I
K<
1
1*
ft
ER KAN ER MOOR ÉÉN DE GOEDKOOPSTE ZIJN
(F
I
198
198
288
175 l.
179
495
298
439
369
1590
995
995
279
179
169
795
V v
1990
980
750
350
895
365
495
r
135
395
ULEES
Ba
W
895
550
375
895
675
V
lli krgdut
FT
.'"l ZBUISk
i M.
Woensdag 22 december 1982 pagina 8
DE TILBURGSE KOERIER
QE TILBURGSI
FEESTELIJK HOEFT NIET
r
^85
V
380
F
J
Mg
1 I
71 kalfsb
M.
r.'
,4»
3
v
ER KON ER NOOR EEN
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
ER KON ER NOOR EEN
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
ER KON ER NOOR EEN
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
ER KON ER NOOR EEN j
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
ER KON ER NOOR EEN
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
ER KON ER NOOR EEN j
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
MEESTER
LEUERWORST
500 GRAM
MORA
KROKETTEN OF
BITTERBALLEN
KILO-ZAK
COCKTAIL
GARNALEN
500 GRAM
KNAKWORST
400 GRAM
BOTER
KERSTKRANS
450 GRAM
YOUOL
YOGHURTDRINKS
DIU SMAKEN 1 LITER
ARTIC ROOMIJS
SPECIAAL
WALNOTEN, 1 LITER
SPAANSE NAUELS
2KILO
EASY
SAUCIJZE-
BROODJES
8 STUKS
EASY
SAUCIJZE-
STRIP
3 STUKS
MEESTER
SLAGERS
KDDKWDRST
500 GRAM
MEESTER FILET
AMERICAIN
100 GRAM
OUDE KAAS
PER KI LO U AN 1400 UOOR
RAGDÜTS
KALFS-, KIPPE- EN
RUNDULEES, 480 GRAM
RESI
FRITUURUET
500 GRAM
CLEMENTINES
BAAL 2KILO
HOLLANDSE
GOLDEN
DELICIOUS
KLASSE I KILO
GRDKD HELE
SPERZIEBONEN
KILO-ZpK
RIUIÈRA
IJSSTAM
1.2LITER
GROTE
KERSTTAART
GROOT UAN 1185 UOOR
r
F
V
F
V
F
V
F
V
F j
EASY WORSTE-
BROODJES
10 STUKS
ER KON ER NOOR EEN i
DE GOEDKOOPSTE ZIJN
LES
Kers
ASS
(kers
(held
ROL
(geki
por
(kalk
COD
(kers
UERSE HELE
BABY-KALKDEN
KILO
V <r
ROSBIEF
HAZERUG
500 GRAM UERS
Les passief
DepassW
DUUR TE ZIJN.
TAM KONIJN
KILO DIEPURIES
HAZEBOUT
500 GRAM UERS
KDNIJNEBOUT
500 GRAM UERS
WITLOF
KLASSE I 500 GRAM
HELE
KALKDENPODT
KILO DIEPURIES
Assiette de poiss
«Kerst»-voorgei
(inkoopprijs J
150 gram Hollar.
170 gram gekoi
2 malse nieuwe h
1 kropje rode sla
1 klein hakje tub
4 stevige tomater
l kleine ui
l citroen
1 stukje komkon
Voor het sausje
4 eetlepels mayoi
1 eetlepel room
1 klein appeltje
paar pijpjes biest
paar druppels «l
huis hebt).
Om dit eenvou
voorgerecht op
rien we als volg
sla (mag natuur
stronk wegsnijd
jes in het koude
maten het kopj
van een lepeltje
lemaal netjes u
saus te vullen).
klaarmaken. Le
blaadjes sla en z
uitgeholde torra
rookte palingfih
t in het midden
kunnen vullen
j garnaaltjes en h
kookte ipossele:
.kaar op het boi
rondjes palingfi
het andere ronc
len. Leg ze nu t(
Dus op ieder bo
één met garnaa
Vervolgens de h
staart (en graai
lengte doormidt
van. zodat u ze
klein beetje rag
haring ook tege
j dus tussen de p<
een keurige k
gaan we het eer
ken.
Doe de mayon;
daar doorheen
j peper (misschiei
in zo klein mc
bieslook ragfijn
j door het sausje.
toevoeging van
erg lekker. Vul
Het beste kunt i
pel. Garneer ui
verder af met
komkommer (v<
jes of partjes citi
'fat#,
Dit zijn wel d
slommeringen
Wat is er fijn,
met iets lekke
Ik hoop u hier
laat» zijn voo
feestdagen.
Wat ti misschi
wat 'dit diner v
Consommé aux
Heldere tomat
groente (inkoof
nen en tweede
750 gram kalfsb
1 runderschenke
2 liter water
150 gram prei
100 gram uien
150 gram wortel
6 tomaten
2 blaadjes foelie
beetje zout, snui)
6 gestampte pep,
Garnituur voor
200 gram chamj
1 venkelknolletj,
paar péterselieto
150 gram prei (c
madera (hoeveel
Zet de kalfsbo
met koud watei
komen. Als de
vocht wegspoel,
vervolgens de 1
opzetten met tw
Wanneer dit nu
le schuim eraf s
ui aan stukjes si
de pan doen,
thijm, zout, ges
tomaten snijder
alle pitjes uit.
ook bij de bouil
IMIIIRI
HELE
NUURDZEETUNG
‘OUWEHAND’ PANKLAAR 4 C"!1""*
PER KILO C6 A 7STUKS) I J
ELRU HUZAREN
SALADE
ONGEGARNEERD, KILO
GROTE ANANAS 4QO
CA. 1650 GRAM I JU
BIEFSTUK
PER KILO