I K< 1 1* ft ER KAN ER MOOR ÉÉN DE GOEDKOOPSTE ZIJN (F I 198 198 288 175 l. 179 495 298 439 369 1590 995 995 279 179 169 795 V v 1990 980 750 350 895 365 495 r 135 395 ULEES Ba W 895 550 375 895 675 V lli krgdut FT .'"l ZBUISk i M. Woensdag 22 december 1982 pagina 8 DE TILBURGSE KOERIER QE TILBURGSI FEESTELIJK HOEFT NIET r ^85 V 380 F J Mg 1 I 71 kalfsb M. r.' ,4» 3 v ER KON ER NOOR EEN DE GOEDKOOPSTE ZIJN ER KON ER NOOR EEN DE GOEDKOOPSTE ZIJN ER KON ER NOOR EEN DE GOEDKOOPSTE ZIJN ER KON ER NOOR EEN j DE GOEDKOOPSTE ZIJN ER KON ER NOOR EEN DE GOEDKOOPSTE ZIJN ER KON ER NOOR EEN j DE GOEDKOOPSTE ZIJN MEESTER LEUERWORST 500 GRAM MORA KROKETTEN OF BITTERBALLEN KILO-ZAK COCKTAIL GARNALEN 500 GRAM KNAKWORST 400 GRAM BOTER KERSTKRANS 450 GRAM YOUOL YOGHURTDRINKS DIU SMAKEN 1 LITER ARTIC ROOMIJS SPECIAAL WALNOTEN, 1 LITER SPAANSE NAUELS 2KILO EASY SAUCIJZE- BROODJES 8 STUKS EASY SAUCIJZE- STRIP 3 STUKS MEESTER SLAGERS KDDKWDRST 500 GRAM MEESTER FILET AMERICAIN 100 GRAM OUDE KAAS PER KI LO U AN 1400 UOOR RAGDÜTS KALFS-, KIPPE- EN RUNDULEES, 480 GRAM RESI FRITUURUET 500 GRAM CLEMENTINES BAAL 2KILO HOLLANDSE GOLDEN DELICIOUS KLASSE I KILO GRDKD HELE SPERZIEBONEN KILO-ZpK RIUIÈRA IJSSTAM 1.2LITER GROTE KERSTTAART GROOT UAN 1185 UOOR r F V F V F V F V F j EASY WORSTE- BROODJES 10 STUKS ER KON ER NOOR EEN i DE GOEDKOOPSTE ZIJN LES Kers ASS (kers (held ROL (geki por (kalk COD (kers UERSE HELE BABY-KALKDEN KILO V <r ROSBIEF HAZERUG 500 GRAM UERS Les passief DepassW DUUR TE ZIJN. TAM KONIJN KILO DIEPURIES HAZEBOUT 500 GRAM UERS KDNIJNEBOUT 500 GRAM UERS WITLOF KLASSE I 500 GRAM HELE KALKDENPODT KILO DIEPURIES Assiette de poiss «Kerst»-voorgei (inkoopprijs J 150 gram Hollar. 170 gram gekoi 2 malse nieuwe h 1 kropje rode sla 1 klein hakje tub 4 stevige tomater l kleine ui l citroen 1 stukje komkon Voor het sausje 4 eetlepels mayoi 1 eetlepel room 1 klein appeltje paar pijpjes biest paar druppels «l huis hebt). Om dit eenvou voorgerecht op rien we als volg sla (mag natuur stronk wegsnijd jes in het koude maten het kopj van een lepeltje lemaal netjes u saus te vullen). klaarmaken. Le blaadjes sla en z uitgeholde torra rookte palingfih t in het midden kunnen vullen j garnaaltjes en h kookte ipossele: .kaar op het boi rondjes palingfi het andere ronc len. Leg ze nu t( Dus op ieder bo één met garnaa Vervolgens de h staart (en graai lengte doormidt van. zodat u ze klein beetje rag haring ook tege j dus tussen de p< een keurige k gaan we het eer ken. Doe de mayon; daar doorheen j peper (misschiei in zo klein mc bieslook ragfijn j door het sausje. toevoeging van erg lekker. Vul Het beste kunt i pel. Garneer ui verder af met komkommer (v< jes of partjes citi 'fat#, Dit zijn wel d slommeringen Wat is er fijn, met iets lekke Ik hoop u hier laat» zijn voo feestdagen. Wat ti misschi wat 'dit diner v Consommé aux Heldere tomat groente (inkoof nen en tweede 750 gram kalfsb 1 runderschenke 2 liter water 150 gram prei 100 gram uien 150 gram wortel 6 tomaten 2 blaadjes foelie beetje zout, snui) 6 gestampte pep, Garnituur voor 200 gram chamj 1 venkelknolletj, paar péterselieto 150 gram prei (c madera (hoeveel Zet de kalfsbo met koud watei komen. Als de vocht wegspoel, vervolgens de 1 opzetten met tw Wanneer dit nu le schuim eraf s ui aan stukjes si de pan doen, thijm, zout, ges tomaten snijder alle pitjes uit. ook bij de bouil IMIIIRI HELE NUURDZEETUNG ‘OUWEHAND’ PANKLAAR 4 C"!1""* PER KILO C6 A 7STUKS) I J ELRU HUZAREN SALADE ONGEGARNEERD, KILO GROTE ANANAS 4QO CA. 1650 GRAM I JU BIEFSTUK PER KILO

Kranten Regionaal Archief Tilburg

Weekblad De Tilburgse Koerier | 1982 | | pagina 8