Ondanks dat er veel initiatieven
genomen worden, is er bijna nergens
een plek met de nodige voorzieningen
waar je als gehandicapte een pilsje
kunt drinken, gezellig kunt praten of
een kaartje kunt leggen. Cafés zijn niet
of nauwelijks aangepast», aldus de Til
burgse Doorbraak.
Het café/ontmoetingsruimte is ove
rigens nadrukkelijk ook toegankelijk
voor niet gehandicapten.
Feest
De opening vindt dus plaats aan
staande zaterdag, 4 april, om 18 uur.
De avond wordt verder gevuld met een
receptie van 18.30 u. tot 20.30 u. die
voor iedereen gehouden wordt en
daarna is er feest met muziek en een
veiling van diensten en goederen vol
gens een Amerikaans systeem.
Niet zonder leedvermaak wordt in
kringen van restaurateurs gesproken
over de klanten die hun wijnkeuze me
nen te kunnen bepalen aan de hand van
een jaargangentabel. Bij het bestuderen
van een wijnkaart wordt stiekem het
kaartje geraadpleegd wat niet moet en
wel kan. De wijnliefhebber laat zich de
wet voorschrijven en houdt er geen reke
ning mee dat in één en hetzelfde jaar en
in één wijnbouwgebied geslaagde en
minder geslaagde wijnen gemaakt kun
nen worden. Een tweede tabel waarop
vermeld staat welke wijn bij welk ge
recht gedronken dient te worden zorgt er
vervolgens voor dat men gastronomische
blunders kan slaan.
Ik ben van mening dat de gast moet
drinken waar hij zin in heeft. Als de
jaargangentabel u vertelt dat u bij kalfs
vlees ’n lichte Bourgogne moet drinken
maar u heeft zin in een «Ge-
würztraminer» of een rosé, dan drinkt u
gewoon waar u zin in heeft en u maakt
daarbij volgens mij, geen gastronomi
sche blunder.
Overigens zijn alle jaargangen
kaartjes verschillend. Neem bijvoorbeeld
het jaartal 1984. Als het kaartje van ’n
/an zijn producent uit de Bourgogne komt dan
t bijzon- zijn alle 84’ers van de Bordeaux slecht
;iten, in en van de Bourgogne goed. Komt het
n <”1 toe kaartje van een wijnhandelaar uit de
U.V pro- Bordeaux, dan... juist Ja!
eisen Een dezer dagen werd in het pro
gramma Wondere Wereld» van Chriet
Titulaer de wijncomputer gedemon
streerd Deze electronische adviseur be
en paalt voor u welke wijn bij een gerecht
:tief hoort. Wat een onzin. Bij een wijn zijn
tientallen wijnen geschikt! Na een druk
op de toets «schaaldieren» wordt de
naam Chateau Grillet leesbaar. Leuk,
maar zouden er drie restaurants in Ne
derland zijn die de wijn van de kleine
wijngaard van de Rhone in voorraad
hebben? Dat is niet helemaal zeker. Elk
jaar komen maar enkele duizenden fles
sen uit die wijngaard met een oppervlak
te van nog geen drie hectare. Chateau
Grillet is zeldzaam, dus duur en valt dan
tegen. Maar de wijncomputer stuurt de
gebruiker het bos in met de mededeling
dat hij een wijn moet bestellen die niet te
koop is. De wijncomputer faalt want ver-
-upc.. me[dt n.et dat er fientallen anderepas_
,nwoor igers van vij s oarmaza- sende fijnen zijn. Een wijnliefhebber
e.allemaal gevestigd zijn in Til- k honderden guldens besparen
burg tijdens het spreekuur van wethou- d andermPte ,a.
I der Dnessen aangedrongen op umfor- J
I me sluitingstijden voor alle shoarmaza-
ken in Tilburg.
I De volgende grillrooms stelden zich
I achter dit verzoek: Tel Aviv op de Heu-
I vel, Shalom in de Stationsstraat, Asya
I op het Piusplein, Sabur I aan de
I Noordhoekring en Sabur II in de Tele-
I graafstraat.
I De shoarmazaken tekenen protest
I aan tegen de regeling dat iedere shoar-
I mazaak die na 1984 van eigenaar ver-
anderd is, niet meer in aanmerking
komt voor een vergunning om een ex
tra uur in het weekend open te mogen
blijven. De onrechtvaardigheid van de
ze regel is volgens de vijf dat veel po
tentiële klanten niet bij hen komen
maar naar de zaken gaan die langer
open mogen zijn. De vijf vinden dat de
gemeente één lijn zou moeten trekken
J t alle shoarmazaken in Tilburg op
dat nodig is, bij de rechter le
>uder Driessen deed geen en-
legging behalve éénhij zal de - s’ x V
tuderen.
