Je proeft het aan het kerstvoordeel IWiro laat zien dat Ie Artic ijskerststam Kersttaart fh" p 1,25 1,98 2,95 14,50 0,98 9,50 8,95 3,35 4,95 1,75 19,90 S» 14,90 X. 14,90 24,90 16,90 1 oh 9,95 w>v3V 4,95 1,69 1,9c 2,IV Ft. DE TILBURGSE KOERIER !!^4j lw fijn, zak 1 kilo Vlees-, groente- en fruitaanbiedingen zijn geldig t/m zaterdag a.s. Venkel 500 gram L’-—H-H. Yoki d 4 smaken, pak 1 liter Kiwi fruit per stuk Domo bak 250 c 4,29 Biefstuk kilo Jacky chocolade 2 bekertje 1,98 Notenpaté 100 gram Brie Marco 100 gram 2,25 Verse pak 0,5 lil 3,29 bitterballen stóng Mora kroketten of bitterballen zak 1 kilo Groko aardappelkroketten Bonduelle zeer fijne doperwten of sperziebonen fijn, zak 1 kilo f\E 3rS3 Spaanse navelsinaasappelen net ca. 2 kilo Mandje buitenlandse kaas bestaande uit: camembert vichy nu 250 gram, paturain 80 gram, Suprème 200 gram en danablu 90 gram ftftE G-Frost diepvries banketbakkers chipolata tulband 700 d jb Tam konijn diepvries, kilo Konijn kilo 10,93 Groene paprika ne,2s,uks 1,50 Roomboter amandelkrans 500 gram ft E Witmerk banketstaaf 200 gram 2,35 Kiwi- of meloensalade 200 gram Mc Cain patat frites zak 2/2 kilo J| ^>E Kipfilet kilo 16,50 Friki kalkoenrollade diepvries, ftftE 700 gram VfVO Friki hele kalkoen diepvries, JF ^%E kilo OfVO Friki kalkoendij diepvries, 850 gram Cj^j* Varkensfiletrollade Varkensschnitzel Kalfsfricandeau Gourmet- fondueschotel Witmerk ragouts 480 gram j Witme koffie fles 0,5 lit< X39 Magei pak 1 liter JrKT Gekookte boerenham 100 gram Z) ft ft G-Frost Apfelstrudel 450 gram 2,98 Cranberries zak 340 gram Een goed vei» kan best min 1 liter 4,95 Lady cake 8 smaken, 400 gram 2,91 Rivièra ijsstam - 4,95 G-Frost bladerdeegplakjes 400 gram Stegeman harde worst cervelaat, goudsalami, plockworst of mosterd cervelaat, 275 gram ftO Danforel forellen 2 stuks, 285 gram y| Filet Americain bakje 125 gram Runderrookvlees 100 gram ftft Carmel avocado's 500 gram 2,50 Granny Smith 2ko 3,98 Spaanse Clementines net ca. 1 kilo 2,98 950 gram 12ï95

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1984 | | pagina 18