Feest
Uiteraard is de opening met feeste-
aarcj gegaan. Het
Ingrediënten:
1 Itr. blik tomatensoep, 1 eetl. gehakte
selderij, 1 eetl. gehakte peterselie,
1 eetl. gehakte bieslook, 1 borrelglas
sherry, 3 eetl. crème fraiche,
2 tomaten.
Tijdens een feestelijke jaarvergade
ring van maandag 23-3 jl. in Dijon, is
de Tilburger Fons van den Hout van
«Kaas en Delikatesen» aan het Stad
huisplein 325, een hoge Franse onder
scheiding te beurt gevallen.
In aanwezigheid van een 100-tal col
lega’s, waaronder uit Zwitserland, Bel
gië, Italië, Engeland en uiteraard
Frankrijk zelf, en het volledig bestuur
van het kaasmeestersgilde, mocht hij
van Prévot (voorzitter) vernemen, te
zijn aangesteld als «Procureur Syndic»
voor Nederland.
Procureur Syndic is de officiële be
naming voor representant/woordvoer-
der van dit gilde, dat 2.728 leden telt
Meloensorbet.
Gelatine weken en oplossen in appelsap dat u even moet verwarmen tot de
suiker is opgelost. Af laten koelen.
Meloen schoonmaken en in mixer, blender of meng
kloppen en door dat meloenmengsel werken. In de
vriezen. Tussentijds 2 keer door elkaar scheppen.
Het ijs in coupes of hoge glazen scheppen, l
gens het glas vullen met mousserende wijn.
Gevulde Koolrolletjes.
Gehakt aanmaken met de kruiden, ei, gehakte ui, knoflook en de gewelde
rozijnen. In ruime pan water aan de kook brengen met wat zout. Neem 8 mooie
bladeren van de kool en snijd de nerf eruit. De bladeren pocheren gedurende
3 minuten, af laten koelen en vervolgens vullen met het gehaktmengsel en dicht
vouwen. Begin met de onderkant naar, voren te vouwen, de zijkantjes erover
heen en vervolgens oprollen.
Maak een lichte béchamelsaus, waaraan 1 eetl. kerrie is toegevoegd, giet in een
vuurvaste ovenschaal zodat de bodem bedekt is. Leg hier de rolletjes in, dek af
met aluminiumfolie en schuif ze in voorverwarmde oven. Laat in ca. 40 minuten
gaar smoren. Verwijder nu de folie, beboter de koolrolletjes licht en bestrooi ze
met geraspte (oude) kaas. Oven op grill of bovenwarmte tot alles mooi bruin
kleurt. Serveer met droge witte rijst.
Eerder heb ik u al eens laten weten
niet zo dol te zijn op de trend die
restaurants doet besluiten hun zake
in te richten als rose babykamers.
Die gedachte overviel mij opnieuw
toen ik onlangs bij ”De Rosep” in
Oisterwijk binnen kwam.
Maar enkele uren later was ik die
bijkomstigheid totaal vergeten. Een
aantal culinaire hoogstandjes maak
ten het uiterlijk geheel onderge
schikt aan de beleving van de
smaakpapillen.
Eigenaar Henk Verhoeven liet ons
gezelschap een ’’arrangementje”
voorzetten waarvan een aantal
sterrenrestaurants zouden verble
ken. De menukaart bij De Rosep is
overzichtelijk evenals de wijnkaart,
maar beide zijn voortreffelijk in
staat u zeer aangenaam bezig te
houden. En wat vooral opviel aan de
wijnkaart; zeer vriendelijk geprijsd!
Een aan te bevelen adres.
Afgelopen dinsdag 31 maart was het dan eindelijk zover, de opening van een
ontmoetingsruimte voor ouderen op het Koningsplein 251, in het centrum van de
stad. Na jaren aandringen bij de gemeente op zo 'n trefpunt voor 55-plussers is nu
dan die lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. In de ontmoetingsruimte gaat
van alles georganiseerd worden. Zo fungeert het ook als eetpunt voor ouderen,
iedere werkdag tussen 11.30 u. en 13.30 u. Ouderen kunnen daar dan een volledi
ge warme maaltijd gebruiken en dieet-maaltijden zijn ook mogelijk. De ontmoe
tingsruimte op het Koningsplein is echter meer ouderen kunnen er ook terecht
met hulpvragen iedere woensdag. Dan is er spreekuur van 10.00 u. tot 12.00 u. en
voor alles op het gebied van de wijkverpleging, gezinszorg, maatschappelijk werk,
gemeentelijke sociale dienst, wonen, etc.
Daarnaast zullen er diverse vaste
aktiviteiten georganiseerd gaan wor
den zoals een tekengroep, een boet-
seergroep, een handwerkgroep, een ge
spreksgroep, een ouderen - nieuws
groep, enz. Geïnteresseerde ouderen
kunnen zich voor die groepen opgeven, lijk vertoon gepaar
Westermarkt 25 2
(jan dNunzn Telefoon 671546 CÈ
Feestelijke opening bijzondere ontmoetingsruimte
Aanstaande zaterdag 4 april wordt de
«Tilburgse Doorbraak» geopend op
feestelijke wijze. De «Tilburgse Door
braak» is een groep gehandicapte en
niet gehandicapte mensen die geza
menlijk een café/ontmoetingsruimte
willen gaan beheren. De ontmoetings
ruimte «Tilburgse Doorbraak» is te
vinden in de Korte Tuinstraat 7 in Til
burg. Vanaf aanstaande zaterdag is dit
café voortaan iedere zaterdag geopend.
Op 24 januari van dit jaar presen
teerde de «Tilburgse Doorbraak» zich
met haar plannen aan het publiek.
Hoewel de opkomst niet overweldi
gend was, leidde die eerste kennisma
king bij velen tot bewondering en posi
tieve reacties. De «Tilburgse Door
braak» meent dat er in Tilburg behoef
te is aan zo’n ontmoetingsruimte/café
zoals deze groep dat nastreeft. «In Til
burg en omgeving wonen, werken en
Natuurlijk komen ër uit de keuken
van Den Brouwer, waar chefkok Ton
van Spaendonck al 6 jaar de scepter
zwaait onder het wakend oog
vrouw José Krijnen, vele ande
lijke maaltijden. Zo kunt u genieten
van een perfect toebereid kalfshaasje
of van een botermalse kalfsoester, om
slechts twee specialiteiten van deze
ge- maand te noemen. Daarnaast kunt u
erse heel het jaar alle zeven dagen van de
week komen proeven waarom «Konijn
in het pannetje op grootmoeders wij-
Den Brouwer zo’n prima naam in
wijde omtrek heeft bezor -
kwaliteit van de keuken geeft Go» w».
alle aanleiding om voor welk gerecht
dan ook een uitstapje naar den Brou
wer in Alphen te maken. Terwijl het Natuurlijk is er keuze te over. U
café dagelijks van 8.15 uur ’s morgens, kunt kiezen uit de terrasstoelen die in
tot 1.00 uur ’s nachts is geopend, kunt één spuitgang vervaardigd zijn. Mer-
hapjes (brood- ken: Flair, Jardin, Grosfillex, Kettler,
recht van 11.30 Sieger en Hartman. De verstelbare
stoelen zijn ook in ruime mate voorra
dig bij Blokker. Voor iedere zit
wel een stoel. En bijzondere zijn
zoals het toppunt van luxe: de
Club Swivelrock.
j zodat
staartje daarvan kan men morgen nog hetzel
meemaken. Op vrijdag 3 april is er na- shoar^£
melijk van 10.30 u. tot 12.00 u. open incjien c
huis in het ontmoetingscentrum, ’s halen
Middags van 13.30 u. tot 17.00 u. kunt Wethoi
u er genieten van gezellige dansmuziek kele toeze{
met medewerking van de heer Spijkers. hestU(
De festiviteiten in verband met de
opening deze week werden op een leu- - --
Meer weten
r'“ ontmoetingsruimte is geopend
lag tot en met vrijdag van 10.30
12.00 u. en van 13.30 u. tot 17.00
av.en die meer willen weten over
tmoetingsruimte en over de mo
gelijkheden die het biedt zoals het eet
punt en het spreekuur, die kunnen al
tijd even binnenlopen.
aanle
ook
in A
Stapjt nacu i
r te maken.
dagelijks van 8.15 uui
1.00 uur ’s nachts is -
u voor de eenvoudiger L rj
jes, uitsmijters e.d.) terecht van
tot 18.00 uur. Het restaurant is ge
opend van 12.00 tot ±21.30 uur.
In de zomer is het in en om Den
Brouwer nog aangenamer vertoeven,
want kan kunt u zich zonnend verpo
zen op het terras aan de straatkant of
op het grote, vorig jaar aangelegde
zonneterras aan de achterkant.
Maar het belangrijkste bij Den
Brouwer blijven natuurlijk de kwaliteit
van het gebodene en de sfeer - een
sfeer die wordt geschapen door de en
thousiaste en gastvrije manier waarop
Frans en José Krijnen, nu ook bijge- cuinuii
staan door hun beide dochters, hun mogelifl^
vak beoefenen. Als u bij den Brouwer den en vö
wilt gaan eten, is het overigens raad
zaam om vantevoren even telefonisch Maar gaat u maar eens kijken bij
te reserveren: 04258 - 1344. Blokker in Tilburg in hun speciaal-za-